|
|
| Autor |
Zpráva |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: čt duben 19, 2007 11:32 pm Předmět: Plny pytel novych NET radii ;) |
|
|
Hm, tak tady je velmi zajimavy vyber a clovek pomalu ani nevi, co poslouchat driv. Hlavne zadna komerce a debilni kecy
http://live.goq.cz/
Rozhodne doporucuji *SRANDY KOPEC* jako alternativu uz dlouho stagnujicimu Radiu Humor na ABRadio. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 620 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: út duben 24, 2007 1:07 am Předmět: |
|
|
No pytel je plny a nasmal jsem se hodne ,diky Scoute.
Akorat me zajima? Neda se to nahrat,kdyz to poslouchas?Moznost je tam dat microfon pred reproductor ale to je jak sme nahravali za komunistu.
Neda se to najak dat na Mp3 a pak na Cd? Vsechny ty prehravace a ja mam nejradsi Winamp to nenabizi.Simek a Grosmann,geniusove? AzPete  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Buba Anonymní
|
Zaslal: út duben 24, 2007 9:29 am Předmět: |
|
|
doufam, ze to nebude moc slozity, ale v nastaveni zvukovky mas neco jako - what U hear.
si s tim pohraj a umozni ti to ulozit zvukovej vystup z vlastniho kompu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
|
Zaslal: út duben 24, 2007 10:11 am Předmět: |
|
|
Nahrat se to da velmi jednoduse primo do formatu mp3. Existuje na to hned nekolik programu, ve kterych vyberes pouze zdroj nahravky a on uz vsechno uklada do formatu mp3. Jednu dobu jsem tak nahraval i cetbu na pokracovani z Ceskeho rozhlasu. casto jsou na programu i velmi zdarile rozhlasove hry nebo rozhlasove adaptace kniznich predloh. Staci pak jen mit spustene to vybrane radio a v nahravacim programu nastavi cas pro spusteni a ukonceni nahravky  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
|
Zaslal: út duben 24, 2007 5:46 pm Předmět: |
|
|
Ale jaky program mam pouzit. Zadny ten prehravac so mam...jako Real player,Windows media player anebo Winamp nenahravaji.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Buba Anonymní
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
|
Zaslal: út duben 24, 2007 9:33 pm Předmět: |
|
|
Diky kluci. Taky jsem hledal na internetu a nasel jsem free recorder,je to Free Hi-Q recorder od Roemer software. Nahrava a prehrava dobre,ted se musim naucit jak to dostat na CD. AzPete http://www.roemersoftware.com/index.html |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Buba Anonymní
|
Zaslal: út duben 24, 2007 9:42 pm Předmět: |
|
|
rado se stalo ;]
btw, kluci???
no, kdybych mela koule, tak se na nich urcite kazdy rano poskrabu, ale takhle si jenom promnu oci ;]] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
Registrace: 26. 01. 2005 Příspěvky: 654 Bydliště: Na Samote u Lesa
|
Zaslal: út duben 24, 2007 9:50 pm Předmět: |
|
|
| Buba napsal: | rado se stalo ;]
btw, kluci???
no, kdybych mela koule, tak se na nich urcite kazdy rano poskrabu, ale takhle si jenom promnu oci ;]] |
Are you jealous?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
|
Zaslal: út duben 24, 2007 10:36 pm Předmět: |
|
|
Pete, jak budes mit napaleno na CD, tak muzem neco vymenit.
Ja mam ted treba asi 10 hodinovej skvost. Od Bohouska Hrabala - Obsluhoval jsem anglickeho krale! Cte Mrkvicka, ale uplne skvele. Nekdy mi ten interpret trochu vadi, protoze me tim svym pojetim trochu uhyba od mych predstav, ale nekdy tomu naopak prida a da do toho neco navic.
Mam toho ted postahovanyho vic, ale kvuli synovi jsem se zameril na takovou tu klasiku pro kluky, kterou jsem hltal jako malej (May, Verne, Foglar, Twain). Ale nasli by se i narocnejsi tituly. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
|
Zaslal: út duben 24, 2007 11:35 pm Předmět: |
|
|
| Buba napsal: | rado se stalo ;]
btw, kluci???
No promin ale Buba je v Americe jmeno chlapa.Nechces to zmenit na Baba?
No,to musi byt smutne ze se nemas kde poskrabat..ale kdo hleda tak najde.
Scoute,ja mam dost Ceskeho materialu tak ze se budeme muset nejak domluvit. Na podzim se muzu stavit,vetsinou jedu do Vegas az se ochladi.Jaro uz je skoro pryc. AzPete.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
|
Zaslal: út duben 24, 2007 11:59 pm Předmět: |
|
|
Doooobry! Budu se tesit. Kazda navsteva vitana. I kdyz mozna bych te predbehl a zastavil se naopak ja u vas  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dana_MI
Registrace: 26. 12. 2006 Příspěvky: 558 Bydliště: Michigan, Algonac
|
Zaslal: st duben 25, 2007 1:22 am Předmět: |
|
|
| Hmmm Baba ... tak to tedy nevim. Doma tohle slovo pouzivame, kdyz delame "fasku" mleka pro maleho ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
|
Zaslal: po květen 07, 2007 8:49 pm Předmět: Re: Plny pytel novych NET radii ;) |
|
|
| scout66 napsal: | Hm, tak tady je velmi zajimavy vyber a clovek pomalu ani nevi, co poslouchat driv. Hlavne zadna komerce a debilni kecy
http://live.goq.cz/
Rozhodne doporucuji *SRANDY KOPEC* jako alternativu uz dlouho stagnujicimu Radiu Humor na ABRadio. |
Kdyz jsem si zacinal tesit na radio "srandy kopec" tak prestali vysilat. Posledni byli on line 02 kvetna. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|