Canceled Drivers Licence statu WI

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Canceled Drivers Licence statu WI

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Drivers Licenses
Autor Zpráva
veverka

Registrace: 25. 06. 2007

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2007 10:22 pm    Předmět: Canceled Drivers Licence statu WI Odpovědět s citátem

Ahojky,
Stala se mi velice - velice - velice neprijemna vec a to, ze mi zcancelovali ridicak ve state WI Crying or Very sad , ktery mi mimochodem na podzim 2006 prodlouzili na dalsich 8 let. Takze jsem si myslela, ze jsem za vodou. Ale ejhle. Nemam SS a momentalne ziji v IL, takze o IL DL zazadat nemuzu. Stalo se nekomu neco podobneho? Vim, ze je to pruser, ale je nejaka moznost, co se da delat? Confused Poznavaci znacku na aute mam IL. Mam mezinarodni ridicak, ale podle toho, co tu ctu, tak kdyz uz mi byl jednou vydan americky DL, tak je to asi jeste horsi, nez kdybych jezdila celou dobu na ten mezinarodni. Nejaka rada? Nebo nekdo na stejne lodi? Dik za kazdou zpravicku, at dobrou ci spatnou Smile
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2007 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj Veverko! No jsme na tom dosti podobne. Jen s tim rozdilem, ze me muj WI DL nezrusili, ale za par tydnu mi konci. Samozrejme uz mi ho neprodlouzi nebot SSN nemam a bilou kartu v pase taky ne. Confused Takze v podstate na tom budu uplne stejne jak ty a nezbyde mi nic jinyho nez jezdit s mezinarodnim ridicakem a tvrdit, ze jsem tu jako turista. Co taky jinyho nam zbejva, ze? Rolling Eyes
Muzu vedet jak se ti prihodilo, ze ti WI DL jen tak zrusili,kdyz uz si ho mela od lonska prodlouzeny? Shocked

Helena
veverka

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2007 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahojky Helo,
proste mi minuly tyden v sobotu dosel krasny dopis, ze ho rusi. Reason: Failure to comply with our prior request.
Sice jsem ten prior request neobdrzela, ale urcite chteli potvrdit adresu a dodat dokumenty, ktery jsou nyni potreba k prodlouzeni, coz nejsem schopna dodat:(. Nemam zadny tickety,muj record je cistej jak "lilie" proste zadny jiny duvod mit nemohly. Slysela jsem, ze to ted posilaji vsem, ale jiste to nevim, ale myslim, ze nejsem sama
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2007 10:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Veverko, to je siiiileny! Urcite jde o to, ze ve WI od dubna 2007 musi pri vydani DL kontrolovat i to (pokud nejsi citizen), zda tu jsi legalne (tzn.platne vizum plus platna bila karta). Nenapadlo by me ani ve snu, ze i lidem, kterym uz to vydali pred tim dubnem 07 (tvuj pripad), budou posilat upozorneni a zpetne chtit vsechno dodat.. Shocked Tak to je teda sila...
Ja ziju taky v IL. Ve WI jsem si udelala pred 3 lety DL, ktery mi prave ted bude koncit a o jeho prodlouzeni si muzu nechat leda tak zdat.
Nekdo tvrdi, ze snad v Michiganu tu stale jeste jde, ale kdyz jsem se ptala, zda opravdu nechteji videt bilou kartu, nikdo mi nebyl schopny odpovedet.
Ja uz jsem se tak nejak smirila s tim, ze tu holt budu muset nejak dal zit jen s tim mezinarodnim. A doufat, ze to projde. Nic jinyho mi asi holt nezbyva. Teda krome zfalsovani bily karty, coz uz je hodne riskanti a ja bych do toho asi nesla.
Hela.
veverka

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2007 10:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cau Helco
Hmmm,taky jsem byla sokovana, nechtela jsem tomu vubec verit, ale uz se stalo, aspon mam slusny ID do hospody do roku 2015 Laughing myslim, ze s tim muzu i do letadla Very Happy Ty mas IL poznavaci znacky nebo WI? Zacinam se s tim pomalinku taky smirovat, ale je to rana pod pas. Tak snad se nejak dohodnou v tom senate a vyresi se to jednou pro vzdy. Snazim se hlavne jezdit podle predpisu a zbytecne na sebe neupozornovat, co se ale stane v pripade, ze nejakej aktivni policajt zcheckuje moji poznavaci znacku ve fronte na semafor, to netusim. Nebo tusim velkej pruser Crying or Very sad
lsuk

Registrace: 17. 01. 2007

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 5:22 am    Předmět: Moje zkusenost Odpovědět s citátem

Tak to vam nezavidim. Minuly tyden jsme byli s manzelkou na DMV zmenit adresu na nasem americkem ridicaku a byli jsme tou novou procedurou take nemile prekvapeni. Nic mene jsme tu legalne, takze si netroufam porovnavat sve nemile prekvapeni s vasim sokem. Chteli SSN a pak I-94 (arrival record), ale dali nam ridicak jenom na 1 rok s tim, ze nam rekli, ze nejsme US citizens. Jsem ale dost prekvapenej, ze vam ridicak takhle zrusili postou.
Hela
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 8:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Veverko, my mame auto s IL znackou, ale vsechno je psany vc.insury na pritele, ja nikde nefiguruju. A pritel ma vsechny doklady IL, takze to by nemel byt problem. Ja se bohuzel muzu rozloucit i s litanim, coz me dost mrzi. Crying or Very sad
A jezdit mi nezbyde nez na mezinarodni a doufat, ze me policajt nezastavi a nebo kdyz zastavi, tak ze mi to "nejak projde". Rolling Eyes
Kdybyste nahodou nekdo mel pro nas nejakou radu ci pomoc, radi ji privitame..
Isuk - diky za info. Wink

Helena
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 9:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Ahoj Veverko! No jsme na tom dosti podobne. ............Takze v podstate na tom budu uplne stejne jak ty a nezbyde mi nic jinyho nez jezdit s mezinarodnim ridicakem a tvrdit, ze jsem tu jako turista. Co taky jinyho nam zbejva, ze? .......

Helena

Jenom trochu pozor,nemusi ti to vyjit. kdyz reknes si tu turista a policajt vidi ze auto je na tebe registrovane poslednich 5 let, tak mu to muze byt divne.
Helena
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Anonymous napsal:
Ahoj Veverko! No jsme na tom dosti podobne. ............Takze v podstate na tom budu uplne stejne jak ty a nezbyde mi nic jinyho nez jezdit s mezinarodnim ridicakem a tvrdit, ze jsem tu jako turista. Co taky jinyho nam zbejva, ze? .......

Helena

Jenom trochu pozor,nemusi ti to vyjit. kdyz reknes si tu turista a policajt vidi ze auto je na tebe registrovane poslednich 5 let, tak mu to muze byt divne.

Anonyme, auto na me registrovane neni. Vsechno je na pritele a ten IL papiry ma vsechny v poradku! A rikat, ze jsem tu jako turista holt budu muset. Co taky jinyho mi zbejva, kdyz budu mit jen mezinarodni ridicak.. Shocked
Je mi jasny, ze mu tam vyskoci, ze uz jsem 3 roky WI DL mela.. Na to mi asi nezbyde nez tvrdit, ze jsem pak letela domu a ted tu jsem uz jen na prazdninach jako turista. Proste je to o stesti. Bud mi to projde nebo ne. JINOU MOZNOST PROSTE NEMAM! Crying or Very sad
veverka

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2007 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cau Helco,
jaky mas mezinarodni ridicak? Ten nas "salat" z Cech Very Happy nebo tu americkou karticku translation of internat.DL? Je to ale asi prast jak uhod, protoze az na to prijde a stopne nas policajt, tak bude zalezet jenom na nem, protoze oba dva druhy tech mezinarodnich jsou nam tady celkem na ....... Shocked Musime to holt risknout, pesky nepripada v uvahu, kolo taky nic moc a autobus uz vubec Rolling Eyes Auticko je holt auticko Very Happy
Pravnik mi v mem pripade radil, ze mam delat strasne prekvapenou, ze vubec nevim, ze mi ten ridicak zcancelovali, tak nevim Rolling Eyes
Helena
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2007 10:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj Veverko!

No ja mam ty mezinar.ridicaky oba dva. Cesky mezinarodni salatek (ten pry plati na rok, ja uz ho mam 5 let, ale nikde z nej neni poradne patrny, ze uz platnost skoncila Laughing ) a ten US (karticku) taky.
Pravnik ti radi na ten tvuj WI jezdit a kdyby neco, delat pak prekvapenou, ze o zadnem zruseni nevis? Razz No ja bych spis mela strach ho asi ukazat, kdyz je neplatnej, abych si tim jeste vic nepohorsila a nezacal se o to vic pak stourat, co jsem zac atd. Rolling Eyes
Ale tezko rict, mozna se pletu.. Ja myslim, ze zalezi vzdycky hlavne na policajtovi a na stesti.
To ted budem potrebovat ze vseho nejvic.
Stesti a cekat na zazrak... Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Drivers Licenses Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com