|
|
| Autor |
Zpráva |
Atlanta-man
Registrace: 17. 01. 2005 Příspěvky: 157
|
Zaslal: st červenec 06, 2005 5:21 am Předmět: Karibik?! |
|
|
Zajimalo bi mne jestli nekdo nema skusenost z nasledovnim napadem.Vsichni vime jak nesnadne a pro mnohe momentalne nerealna je cesta k USA papirum (GC).Co tak alternativa ziskani obcanstvi nektereho ostrovnyho statu co ma z USA takzvane ,,nadstandartni vstahy,, ? Slysel jsem ze to jde treba cestou investice v takovem statu.Nevadilo bi mi bejt treba ,,Jamjcan,, pokud bych moch v USA na zaklade toho pobyvat a pracovat... Nema nekdo info  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st červenec 06, 2005 6:38 am Předmět: |
|
|
Myslim, ze napad je to dobry, ale jen pokud to provedes pred tim, nez se stanes ilegalem. Pak uz to mas jako nalepku nafurt. Kdyz potom dostanes Jamajske obcanstvi, budes mit sice novy pas, ale porad stejnou identitu... Ale nejvic toho vi vzdycky pravnik
Drz se a hlavne nikam nejezdi..  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1036 Bydliště: Praha
|
Zaslal: st červenec 06, 2005 7:32 am Předmět: Re: Karibik?! |
|
|
| Atlanta-man napsal: | | Slysel jsem ze to jde treba cestou investice v takovem statu. |
Investovat muzes i v USA a kdyz splnis urcite pozadavky tak muzes zadat o GC. Vice na http://uscis.gov/graphics/services/residency/investment.htm
Myslim, ze by bylo jednodussi najit si tu zenskou a vzit si ji  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Atlanta-man
|
Zaslal: st červenec 06, 2005 3:47 pm Předmět: |
|
|
Anonymní no to prave ne,pak litas do USA na ID  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Atlanta-man
|
Zaslal: st červenec 06, 2005 3:50 pm Předmět: |
|
|
czolgos no ale neco ..levnejsiho,, jsem myslel.A svadba je opravdu nejjednodusi...jenze co dusledky?!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
|
Zaslal: st červenec 06, 2005 5:03 pm Předmět: |
|
|
| Atlanta-man napsal: | czolgos no ale neco ..levnejsiho,, jsem myslel.A svadba je opravdu nejjednodusi...jenze co dusledky?!  |
Kdyz si vyberes spravne, tak te pak cekaji jen same pozitiva a socialni jistoty
No, a ted vazne. Osobne si myslim, ze je lepsi investovat do manzelky, s vyhledem American citizenship po 5 letech, nez investovat na Jamaice, cekat na jejich obcanstvi (nevim jak dlouho) a pak mozna moct jezdit do USA na ID a pracovat.
I kdyz ted si vzpominam, ze v hotelu, kde jsem pracoval, bylo nekolik Jamajcanu a lidi z Trinidadu. Nejsem si ale jisty, jestli to nebyli vsichni studenti a nepracovali pres nejaky studentsky program. Nelegalne tam rozhodne nebyli. Zamestnavatel si to dobre hlidal. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Atlanta-man
|
Zaslal: st červenec 06, 2005 5:43 pm Předmět: |
|
|
czolgos no prave o informace jde,mozna...to ne Investice do manzelky je posledni moznost...zatim hledam neco normalne Jinak treba Puerto Rico je USA ze vsim vsudy....bohuzel i z prisnymy imigracnymi zakony A co Bahamy?Znate nekdo jak to tam chodi? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
|
Zaslal: st červenec 06, 2005 6:00 pm Předmět: |
|
|
| Atlanta-man napsal: | | A co Bahamy?Znate nekdo jak to tam chodi? |
Zeptej se Viktora  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Atlanta-man
|
Zaslal: st červenec 06, 2005 6:09 pm Předmět: |
|
|
czolgos a vis ze mne to napadlo?;-)Je prikladem toho ze to jde  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 484 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: st červenec 06, 2005 6:18 pm Předmět: |
|
|
A co Bahamy?Znate nekdo jak to tam chodi?[/quote]
Bahamy jsou krasne ale musis mit penize.us dolar a bahama dolar je 1:1 a tezko se tam vydelava.ale je to pekne misto na dovolenou |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Atlanta-man
|
Zaslal: st červenec 06, 2005 6:34 pm Předmět: |
|
|
Henek kua ja tam chci nekde zit  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 484 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: st červenec 06, 2005 9:00 pm Předmět: |
|
|
| zajed si na hawai tam je pekneji |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kulishek Moderator
Registrace: 25. 01. 2005 Příspěvky: 252 Bydliště: 33131
|
Zaslal: st červenec 06, 2005 11:55 pm Předmět: Re: Karibik?! |
|
|
| Atlanta-man napsal: | | Vsichni vime jak nesnadne a pro mnohe momentalne nerealna je cesta k USA papirum (GC).Co tak alternativa ziskani obcanstvi nektereho ostrovnyho statu co ma z USA takzvane ,,nadstandartni vstahy,, ? Slysel jsem ze to jde treba cestou investice v takovem statu. |
Me se nezda, ze by Americani nechali pracovat v USA nekoho jen na zaklade toho, ze ma jakesi karibske doklady. Jasne ze Puerto Rico a dalsi US ostrovy jsou jako soucast USA vyjimkou, jenze prave proto, ze patri pod USA, tak maji taky stejnou imigracni politiku. “Nadstandardni” jednani vuci cizim obcanum pak snad akorat v pripade refugees. Jinym pasem si normalne muzes zajistit urcite vyhody, ale tezko z nej vytezis neco pro zivot v USA. Naopak Americani si vyrizuji druhe pasy, aby na ne Uncle Sam nemohl:-)
Fakt je, ze pred lety nabizeli nektere karibske staty economic citizenship vymenou za urcity financni prispevek. U nas se sveho casu nejvice inzeroval pas Belize za nejakych $60.000. Po 9/11 se ale zacaly podobne programy rusit a dneska economic citizenship funguje snad uz jen v Dominice a na St. Kitts & Nevis. V jinych statech by si mohl pres skutecnou investici ziskat resident permit (za $500.000 treba na tech Bahamach) a nekde potom po x letech i obcanstvi, ale k residency v USA ti to podle me fakt nepomuze.
Strucne receno, pokud ti jde predevsim o legalni pobyt v USA, drz se toho, co ti radi czolgos! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Atlanta-man
|
Zaslal: čt červenec 07, 2005 3:56 am Předmět: |
|
|
kulishek no nemas docela pravdu,neco jsem jiz nasel na netu a nevypada to marne.Pokud jde o ,,nadstandartni vstahy,,myslel jsem neco jako Canada...a to USA ma skoro s celym Caribikem  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Semenac Anonymní
|
Zaslal: čt červenec 07, 2005 7:20 am Předmět: |
|
|
| Atlanta-man napsal: | kulishek no nemas docela pravdu,neco jsem jiz nasel na netu a nevypada to marne.Pokud jde o ,,nadstandartni vstahy,,myslel jsem neco jako Canada...a to USA ma skoro s celym Caribikem  |
Ty atlanta-man,vis vubec co chces?Pripadas my jako primitivni snilek.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|