|
|
| Autor |
Zpráva |
MOS Anonymní
|
Zaslal: po červen 04, 2007 3:15 pm Předmět: jit k soudci,aby nam povolil svatbu |
|
|
Ahojte vsichni,muze mi nekdo poradit?Ziji va state Michigan a dnes jsem na office ohledne svatby.Muj budouci muz je American.Tam dali papir,ze musime jit k soudci,aby nam povolil svatbu.Mimo jine je tam dodatek:
AFTER JANUARY1,2007
SOCIAL SECURITY NUMBERS required of bofh parties(or legal reason why none)
Ja jsem zde nelegalne,takze SSN nemam,jen ITIN .Mate s tim nekdo zkusenost,mam tam jit????
Nevim,co mam delat?
predem moc diky za radu |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 490 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: po červen 04, 2007 3:23 pm Předmět: |
|
|
Na marriage license office by meli jen vyzadovat ID, Pas, ridicak.
To ze potrebujesc SSN si nevsimej. Proste nemas
Zdar Bucky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 424 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: po červen 04, 2007 3:24 pm Předmět: |
|
|
| v nekterych statech nemusis mit SS # zjisti si kde a jed se vdat jinam. mnoho stesti |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: po červen 04, 2007 3:59 pm Předmět: |
|
|
| BUCKETHEAD napsal: |
To ze potrebujesc SSN si nevsimej. Proste nemas
|
Zivot je prece tak snadnej  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 805 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: po červen 04, 2007 4:22 pm Předmět: |
|
|
| Pokud vim, tak v MI staci podepsat affidavit, ze SSN nebylo nikdy udeleno. Anebo jak rika Henek - f@ck Michigan a jed do Vegas!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 490 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: po červen 04, 2007 4:31 pm Předmět: |
|
|
XxX
Ty fakt asi bydlis na mesici  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MOS Anonymní
|
Zaslal: po červen 04, 2007 4:36 pm Předmět: |
|
|
| BUCKETHEAD napsal: | XxX
NO PROMIN!!JA SI CHTELA BYT JEN JISTA |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: po červen 04, 2007 4:40 pm Předmět: |
|
|
| BUCKETHEAD napsal: | XxX
No jako Bucky, ja to na tu listinu na urade nenapsala, ze musej dolozit SSN.
Mne se jen nelibi tvoje rada, at jim rekne, hele, nemam!! Spis by se mi libila rada typu " tak se tam zeptej co se stane kdyz nemam SSN" |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po červen 04, 2007 5:17 pm Předmět: Re: pomozte |
|
|
| MOS napsal: | Ahojte vsichni,muze mi nekdo poradit?Ziji va state Michigan a dnes jsem na office ohledne svatby.Muj budouci muz je American.Tam dali papir,ze musime jit k soudci,aby nam povolil svatbu.Mimo jine je tam dodatek:
AFTER JANUARY1,2007
Ja jsem zde nelegalne,takze SSN nemam,jen ITIN .Mate s tim nekdo zkusenost,mam tam jit????
Nevim,co mam delat?
V Chicagu nepotrebujes SSN a to ho pak dostanes po svatbe po tom co posles papiry na INS. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MOS Anonymní
|
Zaslal: út červen 05, 2007 5:28 am Předmět: Re: pomozte |
|
|
| Anonymous napsal: | | MOS napsal: | Ahojte vsichni,muze mi nekdo poradit?Ziji va state Michigan a dnes jsem na office ohledne svatby.Muj budouci muz je American.Tam dali papir,ze musime jit k soudci,aby nam povolil svatbu.Mimo jine je tam dodatek:
AFTER JANUARY1,2007
Nevim,co mam delat?
VSEM MOC DIKY ZA RADY,JA TO ZKUSIM NEJPRVE V MICHIGANU A KDYZ TO NEPUJDE,TAK ZAJEDEME DO CHICAGA
V Chicagu nepotrebujes SSN a to ho pak dostanes po svatbe po tom co posles papiry na INS. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: út červen 05, 2007 1:44 pm Předmět: |
|
|
| Mozna by stacilo jit jenom do nektereho ze sousednich okresu (county) - vyhlasky a zakony ohledne vydavani marriage licenses nejsou uniformni po celem state, vetsinou si o tom jednotlive okresy obcas i mesta rozhoduji sami. Plus na jinem okrese bude jiny urednik a ten muze byt ochotnejsi. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Buba Anonymní
|
Zaslal: út červen 05, 2007 3:07 pm Předmět: |
|
|
http://usmarriagelaws.com/search/united_states/michigan/index.shtml
ID Requirement: Picture ID such as a driver's license. You should know your Social Security numbers.
Snad by ti to i mohlo vyjit. Drzim pesti.
Both applicants are not required to appear in person at the time of applying. However,
he or she will be required to complete all information about both applicants:
• A photocopy of the front and back of the other person's driver's license.
• Full names;
• addresses, dates and places of birth;
• Bride's name after marriage
Identification requirements vary in each county. A valid drivers license or certified copy of birth certificate may be requested. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: út červen 05, 2007 3:39 pm Předmět: |
|
|
| Buba napsal: | http://usmarriagelaws.com/search/united_states/michigan/index.shtml
ID Requirement: Picture ID such as a driver's license. You should know your Social Security numbers.
Both applicants are not required to appear in person at the time of applying. However,
• Full names;
Identification requirements vary in each county. A valid drivers license or certified copy of birth certificate may be requested. |
Na te stejne strance (a na par dalsich, ktere Google vyhodi ) je taky napsano:
Please Note: State and county marriage license requirements often change. The above information is for guidance only ...
Navic - MI ma neco podobneho i na strankach DMV, ale Michigan DL je mozne ziskat i bez SSN, pokud clovek cestne prohlasi, ze mu SSN nebylo nikdy vydano. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Buba Anonymní
|
Zaslal: út červen 05, 2007 5:31 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: |
a na par dalsich, ktere Google vyhodi
|
Problem je, ze nektery lidi a nejenom tady, maji vylozene fobii na google ;] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MOS Anonymní
|
Zaslal: út červen 05, 2007 5:39 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | | Buba napsal: | http://usmarriagelaws.com/search/united_states/michigan/index.shtml
• Full names;
Na te stejne strance (a na par dalsich, ktere Google vyhodi ) je taky napsano:
Please Note: State and county marriage license requirements often change. The above information is for guidance only ...
Navic - MI ma neco podobneho i na strankach DMV, ale Michigan DL je mozne ziskat i bez SSN, pokud clovek cestne prohlasi, ze mu SSN nebylo nikdy vydano. |
Tak mam vse vyrizene a do Chicaga nemusim,chteli po mne DL,jestli jsi rozvedeny/a v Cesku,tak prelozeny do angl.jazyka rozsudek o rozvodu a overeny notarem,take tak rodny list a pokud nemas SSN,musis predlozit passport s vizem(NENI ROZHODUJICI DRUH VIZA) a kdyz uz mas vyprsenou platnost pasu i viza,tak jako ja,tak musis pisemne zduvodnit proc jsi tady zustal/a/.ZADNE cestne prohlaseni,ze SSN nikdy nebyl vydan PO MNE NECHTELI. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|