prvni pohovor

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

prvni pohovor

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding
Autor Zpráva
petka
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červen 14, 2007 5:08 pm    Předmět: prvni pohovor Odpovědět s citátem

Ahoj, chtela jsem se zeptat, zda nekdo byl v nedavne dobe na prvnim pohovoru. Ja jdu v cervenci.
Je to tak, ze me a manzela daji do oddelenych mistnosti a ptaji se otazky ohledne svatby a naseho souziti?
Ja sem si tady precetla vse o pohovoru ale stejne jsem to nenasla (jen na www.chicago-cz.com/forum/viewtopic-84.html , ale to uz prej neplati)a hlavne si myslim ze se to casem stejne meni.
Takze jestli nekdo muze podat aktualni informace budu moc vdecna.

diky moc

petka
nikdo nepomuze?
Anonymní

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2007 8:46 am    Předmět: petka Odpovědět s citátem

prosim vas, nikdo opravdu nic nevi? Ani to zda budeme rozdeleni nebo spolecne?

diky moc
MW

Registrace: 13. 07. 2006

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2007 11:55 am    Předmět: Re: petka Odpovědět s citátem

nikdo nepomuze? napsal:

diky moc

Ahoj,

zda se ze ses nekoukala dost po tematech i kdyz je fakt ze obcas je to hledani pro novacka mozna dost chaoticke....

Prvni pohovor vypada bezne takto.....ze tech otazek obvykle moc neni.......urednik chce videt spolecne fotky uz pri prvnim pohovoru vetsinou....dobre jsou i fotky z rodinnych oslav...nekteri urednici ale tak aktvivni nebyvaji......ale je dobre je mit......taky nejake foto ze svatby.....pak pokud zijes s partnerem delsi dobu, muzes predlozit i korenspodenci na tve jmeno co ti prisla na spolecnou adresu, vsechno co ti muze dopomoci, neco cim muzes dokumentovat ze je vase souziti delsi.....tim muzes docilit ze hned po prvnim pohovoru dostanes Green kartu na 10 let......a to neni spatne.....
Pohovor neprobiha oddelene, jste spolu.....urednici nepredpokladaji ze zadatelky, zadatele vsichni jsou perfektni anglictinari....a tak pritomnost partnera muze pomoci....a hlavne bud prirozena, nebud nervozni, neni se ceho obavat.......

Pokud tve spolecne souziti zacina holt az ted po svatbe....tak ti daji kartu na 2 roky a pak zazadas o jeji prodlouzeni.....to uz budes mit vse v korenspodenci od UNCIS.
Ale nepropadni panice, kdyz si hned po pohovoru kartu neodneses....ani to neni obvykle....karta ti prijde domu od tri tydnu po pohovoru do....tezko rict....nekteri tu kartu dostanou opravdu az po letech....
Tak pravi zkusenosti co si tim prosli.
petka
Anonymní

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2007 12:16 pm    Předmět: pohovor Odpovědět s citátem

dekuji mnohokrat za odpoved
Maxi
Anonymní

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2007 12:22 pm    Předmět: Re: petka Odpovědět s citátem

nikdo nepomuze? napsal:

diky moc

Me se zeptala na pohovoru na nasi adresu kde bydlime, telefonni cislo domu a v jakem oboru pracuje muj manzel....tot vse.
Dal se zeptala jestli mame nejake foto ze svatby, mela jsem i nejake dalsi a urednice byla spokojena.
Karta me prisla do mesice po pohovoru.

To na SSC jsem pak cekala 8 tydnu.....
Ale ve zkratce, vdavala jsem se v listopadu lonskeho roku, mam uz GC, SSN, novy pas CR a pro novou obcanku si jedu do CR kde jedeme na dovcu.

Pro ty, co nechteji cekat dlouho na nove dokumenty a doklady na nove jmeno....
Az konzulat odesle vsechny vase dokumenty na matriku do Brna, poslete tam email ci zavolejte a pozadejde o spesne vyrizeni oddaciho listu z nejakych duvodu......potrebujete urychlene do Cech, tudiz pottebujete rychle novy pas......a tech duvodu byva dost.....
Jak budete mit oddaci list, rychle osobne na konzulat, kde vam odeslou zadost na novy pas, vyfoti vas a zase se obratte na MZV,konzularni oddeleni, poproste je o vstricnost....a budete mit v cuku letu i pas ktery si vyzvednete na konzulate.

CCA od odeslani papiru na matriku do Brna, jsem dostala vsechny doklady behem dvou mesicu...

Snad to nekomu, tahle ma zkusenost pomuze.
Maddy
Anonymní

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2007 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petka,jak dopadl pohovor?muzes pak napsat jak to probihalo?Dekuju!
petka
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2007 6:44 am    Předmět: zkusenost z prvniho pohovoru Odpovědět s citátem

Ahoj, tak uz mam pohovor za sebou.Nejhorsi bylo to cekani. Na pohovor jsme dostali starsi pani. Zeptala se me kdy jsem byla naposled v CR a jak dlouho. Kde a jak jsme se s manzelem potkali, jestli jsme meli malou nebo velkou svatbu, jaka byla recepce,jestli byl manzel v CR. Pak se me zeptala vsechny otazky z formulare I485 na strane 3, a nejvic casu stravila nad fotkama. Chtela videt W2s, spolecny bankovni ucet,lease...
Nebylo to tak hrozne. Hned na pohovoru jsem dostala razitko do pasu a do dvou tydnu zelenou kartu Very Happy
Jen je dulezite mit vse co pisou na tom zvacim dopise. Jak neco chybi, je zle

Good luck Wink
VVNY

Registrace: 28. 07. 2007

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2007 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MOC Gratuluju!diky za uzitecne info!Muzes jeste napsat jak jsi dlouho na pohovor cekala?(od odeslani papiru)DIky!!Congrats!!!!!
petka
Anonymní

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2007 7:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, na pohovor jsem cekala zhruba 9 mesicu.

Preji hodne stesti...
VVNY

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2007 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

9 mesicu?to je sileny!to snad neni ani mozny tak dlouho cekat, a v jakym state bydlis?CO jsi proboha celych 9 mesicu delala?
petka
Anonymní

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2007 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja ziji v Jizni Karoline. No, co jsem delala...Pozadala jsem o Advance Parole a odjela na 4 mesice domu do CR, pak se vratila a cekala dva mesice na pohovor. Uteklo to jako voda. Hlavne jsem byla rada ze jsem mohla vycestovat do CR a zase se v klidu vratit. Ja jsem myslela ze je to uplne normalni cekat na pohovor skoro rok....

Snad to pujde tobe rychleji...
Dej vedet jestli jeste neco potrebujes vedet Wink
VVNY

PříspěvekZaslal: čt srpen 02, 2007 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky moc za info!!Drzim palce s hledanim prace!
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá srpen 03, 2007 9:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

VVNY napsal:
9 mesicu?to je sileny!to snad neni ani mozny tak dlouho cekat, a v jakym state bydlis?CO jsi proboha celych 9 mesicu delala?

Cekani 9 mesicu neni neobvykle. Zalezi na state kde se poda zadost, ale i v Californii, kde se muze cekat vice nez rok, dostanes "Employment Authorization" kartu za mesic nebo za dva. Krome toho kdyz uz zadost je zadana, neexistuje risk deportace nebo jinych problemu s USCIS. Advanced Parole je mozna, ale dej si pozor. Kdyz jsi dostal ten 3-lety nebo 10-lety "ban", je mozne ze ti zakazou se sem vratit i kdyz ti vydali Advance Parole.
VVNY

PříspěvekZaslal: pá srpen 03, 2007 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky za dalsi info,ted jsem o trochu moudrejsi.Hlavne mi jde o legal work. diky,Mejte se
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com