Ja to porad nechapu :)

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Ja to porad nechapu :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Drivers Licenses
Autor Zpráva
Laubete
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červen 21, 2007 10:13 am    Předmět: Ja to porad nechapu :) Odpovědět s citátem

Nazdarek, muzete mi prosim nekdo poradit, jak si mam udelat RP ve Viginii? Jedu tam na mesic a mam mezinarodni ridicak. Diky moc
Laubete
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červen 21, 2007 10:15 am    Předmět: oprava Odpovědět s citátem

Nebo spis co mam udelat abych mohl ridit auto a nebyt zatcen nebo dostat pokutu ...
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: čt červen 21, 2007 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli jedes jako student na WAT tak neni problem si udelat DL. Musis ale udelat testy a pokud tva anglictina neni dobra tak to asi neudelas. Nevim jak to chodi ve Verginii ale tady na Floride to delas na compu, a je to docela tezky.

Ale znam fintu jak udelat ridicak i kdyz neumis vubec anlicky Very Happy
Zdar Bucky
Buba
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červen 21, 2007 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na kazdym DMV [office, kde si vyrizujes ridicak - dmv.org] bys mel dostat zdarma DL Handbook [knizecka, ve ktere najdes vse potrebne k testum] a podle te spolu se slovnikem neni problem si udelat ridicak.
Buba
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červen 21, 2007 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Virginia Driver's Manual:

http://dmvnow.com/webdoc/pdf/manual/manual.pdf
Laubete
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2007 10:52 am    Předmět: oprava Odpovědět s citátem

Nemyslim jako udelat si RP. Ja uz ho mam a mam i mezinarodni. Takze moje otazka zni : Musim si ho udelat abych tam mohl ridit? A doplnujici info, auto si tam budu kupovat. Diky moc
Buba
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2007 12:37 pm    Předmět: Re: oprava Odpovědět s citátem

Laubete napsal:
Nemyslim jako udelat si RP. Ja uz ho mam a mam i mezinarodni. Takze moje otazka zni : Musim si ho udelat abych tam mohl ridit? A doplnujici info, auto si tam budu kupovat. Diky moc

To je jasny, ze ho mas. Jinak by ti nedali ten mezinarodni. Jesli chces v usa ridit uplne bez problemu, udelej si americkej ridicak - ten ti na predlozeni ceskeho a mezinarodniho nevydaji, musis projit mistni pisemnou a praktickou zkouskou. Na druhou stranu muzes zkusit stesti s mezinarodnim a doufat, ze jestli te zastavi policajti, tak ti ho uznaj a nebudou ti delat problemy, pripadne vyzadovat zaplaceni pokuty.
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2007 12:54 pm    Předmět: Re: oprava Odpovědět s citátem

Laubete napsal:

Promin ale moc nechapu. Ty budes ve VA na par tydnu a chces si delat ridicak a chces si koupit auto? Proc?

Proc chces travit svuj cas ve fronte na urade, kdyz jako turista nebudes mit problem s jinym ridicakem ve VA jezdit? Ja byt Tebou tak jezdim v cizy zemi s mojim ridicakem; kdykoliv jsem navstivil Evropu nebo jine casti sveta, tak jsem nemel problem s mym ridicakem. Jo, zastavili me policati v Praze kdyz jsem vjel nekam spatne, ale byli na popleteneho turistu jako ja hodni, a nechali me byt.

A proc si kupovat auto jen na mesic? Na tom stratis tisice dolaru, a budes plytvat hodiny nebo dny sve dovolene. To radci si vypujc od jakekoliv car rental firme. Na kazdem letisti je najdes, a muzes si to rezervovat pres internet. Podivej se na Avis, Enterprise, Dollar, Budget, Alamo, Hertz, (podle me spokojenosti). Bude Te to stat jen par stovek.
Laubete
Anonymní

PříspěvekZaslal: so červen 23, 2007 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemuzu si pujcit auto v americe, je mi jen 20 a vsem to pujcuji az od 21 lel a to koupeni toho auta neni tak drahy... Auto muze stat tak $500 a za stejnou cenu ho muzu prodat a i kdybych ho neprodal tak porad tech 500 je jako za pujceni spise min... Ja se prave ptam na to protoze nechci aby me pak prcali za to ze nemam povoleni ridit... Vyzna se jeste nekdo v insurance? jestli to musi byt a jak to pripadne udelat? dik
Henek

Registrace: 12. 03. 2005

PříspěvekZaslal: so červen 23, 2007 12:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

insurance musis mit a kdyz ti je jen 20 tak to bude drahe podivej se na web tam se dozvis i ceny
www.esurence.com
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Drivers Licenses Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com