OZENIT SE V CECHACH S AMERICANKOU

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

OZENIT SE V CECHACH S AMERICANKOU
Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding
Autor Zpráva
tiskarna

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st červenec 04, 2007 6:46 pm    Předmět: OZENIT SE V CECHACH S AMERICANKOU Odpovědět s citátem

jSEM TU NELEGALNE COZ ZNAMENA NEMAM A NIKDY JSEM NEMEL VISA DO USA.JSEM TU JIZ 8 LET A RAD BYCH ZUSTAL =PROSTE JSEM ZASPAL DOBU.PRED TREMI ROKY JSEM ODJEL DOMU DO CR TOBYLO V ROCE 2005 A NA LETISTI V NY POME CHTELY BILOU KARTICKU SAMOZREJME NEMAM...PANI NEBO SLECNA KTERA TO PO ME CHTELA TAK NAPSALA NOVOU A DAL JI ZPTAKY DO SUPLIKU PRY KVULI KONTROLE.
TOHLE BY SNAD JESTE SLO ,ALE PO MEM PRILETU DOMU JSEM PO MESICI VYRIDIL VESKERE DOKUMENTY PRO SVE RODICE A PRO MNE K ZISKANI VIZA DO USA.KDYZ NA NAS NA AMBASADE PRISLA RAD TAK KONZUL UPRIME SE NA ME PODIVAL A ZEPTAL SE BYL JSI NEKDY V USA MA ODPOVED NE ON OTOCIL MONITOR NA ME A TAM BYLY VESKERE UDAJE O MEM POBYTU V USA V CETNE DL,ID ATD
SAMOZREJME JSME VISA NEDOSTALY.
PO DALSICH DVOUCH MESICICH JSEM ODJEL DO KANADY KDE JSEM PRESEL ZPET DO USA A JSEM TU DOTED.
MA OTAZKA ZNI NA VAS VSECHNY ,KDYZ ODLETIM DOMU S AMERICANKOU ONA SI ME VEZME V CR MAM SANCI DOSTAT VISA DO USA???
MW

Registrace: 13. 07. 2006

PříspěvekZaslal: st červenec 04, 2007 9:43 pm    Předmět: Proc Odpovědět s citátem

Proc by ses nemohl ozenit tady? Ono ti to nakonec u imigracniho projde ze ses tady prescas......i kdyz to potrva trosku dyl nez ti daj GC.....ale z Cech jsou ty moznosti uz prece jen komplikovanejsi......
lsuk

Registrace: 17. 01. 2007

PříspěvekZaslal: st červenec 04, 2007 10:01 pm    Předmět: svatba Odpovědět s citátem

Jelikoz si sem prisel nelegalne podruhe, po te co ti zamytli vizum, urcite bych se byt tebou vzal s americankou tady v USA. Je nutne pamatovat, ze americke ambasady maji dost neomezenou rozhodovaci moc a leckdy neni odvolani, ikdyz treba tu budete mit v US pravnika. Pokud uz si tady v USA tak je to celkem bez problemu a jelikoz manzelka je US citizen tak se tvuj nelegalni pobyt promine. Je pravda, ze je to delsi vyrizovani kdyz to delas v USA ale v tvem pripade daleko daleko jistejsi moznost.
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: čt červenec 05, 2007 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,
Ani Lsuk a ani MW nemaji pravdu.
Podle zakona a odstavce 212 clovek ktery ma zmitnuto vizum a zaroven EWI( Enter without inspection) Nema narok na vyrizovani dokumentu na uzemi Spojenych Statu. Tim padem zadatem musi a jak psal tiskarna do CR odjet a vyridit dokumenty tam.
Tiskarno, uprimne ti povim ze tve sance na vyrizeni Immigrate visa je asi 5 procentni.
Papiry jse uz dnes nevyrizujou v CR a ani jak bylo predtim ve Vidni ci Frankfurtu. Vse se zasila zpet do USA a pakjen clovek co sedi nekde v kancelari da razitko "Denied"
Musel by jsi ty a manzelka dolozit ze jste se potkaly v CR, a ze pote co ti bylo zamitnuto vizum jsi nebyl uz v USA. Musel by jsi prejit zpet hranice do Kanady a odletet tam odtud.
V CR by jsi musel dolozit Hardship letter, plus spousta dokumetu proc tva manzelka nemuze zit v CR a chce te do USA na zpet. Je to velice slozity proces a minimalne na 1 rok.
Jestli mas vice info tak se ptej.
Zdar Bucky
Marcibrno

Registrace: 02. 06. 2007

PříspěvekZaslal: čt červenec 05, 2007 12:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Urcite se stante manzeli tady v USA , treba Las Vegas je bez problemu a hned ten den.
Co se tyce tvych problemu skonci v okamziku kdy se ozenis a podas papiry tu v USA. Napis po pravde ze jsi tu byl a bez inspekce. Bude te to stat dalsi $1000 je na to specialni formular uscis k tem dalsim co musite vyplnit I-130 www.uscis nejsi prvni kdo sem presel pres hranice nelegalne, bude to chvilku trvat a nesmis odjet z USA ale schvali ti to.
BUCKETHEAD

PříspěvekZaslal: čt červenec 05, 2007 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pripadam si jako kolovratek.
Jak nekdo ma "EWI" tak nema narok na vyrizeni dokumentu v USA. Proc asi miliony Mexiku musi zpet do Mexika a zadat o Waiver a I-601.
Kdyz nekdo nevi presne at radeji nepise.
Clovek ktery priletel do USA na turisticka viza a pak mel overstay tak to je jina pisnicka. Ale clovek, kteremu bylo zamitnuto vizum, a pak prileteldo Kanady a prekrocil hranice, tak nema narok na vyrizeni dokumentu.
Immigration law is not as easy as it looks like
Zdar Bucky
tiskarna

PříspěvekZaslal: čt červenec 05, 2007 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V roce 2002 jsem byl u imigracniho pravnika ten mi rekl ,ze nemam sanci dostat vubec nic.Pak prijel z Claifornie muj kamarad ,ktery taky presel pres Kanadu a ten mi ukazal GC a rekl me ,ze zaplatil pokutu ve visi $1000 a vse bylo vyreseny.
Co myslite mam jit znova za pravnikem a nebo se mam na to vyprdnout a ozenit se ...ja v tom mam nenormalni hokej Rolling Eyes
Dekuji vsem za osobni nazory ja vazne ted nevim co delat jsem v pekny kasi.Dobre poletim domu cekat rok ??To je nesmysl zustat tady??Cekat tady pet let to me bude 40!?!!Predstav te si ,ze muj kamarad dostal tady v Memphisu GC ale jen na rok a pak musi zase na pohovor!?On sam z toho byl divnej...To kazdy stat ma jiny pravidla???Dalsi kamos z NY ten se ozenil a za dva mesice uz sel na pohovor a dneska uz ma GC a to neni jeste ani rok.No nemam ciste spani....
tiskarna

PříspěvekZaslal: čt červenec 05, 2007 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a nebo jinak se Vas zeptam znate nekoho kdo by me vyridil vizum do USA??Ja jsem o jednom cloveku tenkrat jen slysel a chtel mam pocit okolo 60.000kc
Dneska udajne vymenily lidi na ambasade ze pry uz to nejde ,ale muj nazor je ten ze vsichni jsou uplatni...Je to svinstvo ,ale co se da delat!!
lsuk

Registrace: 17. 01. 2007

PříspěvekZaslal: čt červenec 05, 2007 10:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Omlouvam se za spatnou informaci. Buckethead ma bohuzel pravdu. Pokud si sem prisel nelegalne tak nemas sanci vyridit si papiry v USA. Pravnika se ale muzes zeptat vzdycky. Podle zakona nesmeji na tebe nic nabonzovat. Co se tyce tveho kamarada, tak kdyz si vezmes americanku dostanes docasnou GC na 2 roky a 9 mesicu a pak musis zadat o waiver a pak dostanes trvalou GC. Stale ale musis prokazat, ze porad spolu s americankou jste. Stat od statu to asi jiny nebude, protoze immigration law je federal law tzn. stejne pro vsechny staty.
Pepino73
Kritik

Registrace: 31. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá červenec 06, 2007 3:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bohuzel je pravda ,ze kdyz ma clovek prachy da se uplatit,podpaltit,vyridit a sehnat "TEMER" vsechno... Akorat rozum a zdravi si za prachy nikdo nekoupi. Cool
BUCKETHEAD

PříspěvekZaslal: pá červenec 06, 2007 8:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tim, Stat od statu jsem myslel, ze nekde cekas na GC rok a nekde jen 4 mesice. Vse se vyviji na poctu zadatelu.
Tiskarna jestli tvuj kamarad presel hranice a pak dostal GC, tak ma chlapec stesti.
Neni mozne ziskat legalni cestou GC, kdyz jste EWI.
Tiskarno sorry ale je to tak. Kdyz vedeli v CR uz na ambasade o tobe dost a jeste ti k tomu zamitly viza tak mi ver, kdyz ted se ozenis tady, tak to budou mit v compu. INS by ti dali bud Volunteer departure a nebo Deportaci. A rekli by ti ze si mas vyridit dokumenty v CR.
Zdar Bucky
tiskarna

PříspěvekZaslal: pá červenec 06, 2007 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pepino73 napsal:
Bohuzel je pravda ,ze kdyz ma clovek prachy da se uplatit,podpaltit,vyridit a sehnat "TEMER" vsechno... Akorat rozum a zdravi si za prachy nikdo nekoupi. Cool

souhlasim s Tebou Exclamation Jen mam otazku na telo existuje nekdo kdo se da podplatit??Myslim tim vizum.....
cirus
Anonymní

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2007 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spousta hlouposti se tady pise...Takze v zadnem pripade neodchadzet z USA,pravnika se zeptat na 245i(on uz vi). Jinak 245i je i odpoved pro lidi co tady pisou bludy o tom ze ten co prijel ilegalne nemuze manzelstvim ziskat papiry Wink
cirus
Anonymní

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2007 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo a ten kamarad co prijel pres Kanadu a dostal papiry tak je dostal taky patrne na zaklade 245i,jenze to bylo pred rokem 2001.Pak 245i koncila vseobecnu platnost a zustala v platnosti jen v rozsahu ,,primi rodinny prislusnici,,Takze dnes je svadba momentalne jedina moznost.
BUCKETHEAD

PříspěvekZaslal: ne červenec 08, 2007 8:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cirus,
Bludy pises akorat ty.
Pokud nekdo prejde hranice do USA illegalne tak nema sanci ani svatbou ziskat GC, jedine azyl by mu pomohl.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com