i-94 bila karta k DL

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

i-94 bila karta k DL

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Drivers Licenses
Autor Zpráva
Anabel
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červen 24, 2007 7:18 pm    Předmět: i-94 bila karta k DL Odpovědět s citátem

Lidicky, prosiiiim, najde se tu nekdo, kdo mi dokaze pomoci? Crying or Very sad
Vyrizuju si ridicak. Mam vse potrebne, jedine, co mi chybi k jeho vydani je bila karta I-94..
Je tu nekdo, kdo by byl ochoten mi nejak v tomto smeru pomoci? Nechci nic zadarmo, je to pro me velice dulezite! Crying or Very sad Crying or Very sad

Dekuji vsem za jakoukoliv radu pomoc!
Anabel.
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2007 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Staci to napsat jen jednou. Druhy prispevek v jine sekci jsem ti smazal.
lsuk

Registrace: 17. 01. 2007

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 5:33 am    Předmět: I-94 Odpovědět s citátem

Nevim jestli ti muzu pomoci. Myslim si ale ze to zalezi na tom zda si v USA legalne nebo ne. Pokud si legalne, tak mam pocit, ze si muzes zazadat o duplikat. Pokud tu nejsi legalne, tak to bude problem. Manzelka a ja jsme byli minuly tyden na DMV jenom zmenit adresu na nasem ridicaku a ona si zapomnela I-94 doma. Urednice si jeji ridicak ponechala a manzelka se musela domu vratit pro I-94 jinak by svuj ridicak nedostala zpet. Pote kdyz jim moje zena prinesla tu bilou kartu se urednice pretukla na cislech a system ji hlasil, ze to cislo na I-94 je neplatne. Byla to pouze jeji chyba, ale z toho usuzuji, ze maji nejakou databazi cisel I-94, takze bych vubec nedoporucoval zkouset nejaky zfalsovany karty. Promin, nevim jestli muj prispevek byl povzbuzujici.

Naposledy upravil lsuk dne út červen 26, 2007 3:44 pm, celkově upraveno 1 krát
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 8:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Isuk... Diky moc za informace. Sice nejsou moc pro me moc potesujici, ale kazdopadne jsou dost cenne!
Jsem tu uz prescas, takze s myslenkou, ze si jeste vyridim US DL uz se pomalu loucim...

DIKY MOC!! Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Drivers Licenses Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com