Alien #

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Alien #
Jdi na stránku 1, 2  Další

Autor Zpráva
Luczie
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červenec 04, 2007 1:38 pm    Předmět: Alien # Odpovědět s citátem

Ahoj lidicky, mam dotaz...teda mam jich trochu vic, ale zatim mi bude stacit odpoved jen na ten jeden takze pls! Help!!!
Za deset dnu se vdavam, a tak jsem konecne zacala zjistovat co vse musim vyplnit a poslat na imigracni...{vubec se mi to nezda easy} anyway nevim co je to alien # a jestli nejake mam a jestli ne, tak kde ho dostanu...takze muj dotaz zni:Co je to alien # a kde ho dostanu? {prijela jsem sem na J1 vizum jako aupair a vizum mi plati az do 31.7.2007}
dikes moc!
tiskarna

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st červenec 04, 2007 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Laughing Ja se jeste smeju ted ,kdyz jsem si to precetl ,ale ja Ti odpovim znamena to CIZI STATNI PRISLUSNIK=CIZINEC Nesezenes ho nikde protoze to jsi TY!!! Idea
Luczie
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červenec 04, 2007 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ha ha moooc vtipne Laughing
taky jsem se docela zasmala, ale stejne tomu moc nerozumim...mozna jsem uplne pitoma, ale to ze jsem alien vim, jen nevim jestli mam nejake cislo takze nepotrebuju vedet co je to alien...ale jak dostanu alien number!!!
o tomhle neco vis? Question
tiskarna

PříspěvekZaslal: st červenec 04, 2007 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vazne nevim .....
tiskarna

PříspěvekZaslal: st červenec 04, 2007 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Very Happy pokud dostanes cislo tak jedine na letence zpatky do CR a to bude Tve cislo sedadla v letadle.
Jinak pokud mas vizum a bilou karticku tak nevim co resis.Neblbni koukej se vdat,vyplnte papiry soupni je na imigracni a mas to .Hlavne NESTRESOVAT!!
lsuk

Registrace: 17. 01. 2007

PříspěvekZaslal: st červenec 04, 2007 9:47 pm    Předmět: alien number Odpovědět s citátem

Alien # je cislo tve zelene karty. Jelikoz ty zelenou kartu nemas tak tam nic nepis nebo napis "none". Az ti papiry vyridi tak to cislo dostanes. Davejte si bacha ale na pohovor protoze pokud spolu nezijete ptaji se vas na dost tezky otazky napr. "jakou barvu ma vase povleceni" nebo "jestli mate sporak elektricky nebo plynovy". Musite o sobe znat dost veci. Hodne lidi takhle pohorelo na pohovoru.
Luczie
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červenec 04, 2007 10:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dikes za radu, zase jsem o neco chytrejsi!!pohovor snad bude ok {az nejaky bude;} zatim spolu nezijem, ale to se za mesic zmeni, takze to snad nejak pujde...muzu mit jeste jeden dotaz?...predpokladam, ze muzu a tak se ptam;} je nejaky casovy limit do kdy po svatbe musim odeslat papiry na imigracni nebo je to jedno?
Luczie
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červenec 04, 2007 10:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hej tiskarna ocenuju tvuj smysl pro humor Laughing a dikes za pokus o rady, ale o alien # jsi toho vedel stejne jako ja (tudiz nic moc} jeste ze tu jsou jini vzdelanejsi lidi jinak bych si fakt musela kupovat letenku smer CR;}
tiskarna

PříspěvekZaslal: čt červenec 05, 2007 4:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vsak ja rikam hlavne nestresovat a vechno uz nejak dopadne Laughing Jinak preji hodne uspechu at Ti to dopadne!!!!
Luczie
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červenec 05, 2007 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dikes!
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červenec 06, 2007 4:43 pm    Předmět: Alien number + kdy odeslat papiry na Imigration Odpovědět s citátem

Luzcie,

Protoze se maji zase zvysovat poplatky, doporucuji IHNED po svatbe podat vsechny Forms (jsem vdana pres tri roky tak uz si to moc nepamatuji ktere, ale kdyby si potrebovala ozvi se...vypisu ti je tady na tom foru).

Alien Number ti prideli Imigracni urad. Pote co jim odesles (formulare - nejlepe je odeslat vsechny soucasne). Kdy ti ho prideli, to je rozdil stat od statu, nekde to jde rychle, nekde pomaleji ale zpravidla tak do mesice po podani zadosti, by ti ho meli poslat.

Jaja
Luczie
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červenec 06, 2007 5:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj Jajo, dikes za radu.
O zvysovani poplatku jsem nemela ani tuseni, ale po precteni tve zpravy jsem to trochu prokoumala a nove ceny vypadaji desive! takze to urco poslem co nejdriv. Kdybys nekde nasla vsechny dokumenty co jsi posilala tak mi pls posli jejich nazvy. Ja myslim, ze mam vse, ale bylo by fajn si to overit takze bych byla moooc rada kdyby ses na to mohla kouknout.
Mej se krasne
Lucka
Anonymní

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2007 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lucko,

Form I-130 (Petition for Alien Relative)
- nevyplnujes jen v pripade pokud by jsi
sem prijela na snoubenecke vizum,
- na zaklade teto zadosti ti vyda Imigr.
urad ALIEN NUMBER

Form I-485 (Aplication for Permanent Residency)

Form I-765 (Aplication for Emloyment)

Form I-864 (Affidavit of Support)

Form G-325A (a to 2x jeden vyplnis ty a druhy
vyplni manzel)

Form I-693 (Medical Examination Sheet)

Kdyby jsi potrebovala vice, piskni......

Jaja
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 09, 2007 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj Jajo, diky moc formulare mam vsechny...ted jen jeste jeden dotaz...mam poslat vsechny dokumenty najednou a na stejnou adresu nebo to posilam postupne a vse nekam jinam...ted kdyz se to vsechno blizi tak zacinam docela zmatkovat...jo a jeste neco tu medical exam musim taky poslat s tema dokumentama ja myslela ze ta je az na pohovor...dikes moc mej se hezky
Lucka
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 09, 2007 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lucko,

Podle meho (a vetsina lidi to take tak dela) je nejlepe vsechny formulare poslat NAJEDNOU, a to jen na JEDNU adresu - neboj, oni uz vi co s tim maji delat a kam, komu, co a kdy pripadne postoupit.

Promin, ale nevim kdy nejpozdeji musis dokladat Medical exam - jestli to staci az na pohovor, ale asi to nebude "big deal". (Ja poslala vsechno najednou a mela jsem klid a nemusela se stresovat. Predstav si, kdyz jeste nemas pridelenej Allien Number - tvoje identifikacni cislo, jak se lehce ztrati nejaky tebou dodatecne zaslany dokument-formular).

Budes-li potrebovat napis na: fjflip11(zavinAC)yahoo.com, muzeme pak pokecat po telefone, je to rychlejsi.
Jaja
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pomoc SOS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com