|
|
| Autor |
Zpráva |
pn184 Anonymní
|
Zaslal: st červen 20, 2007 8:14 pm Předmět: prodlouzeni I-94 |
|
|
| Ahoj, jsem v usa na turisticka viza, I-94 mam na sest mesicu a chtel bych si zazadat o prodlouzeni na dalsich 6. Mate nekdo nejakou zkusenost? Dikes |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
lsuk
Registrace: 17. 01. 2007 Příspěvky: 23
|
Zaslal: út červen 26, 2007 6:07 am Předmět: prodlouzeni |
|
|
| Ahoj. Taky jsem si prodlouzil turisticke vizum v roce 2002. Musis si najit nekoho kdo te ubytuje a bude tvuj tzv. sponsor. Ten clovek pak jenom vyplni formular, ze se za tebe financne na dalsich 6 mesicu zarucuje. Celkem je to bez problemu pokud tu mas americany nebo nekoho se zelenou kartou, ktery se za tebe zarucej. Ten formular se jmenuje B-2 visa extension of stay a najdes ho na www.uscis.gov. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st červen 27, 2007 6:46 am Předmět: |
|
|
| Dekuju mockrat za radu, podivam se na to. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
firebird
Registrace: 20. 11. 2005 Příspěvky: 14 Bydliště: Florida
|
Zaslal: pá červenec 13, 2007 1:44 pm Předmět: |
|
|
podle soucasnych zakonu neni potreba nejaky sponzor nebo ten kdo te ubytuje nebo se zaruci - staci k zadosti pripsat duvod prodlouzeni(cestovani,zlepseni angl.,..) a samozrejme chteji adresu,aby to meli kam poslat,-poslat vypis z banky a je to. Jsou ruzne cest.agentury,ktere za to mensi poplatek pomohou vyridit a co jsem slysel,tak to prochazi bez problemu(i treba po druhe..).Dobre zkusenosti byly napr. s touto ag.-a vse je tam popsano -i to co je potreba..
http://yourtravelagentinc.com/index.html |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Sugarbunny2007
Registrace: 14. 02. 2007 Příspěvky: 21
|
Zaslal: pá červenec 13, 2007 5:16 pm Předmět: |
|
|
| Pred par mesici jsem si taky chtela prodlouzit turist. viza,ale pote jsme se ptali pravnika, ktery nam rekl,ze prej prodlozeni je tezke dostat,a prej se to dostava v pripade nemoci pribuznych v USA nebo tak..ale zalezi mozna na dalsich okolnostech.Tak treba to vyjde!good luck!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|