Studium cizincu v CR

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Studium cizincu v CR

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Studium, Skoly, Stipendia
Autor Zpráva
citrinka

Registrace: 11. 08. 2007

PříspěvekZaslal: so srpen 11, 2007 8:02 am    Předmět: Studium cizincu v CR Odpovědět s citátem

Ahojky, nasla jsem tu stejnou otazku z roku 2005, ale nenasla jsem odpoved. Sim, sim, nevite nekdo, jak nejvyhodneji studovat v CR, pokud mozno nejlip v Pze??? Alespon jeden semestr??? Dekuju!!!
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st srpen 22, 2007 3:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A jaký obor by to měl být? Když si vybereš obor, tak na většině VŠ mají sekci pro zahraniční studenty. Stačí hledat.
citrinka

PříspěvekZaslal: čt srpen 23, 2007 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jo, ale mne jde o nejaky program, ktery by zahranicni studenty podporil.Zda existuje jenom Fulbright nebo se da ziskat stipendium ci nejaka jina financni podpora jeste jinou cestou. Ptala jsem se jak nejvyhodneji - myslela jsem tim tedy pochopitelne financne - studovat v CR...Ale presto dekuju za odpoved. Verte, ze hledam!
Buba
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt srpen 23, 2007 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkus toho dotycneho dostat na skolu pres program Erasmus, tedy v pripade, ze je uz studentem v jinem state. Jsou tam tucne financni dotace.
Krome Erasmu existuji i jine vymene programy pro studenty.
Buba
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt srpen 23, 2007 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebylo by na skodu si vyhlidnout skolu a poptat se, jake z techto programu podporuje. Maji na to ve skolach vetsinou specialni oddeleni a zamestnance, kteri se tim zabyvaji. Ty ti prozradi i neco o financni strance a pripadnych dotacich.
Hodne stesti.
citrinka

PříspěvekZaslal: pá srpen 24, 2007 1:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Studuje, ale v USA... Erasmus preci plati pouze pro Evropske studenty, ne? American z nej cerpat asi nemuze? Asi ale opravdu bude nejlepsi vybrat si skolu a tam se na studijnim informovat, co? I kdyz jestli je studijni na vsech skolach stejne..Smile Ne, urcite mi poradi. Dekuju moc za radu!
Buba
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá srpen 24, 2007 11:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

NZ.

Btw, pres Erasmus se da vyjet do ameriky, tak pocitam, ze to pujde i opacne. Jinak amici sem bezne jezdi studovat ve vymenych programech. To uz je pak celkem jedno, jak se tomu programu rika :]
Hodne stesti.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Studium, Skoly, Stipendia Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com