|
|
| Autor |
Zpráva |
willy Anonymní
|
Zaslal: ne červen 10, 2007 11:47 am Předmět: wedding |
|
|
Kdyz dostanu turisticke vizum do US a rozhodnu se vzit si tam meho americkeho pritele , bude v tom nejaky problem? Nebo proste jen tam zazadame o to ze se chceme vzit , a vse vyreseno.To by bylo moooooooc hezke Prosim o rady a nazory ,dekuji ) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 516 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: ne červen 10, 2007 11:50 am Předmět: |
|
|
To by bylo asi nejjednodusi dostat viza a vzit se v US. To by jsi nemusela cekat na to tak dlouho jako v CR.
Zdar Bucky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
willy Anonymní
|
Zaslal: ne červen 10, 2007 11:58 am Předmět: wedding.. |
|
|
| Diky Bucky , take myslim ze je to asi nejrychlejsi zpusob. Nevis , prosim, jake vsechny doklady tam k tomu budu potrebovat a jak dlouho to trva ? Diky ) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
|
Zaslal: ne červen 10, 2007 12:15 pm Předmět: |
|
|
Jestli myslis v US tak hlavne pas na svatbu, v CR je toho dost co musis dolozit na uradu, ale v americe toho dost nepozadujou. Ale az budes zadat o pracovni povoleni, tak budes muset vyplnit a zaplatit spousta jak papiru tak i dolacu
Neboj se toho, dostan tur viza a prijed se vdat sem.
Zdar Bucky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
willy Anonymní
|
Zaslal: ne červen 10, 2007 12:24 pm Předmět: svatba |
|
|
Diky , diky Bucky
Docela jsi me povzbudil.Jsem z toho vseho docela zmatena a hlavne se bojim aby to vsechno klaplo.Jde mi o to se tam co nejdrive dostat.Takze ted uz jen aby klaplo to turisticky vizum ) Myslis , ze oficialni pozvani od pritele s podrobnym popisem pobytu tam,bydleni,fin.podpory atd. pomuze? Slysela jsem na to ruzne nazory.Jestli mi to vsechno klapne ,vizum ,svatba , atd ... cekej me tisicereee diky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
|
Zaslal: ne červen 10, 2007 12:39 pm Předmět: |
|
|
| At se snazi napsat cokoliv, ale at nenaznacuje ze se chete vzit. At napise proste ze jste kamaradi atd. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|