|
|
| Autor |
Zpráva |
Nikl Anonymní
|
Zaslal: ne prosinec 17, 2006 2:43 pm Předmět: Darebak MICHAL HRUBANT |
|
|
Chci vsechny Cechy, Slovaky a i ostatni, co zijete v Chicagu varovat pred jednim darebakem. Jmenuje se MICHAL HRUBANT. Puvodne zil v Calgary (v Kanade), ale ted "zmizel" do Chicaga. Jak v Cechach, tak take v Calgary si vypujcoval penize a ruzne veci od lidi a nikdy je nevracel. Ja sam jsem mu pujcil 2500 dollaru(na zakoupeni pocitace) a uz je v zivote neuvidim.
Rika lidem, ze je zenatej a ma 2 male deti, ale nemuze pracovat, protoze je nemocny. Pritom je to jenom vychcany lenoch, ktery spoleha na "blbost" lidi, kteri by mu radi v jeho nesnazich pomohli. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nikl
Registrace: 30. 12. 2006 Příspěvky: 198
|
Zaslal: po únor 19, 2007 12:52 am Předmět: Re: Darebak MICHAL HRUBANT |
|
|
| Nikl napsal: | Chci vsechny Cechy, Slovaky a i ostatni, co zijete v Chicagu varovat pred jednim darebakem. Jmenuje se MICHAL HRUBANT. Puvodne zil v Calgary (v Kanade), ale ted "zmizel" do Chicaga. Jak v Cechach, tak take v Calgary si vypujcoval penize a ruzne veci od lidi a nikdy je nevracel. Ja sam jsem mu pujcil 2500 dollaru(na zakoupeni pocitace) a uz je v zivote neuvidim.
Rika lidem, ze je zenatej a ma 2 male deti, ale nemuze pracovat, protoze je nemocny. Pritom je to jenom vychcany lenoch, ktery spoleha na "blbost" lidi, kteri by mu radi v jeho nesnazich pomohli. |
Mam novou zpravu o Michalu Hrubantovi. Minuly rok pry prijel na navstevu do Cech a dostal tam peknou "nakladacku". Pak se vratil zpet do Calgary, ponevac v USA zase dluzil na koho se v "dobrem" obratil. Ted se pry ozenil s nejakou "zazobanou" kanadankou(to si s nim tedy pomohla).
Chodi zrejme "kanalama", protoze ho nikdo nemuze chytit.
Jednoho dne mu to ale nekdo "zpocita i z urokama".  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Je v Patrani Anonymní
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st květen 16, 2007 6:51 pm Předmět: |
|
|
| Je v Patrani napsal: | | http://www.mvcr.cz/vozidla/patrani/seznam.php?po=M&hp=&jm=HRUBANT&bo=&st=&so=&sd=&vo=&vd=&bv=&bc=&za=and |
A to jsem si myslel, ze ma problemy jen v USA a Kanade. Vidim, ze jsem se mylil.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|