wedding

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

wedding

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding
Autor Zpráva
willy
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červen 10, 2007 11:47 am    Předmět: wedding Odpovědět s citátem

Kdyz dostanu turisticke vizum do US a rozhodnu se vzit si tam meho americkeho pritele , bude v tom nejaky problem? Nebo proste jen tam zazadame o to ze se chceme vzit , a vse vyreseno.To by bylo moooooooc hezke Very Happy Prosim o rady a nazory ,dekuji )
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: ne červen 10, 2007 11:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To by bylo asi nejjednodusi dostat viza a vzit se v US. To by jsi nemusela cekat na to tak dlouho jako v CR.
Zdar Bucky
willy
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červen 10, 2007 11:58 am    Předmět: wedding.. Odpovědět s citátem

Diky Bucky , take myslim ze je to asi nejrychlejsi zpusob. Nevis , prosim, jake vsechny doklady tam k tomu budu potrebovat a jak dlouho to trva ? Diky )
BUCKETHEAD

PříspěvekZaslal: ne červen 10, 2007 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli myslis v US tak hlavne pas na svatbu, v CR je toho dost co musis dolozit na uradu, ale v americe toho dost nepozadujou. Ale az budes zadat o pracovni povoleni, tak budes muset vyplnit a zaplatit spousta jak papiru tak i dolacu Very Happy
Neboj se toho, dostan tur viza a prijed se vdat sem.
Zdar Bucky
willy
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červen 10, 2007 12:24 pm    Předmět: svatba Odpovědět s citátem

Diky , diky Bucky Very Happy
Docela jsi me povzbudil.Jsem z toho vseho docela zmatena a hlavne se bojim aby to vsechno klaplo.Jde mi o to se tam co nejdrive dostat.Takze ted uz jen aby klaplo to turisticky vizum ) Myslis , ze oficialni pozvani od pritele s podrobnym popisem pobytu tam,bydleni,fin.podpory atd. pomuze? Slysela jsem na to ruzne nazory.Jestli mi to vsechno klapne ,vizum ,svatba , atd ... cekej me tisicereee diky Very Happy
BUCKETHEAD

PříspěvekZaslal: ne červen 10, 2007 12:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

At se snazi napsat cokoliv, ale at nenaznacuje ze se chete vzit. At napise proste ze jste kamaradi atd.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com