|
|
| Autor |
Zpráva |
Petann
Registrace: 09. 07. 2007 Příspěvky: 1
|
Zaslal: po červenec 09, 2007 7:25 am Předmět: odjezd z Key Westu |
|
|
Nazdarek
Mam na vas prosbu,chci se svoji drahou polovickou odjet z Key Westu,je uplne jedno kam,ale melo by to bejt vetsi mesto,moje otazka ,spis prozba je takova,jestli byste nam nekdo nepomohl s praci,jak rikam,je jedno v jakem meste to bude...Dik |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1171 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: po červenec 09, 2007 7:44 am Předmět: |
|
|
Vitej Petanno--
Mam dojem ze zde radi lidi si navzajem pomahaji, tak asi by to nebyl problem ade navazt kontakty. Napis neco o sobe, od kud jsi, co delas, co dela Tva pritelkyne, co hledate, na jakou dobu. A neni ale na Floride nadherne? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 939 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: po červenec 09, 2007 10:17 am Předmět: |
|
|
| Mrkni do inzerce na pomer nabidka a poptavka prace. Urcite se najde zamestnavatel, ktery vam pomuze sehnat i ubytovani. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
Registrace: 20. 01. 2005 Příspěvky: 385
|
Zaslal: po červenec 16, 2007 3:03 pm Předmět: |
|
|
| pdmlynek napsal: | Vitej Petanno--
Mam dojem ze zde radi lidi si navzajem pomahaji, tak asi by to nebyl problem ade navazt kontakty. Napis neco o sobe, od kud jsi, co delas, co dela Tva pritelkyne, co hledate, na jakou dobu. A neni ale na Floride nadherne? |
Pdmlynku...na FL je krasne a na KEY WESTU prenadherne.Byla jsem tam ted na 3 dny s detickama.Uz jsem nemohla vydrzet tu cvokarnu.
Po 9ti letech zase nekde na dovolene(kraticke,ale krasne).
Jenze na KEY WESTU asi neni moc prace a je to tam preplnene evropanama,hlavne Cechama. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 449 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: út červenec 17, 2007 12:30 am Předmět: |
|
|
Piskle,doufam ze jsi si trochu odpocinula,urcite si to podle me zaslouzis.
V Arizone konecne prsi a je to fantasticke. Ja mam hrozne rad ty monsoony ktere me zmeni naladu stejne jako tem millionu kaktusu co tady existuji.
Pro vsechny. Neni nic tak prijemnejsiho jako citit cerstvy vzduch v Arizone po desti. Hodne to ma spolecneho s kerem ktery se jmenuje Creosote bush. Je to kouzelna vune kterou nikdy clovek nezapomene.Azpete.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pol
Registrace: 28. 09. 2005 Příspěvky: 13 Bydliště: Alexandria, VA
|
Zaslal: pá červenec 20, 2007 7:47 pm Předmět: Creosote |
|
|
Nevim jestli to ma neco spolecneho s tim krovim, ale o creosote jsem slysel v souvislosti s telephone poles...nejak to v tom mori aby to drevo melo vetsi vydrz a nehnilo  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1171 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: so červenec 21, 2007 8:00 pm Předmět: Re: Creosote |
|
|
| Pol napsal: | Nevim jestli to ma neco spolecneho s tim krovim, ale o creosote jsem slysel v souvislosti s telephone poles...nejak to v tom mori aby to drevo melo vetsi vydrz a nehnilo  |
Jo, creosote bush (Larrea tridentata) prý voní jako creosote (česky kreozot), což je směz chemikálií které chránějí dřevo před hmyzem.
http://en.wikipedia.org/wiki/Creosote_bush
http://en.wikipedia.org/wiki/Creosote |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|