|
|
| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: po červen 11, 2007 1:53 pm Předmět: Hleda se |
|
|
| Nekdo ,kdo ma kontakt a zprostredkuje nekoho,kdo dostane mou pritelkyni pres "caru".Bud Kanada nebo Mexiko.Penize nerozhoduji.Diky. Kontakt: Jankq(zavinAC)seznam.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 1003 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: po červen 11, 2007 4:04 pm Předmět: |
|
|
| hlavne nenalet podvodnikum, kteri urcite budou chtit poslat zalohu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 711 Bydliště: Canada
|
Zaslal: po červen 11, 2007 9:42 pm Předmět: Re: Hleda se |
|
|
| Anonymous napsal: | | Nekdo ,kdo ma kontakt a zprostredkuje nekoho,kdo dostane mou pritelkyni pres "caru".Bud Kanada nebo Mexiko.Penize nerozhoduji.Diky. Kontakt: Jankq(zavinAC)seznam.cz |
A co jako budes delat "na cerno" v Kanade?
Kanada neni Mexiko, tady je pomerne draho  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po červen 11, 2007 9:43 pm Předmět: |
|
|
| Diky Miro,doufam,ze podobne hyeny ktere se snazi vydelat na lidskym nestesti mezi nami nejsou,doufam.Diky za podporu:)) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po červen 11, 2007 9:44 pm Předmět: |
|
|
| Rumburaku nepochopil jsi mne.Potrebuji nekoho,kdo dostane mou pritelkyni pres hranice do USA.Hranice s Kanadou a nebo Mexikem. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 711 Bydliště: Canada
|
Zaslal: po červen 11, 2007 10:14 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | Rumburaku nepochopil jsi mne.Potrebuji nekoho,kdo dostane mou pritelkyni pres hranice do USA.Hranice s Kanadou a nebo Mexikem. |
V tvem uvodnim prispevku jsi ale o USA nepsal, tak jak mohu vedet o cem vubec byla rec.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út červen 12, 2007 5:11 pm Předmět: |
|
|
| Rumburak napsal: | | Anonymous napsal: | | Rumburaku nepochopil jsi mne.Potrebuji nekoho,kdo dostane mou pritelkyni pres hranice do USA.Hranice s Kanadou a nebo Mexikem. |
V tvem uvodnim prispevku jsi ale o USA nepsal, tak jak mohu vedet o cem vubec byla rec.  |
Ale psal to.Cti  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|