Propadle vizum a svatba s USA obcanem v Cechach

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Propadle vizum a svatba s USA obcanem v Cechach

Autor Zpráva
Rakoska
Anonymní

PříspěvekZaslal: po listopad 19, 2007 1:30 pm    Předmět: Propadle vizum a svatba s USA obcanem v Cechach Odpovědět s citátem

Jsem tady rok nelegalne a pristi rok bych se chtela vratit do Cech,kde bych se chtela vdat (pritel USA citizen). Pri priletu do USA uz jsem davala otisky. Chtela bych se zeptat jestli bude mit nejaky vliv to,ze jsem tu byla nelegalne na udeleni GC,kterou bych diky manzelovi mela ziskat.Chteli bychom zit v CR ale samozrejme si nechat i pro me otevrenou cestu do USA. Nerada bych dostala na 1o let zakaz,nebo neco podobneho. Pomohl by mi prechod prez Mexiko nebo Candu? Diky za odpoved.
marcibrn
Anonymní

PříspěvekZaslal: po listopad 19, 2007 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tim ze si vezmes americana se ti "promiji" nelegalni pobyt ale jen v tom pripade ze jsi presla hranice do USA legalni cestou ( tj pres celnici). Schovej si vsechny doklady tj.bilou karticku (aspon kopii) a vizum ( i propadle) , jestli odejdes pres Mexiko ci Kanadu neodevzdas bilou karticku, ale podle mne ti to nepomuze. Az budes vyplnovat papiry na GC napis pravdu ( presna data odjezdu a prijezdu) nic se ti nestane ale kdyz budes lhat muzou na to prijit a pak nikdy nic legalniho nedostanes.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pomoc SOS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com