|
|
| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: po červen 04, 2007 12:08 pm Předmět: Svatba s GC |
|
|
Jsem pravidelnym ctenarem vsech prispevku v tomto forum. Jsem take v jedne z tech podobnych situaci,ktere se tu resi a resili, kdy jsem tu na J1 viza,ktere brzy vyprsi,mam pritele, ktery ceka na zelenou kartu {pres jeho rodice],bohuzel zelenou kartu nebude mit pred tim, nez mi vyprsi viza.Tak jsem nelenila a zavolala na USCIS a ptala se na moznosti snatku.Bylo mi sdeleno,ze situace se da resit tak,ze az on dostane zelenou kartu, s tim ze on muze pricestovat do CR,tam bude svatba a pak si me touto cestou muze privezt do USA {po vsem papirovani}, nebo az on dostane zelenou kartu,ja si zazadam o viza do USA ,pry je jedno jestli turisticke nebo jake a prijet zpet do USA a vdat se tady a tim ziskat legalni pobyt. Tak sama nevim,ctu prispevky ve foru,tam bylo uvedeno,ze musim pockat az dostane US citizenship nebo ze se nesmis vdat na turisticka viza apod.Tak proto jsem tedy volala na USCIS abych se dozvedela vic, no co mi bylo sdeleno,nevim jestli to tak opravdu je, nebo co.
Je tady nekdo ve forum,kdo ma podobne zkusenosti? Dekuji za pomoc. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 499 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: po červen 04, 2007 3:09 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,
Nevim co ti rekly na USCIS ale v pravidlech je ze nejjednodusi a nejrychlejsi je kdyz jsi vezmes USC a muzes mit i viza propadla. Odjezd do CR by byl ten nejvetsi omyl, bud v USA dokud nedostanes GC
Podivej se na www.visapro.com a precti si pravidla
Jestli mas vice otazek tak napis.
Zdar Bucky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po červen 11, 2007 10:25 am Předmět: |
|
|
| BUCKETHEAD napsal: | Ahoj,
Nevim co ti rekly na USCIS ale v pravidlech je ze nejjednodusi a nejrychlejsi je kdyz jsi vezmes USC a muzes mit i viza propadla. Odjezd do CR by byl ten nejvetsi omyl, bud v USA dokud nedostanes GC
Podivej se na www.visapro.com a precti si pravidla
Jestli mas vice otazek tak napis.
Zdar Bucky |
Zdar
no ja jsem to tak procetla, ale oni se tam moc o svatbe s GC nerozepisujou.Zajimalo by me jestli by slo,kdyby jsme se vzali ted{jeste nema GC-jeho otec nabyl USC zkrz naturalization} a on by taky pro me vyplnil papiry,mohla bych zistkat GC s nim pres jeho otce? Jestli by to slo,nevis jak dlouho by jsme museli na tu GC cekat? Diky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po červen 11, 2007 12:01 pm Předmět: |
|
|
| Kdyz pro neho bude otec zadat o GC tak jestli ma pod 18 let, tak to je docela pohodlny proces. Jestli ale ma pres 18 tak to muze vzit nekolik let, a potom dalsich nekolit let nez dostane svoje obcanstvi a potom ty muzes zadat pres neho pokud budete vziti. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 499 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: po červen 11, 2007 3:16 pm Předmět: |
|
|
Jak psal anonymni, jestli nema ani GC tak pocitej ze to nedostanes hned, musis cekat az tvuj pritel bude mit citizenship. Sorry ale je to realita  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út červen 12, 2007 9:01 am Předmět: |
|
|
| BUCKETHEAD napsal: | Jak psal anonymni, jestli nema ani GC tak pocitej ze to nedostanes hned, musis cekat az tvuj pritel bude mit citizenship. Sorry ale je to realita  |
Diky za info.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út červen 12, 2007 10:34 am Předmět: |
|
|
Podivej se na tento odkaz. Hlavne na "Information for Lawful Permanet Resident".
Ale koukam na tvoji zpravu,on jeste GC nema, ale uz ma podanou zadost..
http://shusterman.com/vb.html |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|