Mam jeste sanci ziskat ID nebo DL??

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Mam jeste sanci ziskat ID nebo DL??

Autor Zpráva
Helena
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červen 07, 2007 8:16 pm    Předmět: Mam jeste sanci ziskat ID nebo DL?? Odpovědět s citátem

Zdravim vsechny.
Mam dotaz. Mam stale platny WI ridicak, jeho platnost mi ale konci na zacatku zari. Prodlouzit si ho uz nemuzu, jelikoz jsem ilegal a chteji ted pri prodluzovani videt doklad, ze jsem tu legalne (tzn.platny pas s vizem a bilou kartou, coz nemam).
Mam nejakou sanci nejak ziskat US ridicak nebo ID v jinem state? Staci mi ID, jde mi totiz o to, ze po USA dost litame a proto potrebuju nejaky platny US doklad. Tutiz az mi zacatkem zari vyprsi platnost myho ridicaku, mame po litani..
Momentalne mam jen platny WI ridicak koncici zacatkem zari a mezinarodni ridicak. Pas mam neplatny s platnym vizem.
Snad jste pochopili o co mi jde...
Budu vdecna za jakoukoliv radu ci pomoc.
Helena.
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2007 8:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Precti si prispevky v rubrice DRIVERS LICENSE. Vypada to ze to muzes jeste obnovit v Michigan.
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2007 9:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja vim, ze to v Michigan snad jeste jde. Ale bude jim stacit muj WI ridicak? Budu muset delat vsechny testy znova? Pas mam neplatny.. Embarassed
A navic v Michigan nikoho neznam, takze nemam proof of address. Rolling Eyes
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2007 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Ja vim, ze to v Michigan snad jeste jde. Ale bude jim stacit muj WI ridicak? Budu muset delat vsechny testy znova? Pas mam neplatny.. Embarassed
A navic v Michigan nikoho neznam, takze nemam proof of address. Rolling Eyes

Nejjednodussi pro Tebe bude si udelat CESKY PAS a litej si treba do haleluja.
Pisk.
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2007 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Heleno,
Vyrid si Cesky pas a pak vymena z WI DL do MI DL je snadna cesta. Nemusis delat znovu testy, jelikoz te maji v pocitaci ze mas platny americky ridicak.

Podivej se na prispevek co jsem psal v DL sekci.
Nemusis mit adresu v MI staci kdyz jsi nejakou najdes privatni na googlu, nebo nekde jinde.

Zdar Bucky
Helena
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2007 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BUCKETHEAD napsal:
Heleno,
Vyrid si Cesky pas a pak vymena z WI DL do MI DL je snadna cesta. Nemusis delat znovu testy, jelikoz te maji v pocitaci ze mas platny americky ridicak.

Nemusis mit adresu v MI staci kdyz jsi nejakou najdes privatni na googlu, nebo nekde jinde.

Zdar Bucky

Diky za rady. Situace je trosku komplikovanejsi, ponevadz nemam ceskou obcanku, vyrizeni noveho pasu mi bude trvat zhruba pul roku. V tu dobu bude uz samozrejme WI ridicak neplatny..

Lita tu nekdo vnitrostatne jen s ceskym pasem? Ja myslim, ze je to asi dost riskantni nebo se pletu? Clovek nikdy nevi, na koho narazi a kdo se v tom zacne stourat..
Dik, Helena.
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2007 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Helena napsal:
BUCKETHEAD napsal:
Heleno,

Zdar Bucky

Diky za rady. Situace je trosku komplikovanejsi, ponevadz nemam ceskou obcanku, vyrizeni noveho pasu mi bude trvat zhruba pul roku. V tu dobu bude uz samozrejme WI ridicak neplatny..

Lita tu nekdo vnitrostatne jen s ceskym pasem? Ja myslim, ze je to asi dost riskantni nebo se pletu? Clovek nikdy nevi, na koho narazi a kdo se v tom zacne stourat..
Dik, Helena.

To ze ridicak bude expired nevadi, daji ti ridicak novy.
Zdar Bucky
Helena
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červen 11, 2007 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bucky, poslala jsem ti dotaz do DL sekce. Muzes tam prosim mrknout? DIky.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pomoc SOS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com