|
|
| Autor |
Zpráva |
junlenka Anonymní
|
Zaslal: po červen 06, 2005 2:50 pm Předmět: svatba v californii |
|
|
jeste me tak napada jedna vec poradi nekdo, kdyz tu budu nelegalne, pak se vdam, budu mit problemy s urady nebo vse bude v pohode??? diky diky diky Lenka  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jany77 Anonymní
|
Zaslal: st červen 08, 2005 8:43 pm Předmět: svatba |
|
|
| jestli mas platne vizum tak nebudou zdne problemy a jestli jsi tu rok nebo 5 let nikoho nezajima |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 1045 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: čt červen 09, 2005 4:06 pm Předmět: |
|
|
Problem by nemel byt ani kdyz mas propadle vizum. Problem nastava jenom v pripade, pokud jsi prekrocila hranice nelegalne.
Martin |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
Registrace: 26. 01. 2005 Příspěvky: 654 Bydliště: Na Samote u Lesa
|
Zaslal: čt červen 09, 2005 9:47 pm Předmět: |
|
|
problem nastava kdyz zjistis ze manzel kecal a nema to co riakal ze ma .. pak jsi Stuck! na pekne dlouho dobu.
je nelegalni jsem doveslovat pres more??  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
junlenka79 Anonymní
|
Zaslal: pá červen 10, 2005 12:27 am Předmět: |
|
|
| Mob napsal: | problem nastava kdyz zjistis ze manzel kecal a nema to co riakal ze ma .. pak jsi Stuck! na pekne dlouho dobu.
je nelegalni jsem doveslovat pres more??  | hmm zatim to vypada ze "manzel" ma vse co rikal ze ma...lol... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: pá červen 10, 2005 5:22 pm Předmět: |
|
|
Mob ma docela zajimavou poznamku, znam jednu holku a ta uz tady vdava 6 let za sest ruznych manzelu
Jinak veslovat pres more je legalni pokud jsi Kubanec. Nekde jsem cetl, ze kazdy Fidel a jeho pneu, na ktere prijel, maji pravo na trvaly pobyt, pokud dosahnout Floridy predtim, nez je vylovi Coast Guard Jo, na Kube, tam se maji!
Martin |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
|
Zaslal: pá červen 10, 2005 11:37 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | Mob ma docela zajimavou poznamku, znam jednu holku a ta uz tady vdava 6 let za sest ruznych manzelu
Jinak veslovat pres more je legalni pokud jsi Kubanec. Nekde jsem cetl, ze kazdy Fidel a jeho pneu, na ktere prijel, maji pravo na trvaly pobyt, pokud dosahnout Floridy predtim, nez je vylovi Coast Guard Jo, na Kube, tam se maji!
Martin |
Hey dej vedet kdyz pojedes do Columbus, pujdem na pivo  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: po červen 13, 2005 4:58 pm Předmět: |
|
|
Ojojoj, to asi bude az za nejakou chvili a kdyz jedu pracovne, tak samozrejme pivo nemuzu. Jestli bude zase tuhle sezonu NHL , tak bych urcite na par zapasu jel. Mozna by jel i Henek, jestli teda nekecal. Kazdopadne dobry napad.
Martin |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
|
Zaslal: po červen 13, 2005 10:18 pm Předmět: |
|
|
Musi to byt NHL??
Muzem Clippers AAA baseball, Irish pub kde se dava soccer zapas kazdou chvilku, arena football, Columbus crew soccer tady toho je
dej vedet, klidne do posty. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
junlenka
Registrace: 07. 06. 2005 Příspěvky: 13
|
Zaslal: út červen 14, 2005 10:11 am Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | Ojojoj, to asi bude az za nejakou chvili a kdyz jedu pracovne, tak samozrejme pivo nemuzu. Jestli bude zase tuhle sezonu NHL , tak bych urcite na par zapasu jel. Mozna by jel i Henek, jestli teda nekecal. Kazdopadne dobry napad.
Martin | cus Marti, tak dej vedet, ja chci par zapasu videt taky!!!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: út červen 14, 2005 5:02 pm Předmět: |
|
|
NHL to byt nemusi, to je fakt. Jsem sice zazrany hokejovy fanda, ale totez se da rict i o irish pubs
Ja Ti dam muj telefon, to asi bude nejlepsi a domluvime se.
Martin |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: út červen 14, 2005 5:09 pm Předmět: |
|
|
| citace: | cus Marti, tak dej vedet, ja chci par zapasu videt taky!!!  |
Tohle beru jako pozvanku do Frisca. Nebo je to do San Jose na Sharks Slibuju te svoji kamosce uz par let, ze se stavim a ted uz mam duvody dva. Jinak jsi samozrejme kdykoli vitana na jihozapade Ohia. Cim to je, ze to nezni tak dobre jako pozvanka do SF?
Martin |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
junlenka
Registrace: 07. 06. 2005 Příspěvky: 13
|
Zaslal: út červen 14, 2005 8:55 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | | citace: | cus Marti, tak dej vedet, ja chci par zapasu videt taky!!!  |
Tohle beru jako pozvanku do Frisca. Nebo je to do San Jose na Sharks Slibuju te svoji kamosce uz par let, ze se stavim a ted uz mam duvody dva. Jinak jsi samozrejme kdykoli vitana na jihozapade Ohia. Cim to je, ze to nezni tak dobre jako pozvanka do SF?
Martin | LOL, sharks, mozna ja radsi Steva Yzermana, to vis, wings a flames, to je moje  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: st červen 15, 2005 3:53 pm Předmět: |
|
|
Ja bych si na Tvem miste nedelal hlavu z toho, ze by jsme si po telefonu nemeli co rict. Mam takovy pocit, ze nez mi povykladas jenom desetinu svych zazitku z cest, tak mi dojde na mobilu baterka. Ja snad mam taky par zajimavych pribehu z doby, kdy jsem jezdil long haul pro SWIFT nebo jako studak po Evrope.
Detroit je OK, ale musim se priznat, ze jsem v poslednim finale jednoznacne fandil Tampe.
Martin |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|