|
|
| Autor |
Zpráva |
Maddy Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 06, 2007 7:00 pm Předmět: Rodny list |
|
|
| Ahoj,chci se jen ujistit,ze jsem vse pochopila spravne. Na marriage license potrebuju Rodny list, ktery musi byt prelozeny do CJ?Mohu si preklad udelat sama?a pak to nechat jen overit,nebo how it works? Slysela jsem,ze overeni delaji i v bance,je to pravda?Prosim poradte!Diky! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so červenec 07, 2007 7:18 am Předmět: |
|
|
| ooopss,samozrejme jsem myslela preklad do AJ. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Buba Anonymní
|
Zaslal: so červenec 07, 2007 8:03 pm Předmět: |
|
|
| Preloz si sama a pod to napis, zes to prelozila s nejlepsim svedomim a vedomim. Napis datum a podepis se. Melo by stacit. Samozrejme jestli chces utratit penize za notare tak muzes ;] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Maddy Anonymní
|
Zaslal: so červenec 07, 2007 9:02 pm Předmět: |
|
|
| Diky! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Maddy Anonymní
|
Zaslal: so červenec 28, 2007 8:23 pm Předmět: |
|
|
| Ahoj,jen chci ostatnim poradit. Muj samotny preklad a podpis jim nestacil, chteli razitko od notare a to jsem dostala v bance!zdarma!!snad to nekomu take pomuze |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so červenec 28, 2007 10:22 pm Předmět: |
|
|
| Koukam, ze nekomu to projde a jinymu ne. Aneb dej se vule Urednicka ;] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Klara
Registrace: 04. 05. 2006 Příspěvky: 115
|
Zaslal: pá květen 30, 2008 3:23 pm Předmět: |
|
|
| Budu si rodny list prekladat sama.Uz to mam nachystany,zitra jdu do banky si to nechat notarsky overit.Slysela jsem ,ze bych mohla mit na imigracnim problem,protoze jsem si to prelozila sama.Ma s tim nekdo zkusenost?Diky.K. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
VVNY
Registrace: 28. 07. 2007 Příspěvky: 26
|
Zaslal: pá květen 30, 2008 7:50 pm Předmět: |
|
|
| Ja si to take prekladala sama a nemela jsem problem. ALe od banky si nech overit tvuj podpis. Aspon takhle jsem to udelala ja a byla jsem v pohode. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|