svatba v californii

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

svatba v californii

Autor Zpráva
junlenka
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2005 2:50 pm    Předmět: svatba v californii Odpovědět s citátem

jeste me tak napada jedna vec Idea poradi nekdo, kdyz tu budu nelegalne, pak se vdam, budu mit problemy s urady nebo vse bude v pohode??? diky diky diky Lenka Smile
jany77
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2005 8:43 pm    Předmět: svatba Odpovědět s citátem

jestli mas platne vizum tak nebudou zdne problemy a jestli jsi tu rok nebo 5 let nikoho nezajima
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2005 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Problem by nemel byt ani kdyz mas propadle vizum. Problem nastava jenom v pripade, pokud jsi prekrocila hranice nelegalne.

Martin
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2005 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

problem nastava kdyz zjistis ze manzel kecal a nema to co riakal ze ma .. pak jsi Stuck! Laughing na pekne dlouho dobu.
je nelegalni jsem doveslovat pres more?? Twisted Evil
junlenka79
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2005 12:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mob napsal:
problem nastava kdyz zjistis ze manzel kecal a nema to co riakal ze ma .. pak jsi Stuck! Laughing na pekne dlouho dobu.
je nelegalni jsem doveslovat pres more?? Twisted Evil
hmm zatim to vypada ze "manzel" ma vse co rikal ze ma...lol...
Big_Rig

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2005 5:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mob ma docela zajimavou poznamku, znam jednu holku a ta uz tady vdava 6 let za sest ruznych manzelu Exclamation
Jinak veslovat pres more je legalni pokud jsi Kubanec. Nekde jsem cetl, ze kazdy Fidel a jeho pneu, na ktere prijel, maji pravo na trvaly pobyt, pokud dosahnout Floridy predtim, nez je vylovi Coast Guard Shocked Jo, na Kube, tam se maji!

Martin
Mob

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2005 11:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
Mob ma docela zajimavou poznamku, znam jednu holku a ta uz tady vdava 6 let za sest ruznych manzelu Exclamation
Jinak veslovat pres more je legalni pokud jsi Kubanec. Nekde jsem cetl, ze kazdy Fidel a jeho pneu, na ktere prijel, maji pravo na trvaly pobyt, pokud dosahnout Floridy predtim, nez je vylovi Coast Guard Shocked Jo, na Kube, tam se maji!

Martin

Hey dej vedet kdyz pojedes do Columbus, pujdem na pivo Cool
Big_Rig

PříspěvekZaslal: po červen 13, 2005 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ojojoj, to asi bude az za nejakou chvili a kdyz jedu pracovne, tak samozrejme pivo nemuzu. Jestli bude zase tuhle sezonu NHL Confused , tak bych urcite na par zapasu jel. Mozna by jel i Henek, jestli teda nekecal. Kazdopadne dobry napad.

Martin
Mob

PříspěvekZaslal: po červen 13, 2005 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Musi to byt NHL??
Muzem Clippers AAA baseball, Irish pub kde se dava soccer zapas kazdou chvilku, arena football, Columbus crew soccer tady toho je Very Happy
dej vedet, klidne do posty.
junlenka

Registrace: 07. 06. 2005

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2005 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
Ojojoj, to asi bude az za nejakou chvili a kdyz jedu pracovne, tak samozrejme pivo nemuzu. Jestli bude zase tuhle sezonu NHL Confused , tak bych urcite na par zapasu jel. Mozna by jel i Henek, jestli teda nekecal. Kazdopadne dobry napad.

Martin
cus Marti, tak dej vedet, ja chci par zapasu videt taky!!! Smile
Big_Rig

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2005 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NHL to byt nemusi, to je fakt. Jsem sice zazrany hokejovy fanda, ale totez se da rict i o irish pubs Twisted Evil
Ja Ti dam muj telefon, to asi bude nejlepsi a domluvime se.

Martin
Big_Rig

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2005 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:

Tohle beru jako pozvanku do Frisca. Nebo je to do San Jose na Sharks Question Slibuju te svoji kamosce uz par let, ze se stavim a ted uz mam duvody dva. Jinak jsi samozrejme kdykoli vitana na jihozapade Ohia. Cim to je, ze to nezni tak dobre jako pozvanka do SF?

Martin
junlenka

Registrace: 07. 06. 2005

PříspěvekZaslal: út červen 14, 2005 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
citace:

Tohle beru jako pozvanku do Frisca. Nebo je to do San Jose na Sharks Question Slibuju te svoji kamosce uz par let, ze se stavim a ted uz mam duvody dva. Jinak jsi samozrejme kdykoli vitana na jihozapade Ohia. Cim to je, ze to nezni tak dobre jako pozvanka do SF?

Martin
LOL, sharks, mozna Smile ja radsi Steva Yzermana, to vis, wings a flames, to je moje Smile
Big_Rig

PříspěvekZaslal: st červen 15, 2005 3:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja bych si na Tvem miste nedelal hlavu z toho, ze by jsme si po telefonu nemeli co rict. Mam takovy pocit, ze nez mi povykladas jenom desetinu svych zazitku z cest, tak mi dojde na mobilu baterka. Ja snad mam taky par zajimavych pribehu z doby, kdy jsem jezdil long haul pro SWIFT nebo jako studak po Evrope.

Detroit je OK, ale musim se priznat, ze jsem v poslednim finale jednoznacne fandil Tampe.

Martin
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pomoc SOS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com