|
|
| Autor |
Zpráva |
Tomas Anonymní
|
Zaslal: út červenec 10, 2007 12:18 pm Předmět: Po druhe v USA a svatba |
|
|
| Mohl by mi prosim Vas nekdo poradit. Pred nejakou dobou jsme se ozenil a resim jeden problem. Jsem v USA uz podruhe. Poprve jsme tady zil cca 6 let - iligalne , pak jsem odjel do CR. Po roce jsem se vratil zpet do USA. Na hranicich jsem kupodivu nemel zadne problemy a dnes jsem tady opet skoro 6 let. Pravnik me postrasil, ze to muze byt problem, protoze se na me vztahuje 10 bar z predesleho ilig. pobytu. A udajne me muzou deportovat z pohovoru. Mate nekdo s takovym pripadem podobne zkusenosti. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út červenec 10, 2007 12:30 pm Předmět: |
|
|
| tak to jsem slysela uz mnohokrat, jo mohlo by se to na tebe vztahovat, myslim, ze pri AOS te poslou do ceska, nez se ti vyresi papiry, pokud nepojedes, tak mozna deportace, a to uz te zpet nepusti, no a jak budes v CR tak zjisti, ze si byl v USA a budes muset dolozit proc a jak a napsat hardship letter a ani po tom te nemusi pustit, a reknou ti ze kdyz ty jsi mohl zit v USA ilegalne tak dlouho, tak muze tva zena jit za tebou do ceska. Tak to holt byva, ale treba ti to po waiveru odpusti a po zaplaceni te pokuty. Ale fakt myslim, ze asi budes muset do CR, myslim ze Bucket vi vic, teda myslim ze to byl on, kdo o tom psal |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|