Ludek Sobota...

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Ludek Sobota...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: so květen 19, 2007 6:12 pm    Předmět: Ludek Sobota... Odpovědět s citátem

Dobre politiky uz bylo dost. Co takhe tema ceskych komiku.
Ja jsem se pred 2 roky osobne v Praze setkal s Ludkem Sobotou.
Rikal jsem mu, ze jsem byl na jeho vystoupeni(u nas v Kanade), kdyz tu byl pred 13 lety.
Docela dobre se na to predstaveni pamatoval. Pekne jsme si spolu popovidali. Rikal jsem mu ze mam jeho humor rad a on me pozval do jeho divadla.
Bohuzel to bylo den pred mym odletem zpet do Kanady, tak jsem tam zajit nemohl. Slibil jsem mu ale ze az priste prijedu(nevim kdy to bude), tak ze se urcite na jeho predstaveni prijdu podivat.
Chodi nekdo z vas do jeho divadla? Nebo o nem slysel?
Rumburak

PříspěvekZaslal: čt srpen 02, 2007 8:55 pm    Předmět: Divadlo... Odpovědět s citátem

Tady je divadlo Ludka Soboty
http://www.sobotaludek.cz/
Rumburak

PříspěvekZaslal: čt srpen 02, 2007 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady je neco o zivote Ludka Soboty
http://bydleni.idnes.cz/ludek-sobota-zije-v-tajemne-oaze-klidu-a-pohody-fqw-/dum_osobnosti.asp?c=A070726_141458_dum_osobnosti_web
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: čt srpen 02, 2007 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jsem je mel vsechny rad. Grosmanna snad nejvic.No Ludek ma dobry vkus na zeny.Skoro jako ja. Je v Kanade ten samy fomat DVD jako v U.S.? Poslu Ti nejake Silvestry se Sobotou.AZPete. Smile
Rumburak

PříspěvekZaslal: čt srpen 02, 2007 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AzPete napsal:
Ja jsem je mel vsechny rad. Grosmanna snad nejvic.No Ludek ma dobry vkus na zeny.Skoro jako ja. Je v Kanade ten samy fomat DVD jako v U.S.? Poslu Ti nejake Silvestry se Sobotou.AZPete. Smile

Jak jsem slysel, tak DVD je stejne po cele severni Ameice. Toho Sobotu bych opravdu rad mel Very Happy

Mimochodem, Sobotova zena je "stabajzna" Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com