Milan

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Milan

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Predstavte se nam
Autor Zpráva
milan9999
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt prosinec 08, 2005 2:24 am    Předmět: Milan Odpovědět s citátem

Ahoj všem do USA.
Na úvod bych chtěl napsat,že jsem tam ztrávil čtyři roky.Tedˇjsem rok doma,pracuji tady,a ne že ne ,občas se mi zasteskne. Crying or Very sad A to hlavně po dolarech a v podstatě po tom,řekněme,bezstarostném životě.Všechny ty 4 roky jsem byl v CHicagu.
Tak zatím ahoj,mějte se tam hezky.Milan Very Happy
Ladislav
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá prosinec 09, 2005 10:58 am    Předmět: Re: Milan Odpovědět s citátem

milan9999 napsal:
Ahoj všem do USA.
Na úvod bych chtěl napsat,že jsem tam ztrávil čtyři roky.Tedˇjsem rok doma,pracuji tady,a ne že ne ,občas se mi zasteskne. Crying or Very sad A to hlavně po dolarech a v podstatě po tom,řekněme,bezstarostném životě.Všechny ty 4 roky jsem byl v CHicagu.
Tak zatím ahoj,mějte se tam hezky.Milan Very Happy

Ahoj Milane.
Bud rad,ze jsi v tom cesku,tady uz to za moc nestoji,imigracni politika se zprisnuje a kdo tu nema papiry,nema zadnou budoucnost.Nejaka amnestie jen tak nebude,sice hovori o ni,ale je to jen bla,bla,bla,bla.Udelal jsi dobre,ze jsi se vratil.Mej se v tom krasnem cesku a dej si jedno na me.
ocean*

Registrace: 05. 04. 2005

PříspěvekZaslal: so prosinec 10, 2005 4:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ladislave, on te tady nekdo drzi nasilim? Shocked
milan9999
Anonymní

PříspěvekZaslal: so prosinec 10, 2005 1:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To není o násilí,ale o názoru a pocitu.Měl jsem ty pocity úplně stejné.A mnoho dalších lidiček co jsem znal.
ocean*

PříspěvekZaslal: so prosinec 10, 2005 1:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Milane, tys mel stejne pocity a vyresil sis to - vratil ses domu.
Nechapu, proc nekdo nekde dobrovolne trpi.

Ja jsem byla nespokojena v Cesku, tak jsem si to taky vyresila.
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: ne prosinec 11, 2005 2:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ocean, to nema cenu. Oni jsou tu proto aby nadavali na vsechno jako v CR, ale plati je moc dobre aby se na to vykaslali a odjeli domu, az na ne prijdou tak pojedou, jinak do te doby to budou vyuzivat jak muzou a nadavat na vsechno mozny jak muzou ... uzivej slunicka, a vubec ... Not Worth It Laughing
milan9999
Anonymní

PříspěvekZaslal: po prosinec 12, 2005 12:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebyl jsem tam nespokojenej(začátky nepočítám),prostě se mi stýskalo,navíc jsem tam nebyl celé čtyři roky v kuse,vrátil jsem se tam čtyřikrát.Je dobře ,,ocean",že se ti tam líbí,a přeju ti,aby se ti tam dařilo.
Myslím,že nejvíc záleží na práci jakou tam děláte,a taky s kým se setkáváte, pro to,aby jste tam zůstali.
I když,člověk je věčně nespokojenej tvoreček,když je tam,chce jet domů,a když je tady,tak zase by jel tam.
Ladislav
Anonymní

PříspěvekZaslal: po prosinec 12, 2005 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Milane,vsak je nech,at nas tady na tom foru poradne proberou jaci my to jsme lide.Kazdy je jinaci,nekomu se libi tam,nekomu onam.At si kazdy vybere a at kazdy respektuje ten nazor toho druheho,paklize se mu nelibi.Holt nekdo uz se citi byt americanem,tak at se citi.Ahoj vsem.
Ladislav
Anonymní

PříspěvekZaslal: po prosinec 12, 2005 9:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Milane,ja doufam,ze se sem jednou vratis se podivat kde jsi vsude byl,ale myslim spis na dovcu,uz ne makat na cerno.Kazdy je jinaci,nekomu se libi tam,nekomu onam.At si kazdy vybere a at kazdy respektuje ten nazor toho druheho,paklize se mu nelibi.Holt nekdo uz se citi byt americanem,tak at se citi.Ahoj vsem.
čech
Anonymní

PříspěvekZaslal: út srpen 21, 2007 11:51 pm    Předmět: pro ocean s hvězdičkou Odpovědět s citátem

ocean* napsal:
Milane, tys mel stejne pocity a vyresil sis to - vratil ses domu.
Nechapu, proc nekdo nekde dobrovolne trpi.

Ja jsem byla nespokojena v Cesku, tak jsem si to taky vyresila.

Zdravím ocean s hvězdičkou za ocean:-))
Jak se Ti daří?Byla si jediná ještě s Ladislavem,co si reagovala na můj,,vzkaz"vám tam do USA.Tak to zkouším Ti napsat, jestli tam ještě jsi.Už je to dva roky ale co kdyby.Tak jestli si ještě neodjela,byl rád bych si s Tebou občas vyměnil pár slov,přece jenom jsme tam byl čtyři roky a to je dost dlouho na to,aby mě zajímalo,co se tam děje a jak se vám žije.Milan
ocean*

PříspěvekZaslal: čt srpen 23, 2007 6:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha. Na tenhle prispevek.... Very Happy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Predstavte se nam Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com