jak se vdat v USA?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

jak se vdat v USA?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Tipy a navody
Autor Zpráva
junlenka
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2005 11:19 am    Předmět: jak se vdat v USA? Odpovědět s citátem

ahoj vsem Cool
Muze mi nekdo poradit jak se vdat v USA? Jsem tu na J1 visa (aupair visum) a je platne do srpna 2005. Mam tu americkeho pritele a chteli bysme se vzit, jenze ja vubec nevim co a jak. Prosim prosim prosim, ma nekdo zkusenosti a poradi jak na to? Dekuji Very Happy
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2005 3:04 pm    Předmět: vdavky Odpovědět s citátem

Podivejte se s pritelem na stranku: uscis.gov. Ve FAQs najdete jak na to. Ani kdyz budes v Cechach, tak neni nic ztraceno. Jen tvuj pritel bude muset zazadat pro tebe o snoubenecke vizum. Par mesicu to trva, nez ho dostanes, takze je urcite rychlejsi vdat se, dokud jsi v USA.
Anonymní

PříspěvekZaslal: so únor 19, 2005 11:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JUNLENKO,
pokud jsi v Chicagu, muzes mi napsat na muj e-mail: yummy@centrum.cz tvuj telefon, poradim ti. Neboj se a nic spatneho v tom nehledej, je to jenom moje vlastni neprekonatelna lenost v psani.

Bubu
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: ne únor 20, 2005 1:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bubu>> proc nereknes neco uzitecneho vsem? Nikdo te tu neukousne Laughing
Aspon strucne
Anonymní

PříspěvekZaslal: po únor 21, 2005 12:41 am    Předmět: snatek v ILLINNOIS Odpovědět s citátem

Uvodem moc dekuji vsem predchudcum i nasledovnikum - zejmena Mirovi, za tyto stranky, ktere lidem tady zijicim pomahaly, usnadnovaly a zprijemnovaly zivot a doufam, ze tomu tak bude i nadale.

Takze k tomu snatku,pokud se budes vdavat tady v IL.

ty potrebujes pouze:

PLATNY PAS
a
RODNY LIST - a to overenou kopii, s anglickym prekladem, ktery ti mohou mohou poslat rodice z Cech.
Rozvedeny/a rozvedena nebo vdova/ec, predklada tez overenou kopii vcetne angl.prekladu vdovsky list, nebo rozsudek o rozvodu. Samozrejme svobodna/y nema co predlozit, tak pouze zaskrtne kolonku single v papirech ktere ti predlozi urednice. Tak ci tak, vzdy podepisujes neco jako cestne prohlaseni o pravdivosti udaju ktere si uvedla pri zadosti o snatek.

Tvuj budouci manzel, je-li U.S. citizen, predlozi pouze VALID DRIVER LICENCE /nema-li, muze to byt U.S. State Identification Card, nebo U.S. PASSPORT/.

+ 30 DOLARU CASH.

Az budete mit v rukou tyto doklady doklady, zajdete s tvym budoucim manzelem na kterykoliv COOCK COUNTY /asi pujdete tam, ktery mate nejbliz vasemu bydlisti/ vyplnit tzv.zadost o snatek - Marriage licence, kterou ti poslou asi do ctrnacti dnu /me prisla za 10 dnu/. Az pote muzes uzavrit snatek. ...........Ted jsem tady vyhrabala brozurku MARRIAGE LICENCE INFORMATION a cituji "The marriage licence expaires 60 days after it becomes effective". Nevim proc jsem si myslela ze ta lhuta je kratsi?! Je-li ta lhuta ted jina, budu rada kdyz to nekdo opravi.

Po snatku, jsme s manzelem osobne zajeli do down town na INS nyni UCIS pro "forms for change of status"......

BUBU

[/code]
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po únor 21, 2005 1:23 am    Předmět: work permit Odpovědět s citátem

A za jak dlouho jsi dostala work permit v Illinois?
BUBU

Registrace: 21. 02. 2005

PříspěvekZaslal: po únor 21, 2005 7:58 pm    Předmět: SVATBA - zapomnetliva Bubu pokracuje. ... Odpovědět s citátem

JUNLENKO, jakmile vam poslou MARRIAGE LICENCE, staci uz jen telefonicky zadat termin svatby ktery si vyberete. /Snatek civilni uzavirate pred soudcem soudu prislusneho jednotlivym oblastem -COOK COUNTY. Ale to vsechno a vice se muzete zeptat primo urednice, kdyz pujdete zadat o ML.

A jeste neco!! Myslim ze je jedno jake vizum mas i lhuta pobytu. Ja jsem priletela do USA po nestasnem dni - jedenactem listopadu /zadny SSN, DL/ a vdavala se v dobe kdy uz jsem mela par mesicu prekroceny pobyt. Nic vice ode mne nezadali nez jak jsem uvedla v predchozim dopise /rodny list, platny pas/.

BUBU
BUBU

Registrace: 21. 02. 2005

PříspěvekZaslal: po únor 21, 2005 9:56 pm    Předmět: WORK PERMIT Odpovědět s citátem

Czgolosi, protoze 90 dnu od odeslani formularu na zmenu statusu na USCIS se nic nedelo, tak po teto lhute /90 dnu/ jsme osobne zajeli na USCIS /myslim ze je to 10 W.Jackson/ a za necelou hodinu jsem odchazela s pracovnim povolenim - work permit.

Bubu
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 18, 2005 6:47 am    Předmět: Re: SVATBA - zapomnetliva Bubu pokracuje. ... Odpovědět s citátem

BUBU napsal:
JUNLENKO, jakmile vam poslou MARRIAGE LICENCE, staci uz jen telefonicky zadat termin svatby ktery si vyberete. /Snatek civilni uzavirate pred soudcem soudu prislusneho jednotlivym oblastem -COOK COUNTY. Ale to vsechno a vice se muzete zeptat primo urednice, kdyz pujdete zadat o ML.

A jeste neco!! Myslim ze je jedno jake vizum mas i lhuta pobytu. Ja jsem priletela do USA po nestasnem dni - jedenactem listopadu /zadny SSN, DL/ a vdavala se v dobe kdy uz jsem mela par mesicu prekroceny pobyt. Nic vice ode mne nezadali nez jak jsem uvedla v predchozim dopise /rodny list, platny pas/.
prosim poradi mi nekdo jak se seznamit pres pocitac s muzem zijicim v seattle stat washington dik ivana mam nemecke obcanstvi a pas neni pro me problem se dostat do u.s.a.
BUBU
Simona

Registrace: 04. 05. 2005

PříspěvekZaslal: pá květen 20, 2005 4:20 am    Předmět: Re: jak se vdat v USA? Odpovědět s citátem

junlenka napsal:
ahoj vsem Cool
Muze mi nekdo poradit jak se vdat v USA? Jsem tu na J1 visa (aupair visum) a je platne do srpna 2005. Mam tu americkeho pritele a chteli bysme se vzit, jenze ja vubec nevim co a jak. Prosim prosim prosim, ma nekdo zkusenosti a poradi jak na to? Dekuji Very Happy

Ahoj nevesto,
Obcas si pisu s jednema lidma (Cesi) a ti se brali v Las Vegas.Marriage Licence jim tam pry vydali na pockani a moznosti kde se vzit je tam pry hodne z ceho vybirat.Rikali,ze oddat te muzou v podstate ihned a nebo to zalezi na Package,ktery si zvolis.I na netu je pry hodne firem,ktere delaji svatby ve Vegas,a tam se pry daji nejenom docist podrobnosti,ale i si lide mohou naplanovat a zajistit svatbu podle svych predstav.
Oni byli naramne spokojeny,jejich svatba byla pry tzv.netradicni a doprali si vsechno tak jak si predstavovali.
Preju ti hodne stesti a dej nam vedet at ti muzeme jako mlade pani pogratulovat.Zdravi te Simona Smile
junlenka
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2005 2:53 pm    Předmět: Re: jak se vdat v USA? Odpovědět s citátem

Simona napsal:
junlenka napsal:
ahoj vsem Cool

Ahoj nevesto,
Obcas si pisu s jednema lidma (Cesi) a ti se brali v Las Vegas.Marriage Licence jim tam pry vydali na pockani a moznosti kde se vzit je tam pry hodne z ceho vybirat.Rikali,ze oddat te muzou v podstate ihned a nebo to zalezi na Package,ktery si zvolis.I na netu je pry hodne firem,ktere delaji svatby ve Vegas,a tam se pry daji nejenom docist podrobnosti,ale i si lide mohou naplanovat a zajistit svatbu podle svych predstav.
Oni byli naramne spokojeny,jejich svatba byla pry tzv.netradicni a doprali si vsechno tak jak si predstavovali.
Preju ti hodne stesti a dej nam vedet at ti muzeme jako mlade pani pogratulovat.Zdravi te Simona Smile
<br><br><font color=red>diky Simco Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Tipy a navody Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com