husband v dluzich

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

husband v dluzich

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding
Autor Zpráva
Luczie
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červenec 04, 2007 1:48 pm    Předmět: husband v dluzich Odpovědět s citátem

...za deset dnu se vdavam, a misto nervozity ze svatby me postihla nervozita z imigracniho...muj husband to be ma 2nd DWI a par tisic dluhu na kartach {a ano porad si ho chci vzit } takze i kdyz vydelava hodne slusne penize vetsina jeho prijmu padne na tady tyhle veci...coz mi je docela jedno, jen by me zajimalo, jaky vliv to muze mit na imigracni {myslite si, ze i pres tohle muzem vyplnit papiry a jit na pohovor bez pravnika?}...budu rada za jakoukoliv odpoved jen mi pls nekdo poradte jsem z toho vseho docela vystresla nechci skoncit jako deportovana wife back in Czech;}
MW

Registrace: 13. 07. 2006

PříspěvekZaslal: st červenec 04, 2007 9:48 pm    Předmět: Re: husband v dluzich Odpovědět s citátem

Luczie napsal:
...za deset dnu se vdavam, a misto nervozity ze svatby me postihla nervozita z imigracniho...muj husband to be ma 2nd DWI a par tisic dluhu na kartach {a ano porad si ho chci vzit } takze i kdyz vydelava hodne slusne penize vetsina jeho prijmu padne na tady tyhle veci...coz mi je docela jedno, jen by me zajimalo, jaky vliv to muze mit na imigracni {myslite si, ze i pres tohle muzem vyplnit papiry a jit na pohovor bez pravnika?}...budu rada za jakoukoliv odpoved jen mi pls nekdo poradte jsem z toho vseho docela vystresla nechci skoncit jako deportovana wife back in Czech;}

Musim ti teda rict holka ze ses teda opravdu bezhlave zamilovana.........ono pokud ti nevadi ze tvuj budouci vsechny prachy spenduje v kartach.......musis mit opravdu hrosi kuzi.......tohle bych resila spis nez co na to imigracni.......
Pokud se teda nebudes sponzorovat sama.....ale i tak bych zvazila tohle.....
Nebud blazen, vazne......
Luczie
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červenec 04, 2007 10:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zamilovana jsem, ale zase az tak bezhlave ne...trochu spatne jsem to napsala. On penize neutraci na kartach spis splaci dluhy, ktere nadelal dlouho predtim nez jsme se poznali, a ty dluhy ma na kreditnich kartach {neni karta jako karta}...takze me vazne strasi to imigracni...potrebovala bych vedet jestli budou ty dluhy zapocitavat do celkovych prijmu nebo jestli jim to bude vadit nejak jinak {u nich clovek nikdy nevi...} takze pokud bys k tomu neco vedela tak pls help!
Marcibrno

Registrace: 02. 06. 2007

PříspěvekZaslal: čt červenec 05, 2007 1:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pokud vim immigracni zajimaji posledni 3 danova priznani, ten tvuj musi delavat vic nez poverty line + zalezi kolik lidi je v jedne domacnosti je to napsano na jejich strankach (www.USCIS.gov). Dluhy jsou jim tedy ukradene pokud se netykaji IRS. Ale dej si bacha protoze az si ho vezmes budes zodpovedna za dluhy ktere udela po svatbe.
Luczie
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červenec 05, 2007 6:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to jsem rada, ze po dluzich nepatraji a co to 2ndDWI myslis, ze to bude taky ok nebo ne? ...jinak verim tomu, ze uz zadne dluhy nenadela, zname se skoro rok a zatim se nezadluzuje, ale vse radne splaci, tak to snad tak pujde i dal. ale anyway nasadila jsi mi brouka do hlavy...co kdybychom se rozvedli a on stale jeste nemel vse splacene...je to s rozdelenim dluhu stejne jako s rozdelenim majetku?i kdyby vsechny byly na jeho jmeno a on se rozhodl mi pulku ,,dat,, tak muze? dikes
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com