dobrá brigáda na léto 2008

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

dobrá brigáda na léto 2008

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
jakudo

Registrace: 28. 01. 2006

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2007 6:21 am    Předmět: dobrá brigáda na léto 2008 Odpovědět s citátem

Chtěl bych poprosit o radu. Příští rok budu mít (doufámWink) poslední prázdniny jako student a chtěl bych jet na Work & Travel.
Chtěl bych Vás poprosit, zda by jste mi nedali nějký typ, kde bych mohl najít dobrou práci popřípadně nevěděli byjste o nějaké konkrétní práci? Jelikož bych chtěl po skončení brigády USA trošku procestovat, uvítal bych práci na některém pobřeží.
Měli by jste nějaké typy?

Diky Jakub
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2007 7:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co Ty chceš je pozice “summer internship”.

Studenti kteří studují ingenýrství jako Ty často dělají přes léto ve firmách jako summer interns. Každá firma která zaměstnává ingenýry to zná, a většina si pár přes léto nabere.

Máš problém že nemáš v USA kontakty, že nemůžeš jít na osobní interview, že nejseš ze zdejší školy, a že školy v USA končí na léto většinou dříve než v Evropě, takže máš před sebou hodně práce najít dobrou internship. Ale není problém si prohlédnout internet, prostudovat si jak a co, a napsat zaměstnavatelům přímo. Když budeš psát přímo ingenýrům které pro Tebe práci můžou mít (nepiš na HR; maximálně jim pošli svoje resume), kdyžíš co cheš dělat, a když znáš jejich obor, tak budeš mít štěstí a najdeš něco.

Good luck!
jakudo

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2007 7:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak mám na to rok, tak snad něco najdu...
Diky za název pozice, to jsem nevěděl. A ve škole nebudu končit o moc později, protože příští rok budu studovat v Jižní Korei a tam se končí docela brzy. Snad v USA něco najdu:)
Diky
Lenka P.
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červen 05, 2007 1:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jakudo, pokud jsi poslednimi prazdninami myslel prazdniny mezi ctvrtakem a patakem, tak to muze byt problem, jelikoz na WAT muzes pouze v druhaku a tretaku:(
jakudo

PříspěvekZaslal: út červen 05, 2007 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nee, teďkom to změnili a na W&T můžeš jet i po posledním ročníku. Je to teď poprvé...
Ale to se mě stejně netýká. Já budu mít možnost vycestovat...
Buba
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červen 05, 2007 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A kdyz ne, tak zfalsujes potvrzeni o studiu jako kazdej druhej ;]
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com