pomoc - lekarska prohlidka na adjustment of status

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

pomoc - lekarska prohlidka na adjustment of status

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding
Autor Zpráva
vera
Anonymní

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2007 8:27 pm    Předmět: pomoc - lekarska prohlidka na adjustment of status Odpovědět s citátem

Ahoj lidicky,

muzete mi prosim nekdo napsat, jak je to s tou lekarskou prohlidkou v USA? Jedna se mi o to, zda k tomu doktorovi musi clovek jit az po uzavreni snatku ci muze jit jeste pred tim. S pritelem se bereme za 4 tydny, momentalne by se mi to casove hodilo vyridit nyni. Ovsem nikdo mi nebyl schopen rici, zda je v pohode. Mate vlastni zkusenost? Je jedno zda budu mit ty papiry od doktora potrvzene pred snatkem?
diky.
Anonymní

PříspěvekZaslal: st srpen 15, 2007 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.visapro.com/US-INS-Forms/Form-I-693.asp

When Applicants Should Get Their Medical Exam:

The results of the medical examination are generally valid for only 12 months. Applicants should schedule the medical examination as close as possible to the time you file for Adjustment of Status.[/b]
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com