F1 viza ... Je moznost ziskat vizum do pasu na uzemi USA?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

F1 viza ... Je moznost ziskat vizum do pasu na uzemi USA?

Autor Zpráva
Jitka
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červenec 25, 2007 10:12 pm    Předmět: F1 viza ... Je moznost ziskat vizum do pasu na uzemi USA? Odpovědět s citátem

Ahoj, muzete mi prosim poradit? Pristi mesic to bude 4 roky, co jsem legalne ve Statech. Prijela jsem jako au pair na 2 roky, pak si dvakrat zazadala o B2 a ted jsem uz rok na F1. Jenze F1 je prodlouzeni statusu a ne vizum, takze F1 nemam v pase. A 4 roky jsem neopustila USA. Kdyz budu chtit vycestovat z USA, mam dve moznosti; Kanada nebo Cesko, kde si musim zazadat o vizum znovu na americke ambasade.

Nemate nekdo podobne zkusenosti? Zajima me vse. co by mi mohlo alespon trochu pomoci. Rada bych se jeste vratila do USA. Nebo nevite jestli je moznost ziskat vizum do pasu na uzemi USA? Diky moc.
Jitka
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2007 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jedina moznost, jak ziskat F1 vizum do pasu, je odjet zpatky do Ceska a zazadat si na ambasade. Uz jsem na svoji otazku nasla odpoved.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Viza Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com