|
|
| Autor |
Zpráva |
ilsalmi
Registrace: 13. 06. 2006 Příspěvky: 26 Bydliště: Phila
|
Zaslal: po březen 12, 2007 12:01 pm Předmět: Pomoc - Chybejici dokumenty ke green card |
|
|
Nestalo se Vam to nekomu?
Prijela jsem do USA na fiancee visa - s obalkou z americke ambasady v Praze, kterou jsem nesmela otevrit. Byly tam Affidavit of Support, overeny preklad meho rodneho listu, Medical examination sheet atd atd. Tuhle obalku si sebrali na imigracnim na letisti po priletu do Philadelphie a dost nevybirave mi rekli, ze at se o nic nestaram a hlavne at se rychle vdam:)) Ja byla tak vyklepana, ze jsem se ani nezeptala, co s temi dokumenty ted udelaji.
Po svatbe jsem zazadala o Adjustment of status, na radu mistniho mestskeho imigracniho urednika jsme poslali vse pozadovane, krome tech papiru co byly v obalce (a byli ujisteni, ze oni to "nekde maji"). Dlouho se nic nedelo a ted mi dosel pozadavek na urychlene dodatecne zaslani chybejicich dokumentu - presne tech, co byly v te zatracene obalce!!!
Stalo se Vam to nekomu? Na info telefonu USCIS mi rekli, ze jedine co asi mohu udelat je zazadat si o vraceni originalu dokumentu a pak jim to teprve znova poslat. Zdrzeni min. o dva mesice!!!
Ideas welcome!
Diky Petra |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
american chopper
Registrace: 12. 02. 2005 Příspěvky: 267
|
Zaslal: po březen 12, 2007 7:39 pm Předmět: |
|
|
| Nevim co delat v tomhle pripade,ale ja mel vsechny potrebne dokumenty vyrizene do 3dnu,tak jestli to specha,asi by jsi to mela vyridit znova,nez cekat,az se nejaky urednik probudi.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kukacka Anonymní
|
Zaslal: čt květen 31, 2007 4:07 pm Předmět: |
|
|
Petro,
mas moznost pozadat a to urychlene do doby,kterou ti stanovily k dodani pozadovanych dokumentu,o vbraceni originalnich dokumentu ,ktere ti vzali pri vstupu do USA.
Hlavne tam napis,kde a jak ti tve dokumenty vzali.
Pokud jsi nedaleko Philadelpie,mas moznost kontaktovat
imigracini tam.
Pokud nedodas pozadovane dokumenty, a nebo oni neodpovi,ze je ziskali od imigracniho ve Philla.Mas smulu a musis o vsechno zadat a plati znovu.
Mam stejnou zkusenost,immigraci rado dostava $$$$$ a dela z tebe blbce.No papirova byrokracie!!!
Hodne stesti Kukacka |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|