historie usa u pohovoru

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

historie usa u pohovoru

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding
Autor Zpráva
martina
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červen 17, 2007 9:36 am    Předmět: historie usa u pohovoru Odpovědět s citátem

dobry den, v blizke dobe me ceka pohovor a proto bych se chtela zeptat, zda se u pohovoru ptaji na otazky ohledne USA, historie, vlady atd.
Cetla jsem si nejake prispevky na http://www.immigrationportal.com/archive/index.php/t-54555.html a tam je napsane ze se na to ptaji.
CO JE NA TOM PRAVDY????
Prosim o rychlou radu, pokud je to pravda, musim uz zacit studovat protoze o tom nevim nic.

dekuji moc za odpoved
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červen 17, 2007 10:10 am    Předmět: Re: historie usa u pohovoru Odpovědět s citátem

martina napsal:
dobry den, v blizke dobe me ceka pohovor a proto bych se chtela zeptat, zda se u pohovoru ptaji na otazky ohledne USA, historie, vlady atd.
Cetla jsem si nejake prispevky na http://www.immigrationportal.com/archive/index.php/t-54555.html a tam je napsane ze se na to ptaji.
CO JE NA TOM PRAVDY????
Prosim o rychlou radu, pokud je to pravda, musim uz zacit studovat protoze o tom nevim nic.

dekuji moc za odpoved

jaky pohovor mas na mysli? Jestli na GC, pak ne, jestli se jedna o citizeship, pak ano. Jsou to velice jednoduche otazky, urcite si neco z historie a politiky USA pamatujes a pokud tu zijes uz dyl, nemas problem pohovor zvladnout........
martina
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červen 17, 2007 4:22 pm    Předmět: historie usa Odpovědět s citátem

aha, promin, to jsem zapomela napsat. Jde o pohovor na GC, provdala jsem se za americana. Takze tady se me teda zadne otazky ohledne usa ptat nebudou? to je dobre...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com