|
|
| Autor |
Zpráva |
Anabel Anonymní
|
Zaslal: ne červen 24, 2007 7:18 pm Předmět: i-94 bila karta k DL |
|
|
Lidicky, prosiiiim, najde se tu nekdo, kdo mi dokaze pomoci?
Vyrizuju si ridicak. Mam vse potrebne, jedine, co mi chybi k jeho vydani je bila karta I-94..
Je tu nekdo, kdo by byl ochoten mi nejak v tomto smeru pomoci? Nechci nic zadarmo, je to pro me velice dulezite!
Dekuji vsem za jakoukoliv radu pomoc!
Anabel. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1036 Bydliště: Praha
|
Zaslal: po červen 25, 2007 9:40 am Předmět: |
|
|
| Staci to napsat jen jednou. Druhy prispevek v jine sekci jsem ti smazal. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
lsuk
Registrace: 17. 01. 2007 Příspěvky: 23
|
Zaslal: út červen 26, 2007 5:33 am Předmět: I-94 |
|
|
Nevim jestli ti muzu pomoci. Myslim si ale ze to zalezi na tom zda si v USA legalne nebo ne. Pokud si legalne, tak mam pocit, ze si muzes zazadat o duplikat. Pokud tu nejsi legalne, tak to bude problem. Manzelka a ja jsme byli minuly tyden na DMV jenom zmenit adresu na nasem ridicaku a ona si zapomnela I-94 doma. Urednice si jeji ridicak ponechala a manzelka se musela domu vratit pro I-94 jinak by svuj ridicak nedostala zpet. Pote kdyz jim moje zena prinesla tu bilou kartu se urednice pretukla na cislech a system ji hlasil, ze to cislo na I-94 je neplatne. Byla to pouze jeji chyba, ale z toho usuzuji, ze maji nejakou databazi cisel I-94, takze bych vubec nedoporucoval zkouset nejaky zfalsovany karty. Promin, nevim jestli muj prispevek byl povzbuzujici.
Naposledy upravil lsuk dne út červen 26, 2007 3:44 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út červen 26, 2007 8:06 am Předmět: |
|
|
Isuk... Diky moc za informace. Sice nejsou moc pro me moc potesujici, ale kazdopadne jsou dost cenne!
Jsem tu uz prescas, takze s myslenkou, ze si jeste vyridim US DL uz se pomalu loucim...
DIKY MOC!!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|