Fake GC

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Fake GC

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zelena karta
Autor Zpráva
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 23, 2007 9:55 am    Předmět: Fake GC Odpovědět s citátem

Vratil jsem se z US pred mesicem.Byl jsem tam 2 roky.Pracoval jsem jako "aupair kluk".Nicmene se mi domu nechtelo, ale vzhledem ke zdravotnimu stavu clenu v me rodine, jsem se nakonec rozhodl odjet ve "*S*P*A*M* case" a nepretahnout.
Chtel bych zpet, i kdyz vim, ze to asi bude tezke.Kamos mi rikal at si vyridim turisticka viza,ze mi je daji pry na 10 let, ale prece povoleni k pobytu davaji jen jak se rika "podle ksichtu".No a az prijedu zpet do statu, ze mi sezene fake GC a ze budu moc na to pracovat.No moc zkusenosti nemam, ale vim,ze je tady hromada lidi,kteri pracuji na fake GC a je to v pohode.Taky by mi zajimalo,pokud bych si chtel zlegalizovat pobyt v US v budoucnosti, jake by to mohlo mit nasledky.
Je mozno na fake ID ziskat ridicak,ci koupit si dum,ci zalozit bankovni ucet??Proveruji to nejak nebo jak je riskatni pracovat na fake GCl. Mimochodem kdyz jsem prijel do US tak jsem daval otisky a zalozil jsem si SSN.
Dekuji za nazory ci rady
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: po červenec 23, 2007 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mily anonyme,
Pracovat na GC neni jako byt drogovym dealerem, ale je to stale nezakone a po odhaleni jsou tvde stresty.
Jestli pracovat na fake GC nebo ne je tezke odopeved. Kazdy zamestnavatel ma pravo na zjisteni tvych dokumentu a muze se stat ze si je overi.
Znam ale lidi kteri maji tuto kartu a zijou. V kazdem pripade bych ale nechodil z fake GC na federalni ci state office. SSN asi mas z predchoziho pobytu, takze uz jen DL potrebujes. Koupit barak muzes i bez GC pokud mas dobry credit a praci.
Ale z mych zkusenosti bych radeji hledal praci bez Fake GC. Nikdy nevis na koho narazis a nevis kdo te muzed udat.
Zdar Bucky a Good Luck
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zelena karta Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com