|
|
| Autor |
Zpráva |
Sarinecka Anonymní
|
Zaslal: ne červen 05, 2005 5:31 pm Předmět: J1 vizum - co kdyz tu zustanu dele nez mam? |
|
|
Ahoj lidicky,,
Potrebovala bych poradit jsem tu na vizum J1 jako au pair,a chtela bych tu zustat... Muj plan je rici rodine ze odjizdim domu a pritom neodjet, mam tady bratrance ktery mi nasel praci... Je nejaka sance ze mi to projde?? Nebudu mit problemy? Nepujde po mme treba imigracni??
Predem vsem moc dekuji |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: ne červen 05, 2005 8:11 pm Předmět: Ach jo, dalsi lapena duse :( |
|
|
Dobre to zvaz! Je rok 2005, chystaji se velke zmeny a na normalni zivot to v tvem pripade urcite nevypada. Nikdo po tobe "nepujde", ale i tak....
Ja ti radim, najdi si jinou cestu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Simona
Registrace: 04. 05. 2005 Příspěvky: 15
|
Zaslal: po červen 06, 2005 1:04 am Předmět: |
|
|
Najdi si americkyho zamestnavatele,kterej bude ochotnej te prihlasit a pomoct s papirama.
Nebo se prihlas do skoly.
Pokud je tvuj status jeste platny,tak nevahej a pust se do toho za kazdou cenu!!!Myslim,ze cesta nelegala neni ta spravna a prisla by doba,kdy by jsi zacala hodne litovat. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Maxipes
Registrace: 05. 02. 2005 Příspěvky: 140
|
Zaslal: po červen 06, 2005 4:55 am Předmět: |
|
|
Ahoj Sarinecka.
Co dodat.Snad jen ze by jsi se mela zkontaktovat s nejakym dobrym pravnikem kterej ti rekne jake jsou tve sance dokud tu jsi bez prekroceni pobytu.
Ahoj maxipes. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
junlenka Anonymní
|
Zaslal: po červen 06, 2005 3:08 pm Předmět: Re: Ach jo, dalsi lapena duse :( |
|
|
| scout66 napsal: | Dobre to zvaz! Je rok 2005, chystaji se velke zmeny a na normalni zivot to v tvem pripade urcite nevypada. Nikdo po tobe "nepujde", ale i tak....
ahoj, ja bych se rada optala jaky zmeny se chystaji, jelikoz ja jsem na tom jako Sarka...taky mam j1 a chci zustat...sice bych chtela zazadat o B2,ale amer. ambasada v praze tvrdi ze nemam sanci..Pry od ledna uz nechteji menit status...co je na tom pravdy??? dik Lenka  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 488 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: po červen 06, 2005 5:50 pm Předmět: Re: J1 vizum - co kdyz tu zustanu dele nez mam? |
|
|
| Sarinecka napsal: | Ahoj lidicky,,
Potrebovala bych poradit jsem tu na vizum J1 jako au pair,a chtela bych tu zustat... Muj plan je rici rodine ze odjizdim domu a pritom neodjet, mam tady bratrance ktery mi nasel praci... Je nejaka sance ze mi to projde?? Nebudu mit problemy? Nepujde po mme treba imigracni??
Predem vsem moc dekuji |
Ahoj ZA .1 nikdy neposlouchej rady od lidi kteri tady jsou na cerno!!!!
ZA 2.jestli tady chces opravdu zustat prestan se kontaktovat s lidma kteri tady jsou na cerno a ptej se americanu aby ti pomohli.
ZA 3.v americe je vsechno mozne!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 1003 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: po červen 06, 2005 6:06 pm Předmět: |
|
|
Henek>>
Nejak si protirecis. Pred chvilkou jsi tu nekomu radil aby zahodil pas a minutu na to rikas tohle.
Ani v dalsi veci s tebou nesouhlasim, amici nemaji zadne informace o tom jak zaridit legalni papiry, a uz vubec nevi jak postupovat kdyz uz ti vizum propadlo. Cech ktery tu je a ma s timto zkusenosti rad poradi dalsimu Cechovi. Myslis ze Amik poradi rad Cechovi?
(muj nazor) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1043 Bydliště: Praha
|
Zaslal: út červen 07, 2005 1:47 pm Předmět: Re: Ach jo, dalsi lapena duse :( |
|
|
| junlenka napsal: | | scout66 napsal: | Dobre to zvaz! Je rok 2005, chystaji se velke zmeny a na normalni zivot to v tvem pripade urcite nevypada. Nikdo po tobe "nepujde", ale i tak....
ahoj, ja bych se rada optala jaky zmeny se chystaji, jelikoz ja jsem na tom jako Sarka...taky mam j1 a chci zustat...sice bych chtela zazadat o B2,ale amer. ambasada v praze tvrdi ze nemam sanci..Pry od ledna uz nechteji menit status...co je na tom pravdy??? dik Lenka  |
Kdyz budes zadat o zmenu J1 na turisticky, tak to stejne nedostanes a zbytecne na sebe upozornis. Ne nadarmo upozornuji agentury, ktere vysilaji J1 studentiky do ameriky, aby se nepokouseli prodlouzit si pobyt, i legalni cestou. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 488 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: út červen 07, 2005 2:52 pm Předmět: |
|
|
| miro napsal: | Henek>>
Nejak si protirecis. Pred chvilkou jsi tu nekomu radil aby zahodil pas a minutu na to rikas tohle.
Ani v dalsi veci s tebou nesouhlasim, amici nemaji zadne informace o tom jak zaridit legalni papiry, a uz vubec nevi jak postupovat kdyz uz ti vizum propadlo. Cech ktery tu je a ma s timto zkusenosti rad poradi dalsimu Cechovi. Myslis ze Amik poradi rad Cechovi?
(muj nazor) |
Miro cesi kteri tady jsou nelegalne si mysli ze nevedi jak se zlegalizovat.Proto radeji poslouchat ty kteri prosli "INS" a maji zkusenosti.
Ja ziju jenom mezi Amiky a vzdy mi pomohli(hlavne pri ziskani obcanstvi),tak ze to vim z vlastni zkusenosti.
A to zahodit pas"to je prvni krok aspon ja to tak udelal. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 1003 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: út červen 07, 2005 3:06 pm Předmět: |
|
|
Nechapu jak jsi se zlegalizoval kdyz jsi zahodil pas. .gif) |