J1 vizum - co kdyz tu zustanu dele nez mam?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

J1 vizum - co kdyz tu zustanu dele nez mam?

Autor Zpráva
Sarinecka
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2005 5:31 pm    Předmět: J1 vizum - co kdyz tu zustanu dele nez mam? Odpovědět s citátem

Ahoj lidicky,,

Potrebovala bych poradit jsem tu na vizum J1 jako au pair,a chtela bych tu zustat... Muj plan je rici rodine ze odjizdim domu a pritom neodjet, mam tady bratrance ktery mi nasel praci... Je nejaka sance ze mi to projde?? Nebudu mit problemy? Nepujde po mme treba imigracni??

Predem vsem moc dekuji
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2005 8:11 pm    Předmět: Ach jo, dalsi lapena duse :( Odpovědět s citátem

Dobre to zvaz! Je rok 2005, chystaji se velke zmeny a na normalni zivot to v tvem pripade urcite nevypada. Nikdo po tobe "nepujde", ale i tak....
Ja ti radim, najdi si jinou cestu.
Simona

Registrace: 04. 05. 2005

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2005 1:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Najdi si americkyho zamestnavatele,kterej bude ochotnej te prihlasit a pomoct s papirama.
Nebo se prihlas do skoly.
Pokud je tvuj status jeste platny,tak nevahej a pust se do toho za kazdou cenu!!!Myslim,ze cesta nelegala neni ta spravna a prisla by doba,kdy by jsi zacala hodne litovat.
Maxipes

Registrace: 05. 02. 2005

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2005 4:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj Sarinecka.
Co dodat.Snad jen ze by jsi se mela zkontaktovat s nejakym dobrym pravnikem kterej ti rekne jake jsou tve sance dokud tu jsi bez prekroceni pobytu.
Ahoj maxipes.
junlenka
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2005 3:08 pm    Předmět: Re: Ach jo, dalsi lapena duse :( Odpovědět s citátem

scout66 napsal:
Dobre to zvaz! Je rok 2005, chystaji se velke zmeny a na normalni zivot to v tvem pripade urcite nevypada. Nikdo po tobe "nepujde", ale i tak....

ahoj, ja bych se rada optala jaky zmeny se chystaji, jelikoz ja jsem na tom jako Sarka...taky mam j1 a chci zustat...sice bych chtela zazadat o B2,ale amer. ambasada v praze tvrdi ze nemam sanci..Pry od ledna uz nechteji menit status...co je na tom pravdy??? dik Lenka Very Happy
Henek

Registrace: 12. 03. 2005

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2005 5:50 pm    Předmět: Re: J1 vizum - co kdyz tu zustanu dele nez mam? Odpovědět s citátem

Sarinecka napsal:
Ahoj lidicky,,

Potrebovala bych poradit jsem tu na vizum J1 jako au pair,a chtela bych tu zustat... Muj plan je rici rodine ze odjizdim domu a pritom neodjet, mam tady bratrance ktery mi nasel praci... Je nejaka sance ze mi to projde?? Nebudu mit problemy? Nepujde po mme treba imigracni??

Predem vsem moc dekuji

Ahoj ZA .1 nikdy neposlouchej rady od lidi kteri tady jsou na cerno!!!!
ZA 2.jestli tady chces opravdu zustat prestan se kontaktovat s lidma kteri tady jsou na cerno a ptej se americanu aby ti pomohli.
ZA 3.v americe je vsechno mozne!!!
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2005 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Henek>>
Nejak si protirecis. Pred chvilkou jsi tu nekomu radil aby zahodil pas a minutu na to rikas tohle.
Ani v dalsi veci s tebou nesouhlasim, amici nemaji zadne informace o tom jak zaridit legalni papiry, a uz vubec nevi jak postupovat kdyz uz ti vizum propadlo. Cech ktery tu je a ma s timto zkusenosti rad poradi dalsimu Cechovi. Myslis ze Amik poradi rad Cechovi?
(muj nazor)
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2005 1:47 pm    Předmět: Re: Ach jo, dalsi lapena duse :( Odpovědět s citátem

junlenka napsal:
scout66 napsal:

ahoj, ja bych se rada optala jaky zmeny se chystaji, jelikoz ja jsem na tom jako Sarka...taky mam j1 a chci zustat...sice bych chtela zazadat o B2,ale amer. ambasada v praze tvrdi ze nemam sanci..Pry od ledna uz nechteji menit status...co je na tom pravdy??? dik Lenka Very Happy

Kdyz budes zadat o zmenu J1 na turisticky, tak to stejne nedostanes a zbytecne na sebe upozornis. Ne nadarmo upozornuji agentury, ktere vysilaji J1 studentiky do ameriky, aby se nepokouseli prodlouzit si pobyt, i legalni cestou.
Henek

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2005 2:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

miro napsal:
Henek>>
Nejak si protirecis. Pred chvilkou jsi tu nekomu radil aby zahodil pas a minutu na to rikas tohle.
Ani v dalsi veci s tebou nesouhlasim, amici nemaji zadne informace o tom jak zaridit legalni papiry, a uz vubec nevi jak postupovat kdyz uz ti vizum propadlo. Cech ktery tu je a ma s timto zkusenosti rad poradi dalsimu Cechovi. Myslis ze Amik poradi rad Cechovi?
(muj nazor)

Miro cesi kteri tady jsou nelegalne si mysli ze nevedi jak se zlegalizovat.Proto radeji poslouchat ty kteri prosli "INS" a maji zkusenosti.
Ja ziju jenom mezi Amiky a vzdy mi pomohli(hlavne pri ziskani obcanstvi),tak ze to vim z vlastni zkusenosti.
A to zahodit pas"to je prvni krok aspon ja to tak udelal.
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2005 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechapu jak jsi se zlegalizoval kdyz jsi zahodil pas.
Henek

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2005 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

miro napsal:
Nechapu jak jsi se zlegalizoval kdyz jsi zahodil pas.

Mne je 52 let a pred lety to bylo jednoduchsi ale taky jsem mel problemy...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Viza Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com