Na Samote u Lesa

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Na Samote u Lesa
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema

Prijedu Na Samotu u Lesa
Ano
64%
 64%  [ 9 ]
Ne
35%
 35%  [ 5 ]
Celkem hlasů : 14

Autor Zpráva
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út květen 01, 2007 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pdmlynek napsal:
Jestliže chceš pozvat lidi na samotu v Ohiu, mám dojem že by to bylo dobré určit kde v Ohiu ta samota je (Ohio je asi o třetinu větší než ČR). Jméno dědiny nebo města poblíž, aby lidi věděli jestli mají letět do Clevelandu nebo Cinncinati nebo Columbusu nebo Toleda nebo Daytonu, by bylo užitečné.

mlynku, kdyby opravdu nekdo chtel prijet, tak se ozve. Nekdo se ozval a nekdo vi, kde se to bude konat ...
Jinak hodne jich tu krici, taha za nitky, prekrucuje, ale tem to je jedno .... ty jen prudi Shocked Wink
Pokud chces prijet posli postu, ja ti reknu kde Samota je.
Mob

PříspěvekZaslal: út květen 01, 2007 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
Koukam, ze opet stacilo zatahnout za jednu malou nitku a sesypalo se nam to jako domek z karet ... ve kterem jsou nitky. Presne to, ceho jsem se obaval. Pokud se to cele zacne skladat jenom proto, ze ja reknu ne, tak to asi za moc stat nebude. Mob ma pravdu, k tomu terminu se nikdo nevyjadril, i kdyz by mozna stalo za to ho upresnit - ktery ze to mel byt mesic, june jsem tam nekde videl, to je cervenec??? Taky souhlasim s Petem, asi by to chtelo trochu premlouvat a byt mily a lezt trochu do zadku - mouchy a Karla chytis spis na med nez na ocet. Krome tech much s metalizou, ty se nejlip chytaji na kravince.

Kdo by teda konkretne prijel, kdyz me Marketa presvedcila, ze se mam dostavit i bez ni? BTW. tohle byla asi moje jedina sance jak ji aspon jednou v zivote videt na vlastni oci, takze dekuju za podporu (pro ty mene chapave - tohle byl priklad sarkasmu). Ta anketa byla anonymni a bylo tam 9 odpovedi ano - ja, pocitam ze Mob tam taky bude, kdyz to organizuje, Karel, Dana_MI ... kdo jsou ti ostatni? Co se me dotejci 14.-17. cervna je zatim OK, Karel je professional party girl, tudiz asi taky nema moc zavazku Wink, ale je otazka jestli to neni pro ostatni prilis brzo. Mobe, mas uz nejaky program, itinerar, ubytovani, supplies, weapons, ammo, air support??? Ma nekdo neco privezt - ryzovy nakyp??? Me osobne se libi spontanni akce typu prijed a uvidis, ale mozna jsem jediny. Taky to mam blizko, tudiz cert to vem, kdyby to nahodou stalo za prd, tak se sbalim a za hdku a pul jsem doma v hospode. Taky mam pocit, ze spousta lidi bere jenom jako plane kecy a proste neveri, ze by sis nas vsechny chtel pustit do baraku. Je fajn, ze by Ti nevadilo, kdyby prijel jenom jeden clovek, ale pokud bude min nez pet lidi tak to asi bude slabota - i presto, ze muj intelekt vyda za pet a Karel je one woman (suicide) platoon - nejen pivem a steakem je clovek ziv. Mozna by to chtelo zacit seriozne a verejne planovat, trochu to tady rozepsat, pac jestli se to neuskutecni ... then Scout wins and I don't wanna live in a world where he's right Evil or Very Mad. He can take our lives, but he can't take our party!!!

Alright, save the best for last Smile
Termin June 15-16-17. Cerven 15-16-17 pro ty co anglicky neumi Laughing
Pravda mel bych vict lezt lidem do prdele Laughing Byt takovy vlezdoprdelka Twisted Evil Mozna to dal dotahnu a pritahnu sem vic lidi ...
So, ono to vsechno bylo aby jsi mohl score na Markete? A ja blbec si myslel ze by jsme se mohli jen tak sejit, popovidat, popit, povykladat prihody a jen tak pokecat ... ja jsem to ale vul.
Sorry bro!! Marketo prosim mohla by jsi prijet? Rig by jinak neprijel a cele by to stalo za nic ...
(me moc sarkasmus nejde, ale jsem v zacatkach a snazim se Smile )
Program samozrejme mam!!
Brzo? Nebudu letos vyhlasovat termin pro pristi rok, bud muzu a nebo nemuzu ... how hard is that! Shocked
Privest?? Smile Sam sebe by byl dobry zaklad, ale to nejak nejde, so .... ja slibil steak a pivo!
Spontatni akce!! O tom se tady pise!!
Takze plan je takovy....
Sraz par lidi z chicago-cz.com Na Samote u Lesa. Kdy? cerven 15-16-17
Kde? Pokud opravdu to nekdo mysli vazne me do posty, rad se podelim ...
A nakonec ...mozna prijde i kouzelnik (Scout) Wink
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st květen 02, 2007 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mob napsal:

So, ono to vsechno bylo aby jsi mohl score na Markete? A ja blbec si myslel ze by jsme se mohli jen tak sejit, popovidat, popit, povykladat prihody a jen tak pokecat ... ja jsem to ale vul.

S tim skorovanim to asi tak zhave nebude, nemluve o tom, ze s moji (ne tak uplne)tajnou laskou mam daleko zvrhlejsi umysly, nez je pouhy sex. Vul ses, s tim se neda nez souhlasit Mr. Green ... ale my Te mame radi i tak.

Mob napsal:

Marketo prosim mohla by jsi prijet? Rig by jinak neprijel a cele by to stalo za nic ...

Now, was that so hard???!!!

Tak jsem Ti teda poslal par sprostych nadavek a vyhruzek ... ehm, chtel jsem rict slusnych dotazu ... do schranky. Ocekavam promptni odpoved a honorar. Ale jestli je tohle nejaky komplikovany plan, jak me dostat na rande ...

Doufam, ze to Karel myslela vazne s tim, ze me prijede vyzvednout. Jsem momentalne bez auta.

Mob napsal:

A nakonec ...mozna prijde i kouzelnik (Scout) Wink

No kiddin', huh? I really do need some more ammo.
Mob

PříspěvekZaslal: st květen 02, 2007 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rigu, tak jsem se ti vyblinkal do posty Embarassed
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: st květen 02, 2007 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:

Doufam, ze to Karel myslela vazne s tim, ze me prijede vyzvednout. Jsem momentalne bez auta.

Uz jsem tu psala, letos neprijedu, nejak me presla chut. Rolling Eyes
Big_Rig

PříspěvekZaslal: st květen 02, 2007 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Me vazne stves, Karle!! Presne z tohodle duvodu jsem testoval jak vazne to tu myslite. Jedno male zadrhnuti a uz ses cukla. Skoda, zklamala jsi me, ale asi bych nemel byt az tak moc prekvapeny, koneckoncu si za to muzu sam Crying or Very sad. Odpust mi, Karle moje nejoblibenejsi a prijed, ja nemuzu za to, ze jsem takovy dacan a musim do Tebe furt rejpat!!! Slibuju, ze kdyz prijedes, tak na Tebe budu mily a ani jednou nerejpnu, dokonce Ti mozna i prestanu rikat "Karle"!! Bez Tebe to nebude vonco Crying or Very sad Crying or Very sad.

Uz jsem Mobovi poslal svoje kladne RSVP, jenom si ted budu muset najit nekoho jineho se stanem, *S*P*A*M* a dopravou Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad, kdyz me Karel nechala na holickach.
XxX

PříspěvekZaslal: st květen 02, 2007 11:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
Me vazne stves, Karle!! Presne z tohodle duvodu jsem testoval jak vazne to tu myslite. Jedno male zadrhnuti a uz ses cukla. Skoda, zklamala jsi me, ale asi bych nemel byt az tak moc prekvapeny, koneckoncu si za to muzu sam Crying or Very sad. Odpust mi, Karle moje nejoblibenejsi a prijed, ja nemuzu za to, ze jsem takovy dacan a musim do Tebe furt rejpat!!! Slibuju, ze kdyz prijedes, tak na Tebe budu mily a ani jednou nerejpnu, dokonce Ti mozna i prestanu rikat "Karle"!! Bez Tebe to nebude vonco Crying or Very sad Crying or Very sad.

Uz jsem Mobovi poslal svoje kladne RSVP, jenom si ted budu muset najit nekoho jineho se stanem, *S*P*A*M* a dopravou Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad, kdyz me Karel nechala na holickach.

Ale Karle, beze me to tam prece prezijes,
jdu spat, tady mas fotku Wink

Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: čt květen 03, 2007 12:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mob napsal:
pdmlynek napsal:
Jestliže chceš pozvat lidi na samotu v Ohiu, mám dojem že by to bylo dobré určit kde v Ohiu ta samota je (Ohio je asi o třetinu větší než ČR). Jméno dědiny nebo města poblíž, aby lidi věděli jestli mají letět do Clevelandu nebo Cinncinati nebo Columbusu nebo Toleda nebo Daytonu, by bylo užitečné.

mlynku, kdyby opravdu nekdo chtel prijet, tak se ozve. Nekdo se ozval a nekdo vi, kde se to bude konat ...
Jinak hodne jich tu krici, taha za nitky, prekrucuje, ale tem to je jedno .... ty jen prudi Shocked Wink
Pokud chces prijet posli postu, ja ti reknu kde Samota je.

Kluci a holky, ja myslim, ze presne urcovat misto je zbytecne; protoze az se fakt sejdeme a rozjedeme to, bude to slyset pres cele Ohio Cool Laughing Cool Laughing (= no directions needed).
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt květen 03, 2007 5:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nezapomente neco nafotit a natocit video.
Big_Rig

PříspěvekZaslal: čt květen 03, 2007 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

XxX napsal:

Sorry, ale u me to uz mas nevyzehlitelne rozlite
XxX

PříspěvekZaslal: čt květen 03, 2007 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
XxX napsal:

Prece pro tebe nepojedu takovou dalku, a pak mi Marketa da pres hubu LOL
Sice mam rada box, UFC i IFL atd, hehe , ale zensky v ringu se mi pricej Smile
Zenska ma bejt zenska Razz
Big_Rig

PříspěvekZaslal: čt květen 03, 2007 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jaka Marketa??? Moje (yeah, babe, I consider you mine already Twisted Evil) Marketa tam neprijede urcite, tudiz Ti nikdo pres nic neda (unless you want ME to).

Sem urazenej, pac ja bych na to setkani prijel, kdyby bylo napr. v CO nebo u Scouta v NV, jenom kvuli Tobe. Sice nemam zdani jak, ale prijel bych, i kdyby to melo byt na kole.

Ne trvam na svem, mas to u me na trvalo rozlite Sad, game over, fat lady sung, konjec filma, bye, bye, miss american pie anebo jak by rekl Stephen Hawking:

4 jets++ Missing energy
Mob

PříspěvekZaslal: čt květen 03, 2007 11:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

miro napsal:
Nezapomente neco nafotit a natocit video.

Co takhle sam prijet a nejake to foto ci video natocit? Nebo se snad stydis Wink
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá květen 04, 2007 6:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sorry, ale moje soucasna situace to neumoznuje.
Marketa_NY

Registrace: 23. 09. 2006

PříspěvekZaslal: pá květen 04, 2007 7:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

XxX napsal:
Big_Rig napsal:
XxX napsal:

Prece pro tebe nepojedu takovou dalku, a pak mi Marketa da pres hubu LOL
Sice mam rada box, UFC i IFL atd, hehe , ale zensky v ringu se mi pricej Smile
Zenska ma bejt zenska Razz

Ba ne,ja se neperu ... ja rovnou strilim Twisted Evil
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Strana 5 z 6

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com