|
|
| Autor |
Zpráva |
lenka11111 Anonymní
|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 6:36 pm Předmět: zadost o prodlouzeni B1 a co dal |
|
|
Muzete mi prosim nekdo poradit?
Dne 28. cervna jsem pozadala o prodlouzeni B1, na I-94 mam ze musim opustit USA 2. srpna.
Potrebovala bych poradit v tomhle:
1) Pokud mi neprijde odpoved do 2. srpna a ja tu zustanu budu tu stale legalne? Docetla jsem se ze pokud mi tu zadost schvali tak by to melo byt v poradku. Co se ale stane v pripade ze mi zadost neschvali jsem se nikde nedocetla. Budou povazovat ze muj pobyt tady byl nelegalni?
2) zadala jsem o prodlouzeni o do 15. zari. co se stane v pripade ze i do te doby odpoved nedostanu? Musim opustit staty do toho 15. zari nebo musim pockat na odpoved?
3) kdyz odjedu pred obdrzenim odpovedi ale po datumu co mam v I-94 a zpetne mi prijde ze mi prodlouzeni nebylo schvaleno bude to take nelegalni?
Nechci mit zbytecne problemy, tak bych chtela poradit jestli s tim nema nekdo zkusenosti.
Moc dekuji !!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dana_MI
Registrace: 26. 12. 2006 Příspěvky: 471 Bydliště: Michigan, Algonac
|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 9:42 pm Předmět: |
|
|
Pokud jsi zadala o prodlouzeni I-94, pak do jejiho vyrizeni nesmis opustit USA. Tim padem jsi porad legalni - at ji schvali a nebo ne. Obvykle Ti odpovi pred datem, o ktere jsi zadala, ale ve velice kratkem terminu (ja zadala o pulku srpna a dali mi do 20.8., ovsem odpoved jsem dostala 10 dni pred 20.8.) - coz komplikuje nakup zpatecni letenky.
Legalni budes v kazdem pripade: at Tvoji zadost schvali nebo ne; v obou pripadech Ti daji datum, do kdy mas opustit USA. S ohledem na pripadne dalsi visits doporucuji toto datum dodrzet.
P.S. USCIS obvykle prvni zadosti o prodlouzeni I-94 schvaluje az na 6 mesicu (max doba) pokud o toto pozadas a rozumne zduvodnis. Zakon Ti sice umozni pozadat znovu, ale 95% techto zadosti byva zamitnuto ... tedy prvni prodlouzeni ano, druhe uz ne. Logicke, ze?
Jinak: odhaduji, ze tak 6. zari Ti prijde notice, ze Tvoji zadost o prodlouzeni do 15.9. schvalili a ze do 15.9. mas opustit USA. Docela rada bych vedela, o kolik dnu jsem se sekla . Dej vedet, OK?
HODNE STESTI !!!!!!!!!!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dana_MI
Registrace: 26. 12. 2006 Příspěvky: 471 Bydliště: Michigan, Algonac
|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 9:49 pm Předmět: |
|
|
Jo a pokud Ti pred 15.9. odpoved neprijde, sjednej si info-pass appointment na local immigration office.
Ovsem podle me tu odpoved dostanes - ale na posledni chvili. Oni si davali na cas ...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|