pojisteni auta z pujcovny

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

pojisteni auta z pujcovny

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Tipy a navody
Autor Zpráva
firebird

Registrace: 20. 11. 2005

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2007 11:20 am    Předmět: pojisteni auta z pujcovny Odpovědět s citátem

ahoj, mate zkusenosti s pujcovanim aut? Chtel bych si pujcit auto,-vsechno je mi jasny krome pojisteni. Vetsina pujcoven ma moznost priplatit LDW a LSI.Jsou potreba obe? Slysel jsem,ze staci jen LDW!?? Jinak jsem nekde cetl,ze to muze pokryvat i pojistka z vlastniho auta nebo nektery druh kreditek(platinum check card asi ne co?). Diky
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2007 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nikdy si nekupuji pojištění na půjčené auto. Pojištění na vlastní auta mi taky zahrnuje půjčené auta. Ale musíš si ověřit to sám; zavolej si své pojišťovne a zeptej se nebo si prohédni svojí smoulu s povišťovnou.

Ohledně pojištění přes kreditní karty: jo, na některé to jde, zavolej si bance co Ti jí dala, nebo podívej se na svojí smlouvu s bankou.

Ale je to potřeba si uvědomit že v každém státu, v každé pojišťovně nebo bance más asi tucet různých rozdílných instrumentů, takže není žádný stadart, ale záleží jake máš smlouvy; co Ti já nebo jiný zde píše z osobních příběhů může být úplně odlišné od Tvé situace.
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2007 5:35 pm    Předmět: Re: pojisteni auta z pujcovny Odpovědět s citátem

firebird napsal:
ahoj, mate zkusenosti s pujcovanim aut? Chtel bych si pujcit auto,-vsechno je mi jasny krome pojisteni. Vetsina pujcoven ma moznost priplatit LDW a LSI.Jsou potreba obe? Slysel jsem,ze staci jen LDW!?? Jinak jsem nekde cetl,ze to muze pokryvat i pojistka z vlastniho auta nebo nektery druh kreditek(platinum check card asi ne co?). Diky

Pokud si chces pujcit autu a tim vycurat se zakonem rizeni bez ridicaku good luck!
Vim ze ve statech se bez auta clovek neobejde, ale je(soud) to vubec nezajima a uz vubec ne policii. Pokud te chytnou jeste jednou pred soudem, mozna si te nechaji az do soudu pekne v chladku aby si nevymyslel jine kraviny ...
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2007 3:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jde vubec jeste pujcit auto na mezinarodni ridicak? Ja jsem byl dneska na AVISu a vsude bylo napsano velkyma pismenama, ze vyzaduji USDL a reasonably clean MVR. Jakpak by to ale potom resili mezinarodni businessmani, ze?
Henek

Registrace: 12. 03. 2005

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2007 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pujcovne je jedno jaky mas ridicak,zalezi na credit card jake mas kryti,kdyz se neco stane aby ti mohli nauctovat nove auto.
Rakosnik

Registrace: 03. 02. 2005

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2007 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Me neuznaly pojistku z vlastniho auta v pujcovne. Ale v kazde pujcovne to je jine. Zavolej si tam a zjisti si to.
firebird

Registrace: 20. 11. 2005

PříspěvekZaslal: pá duben 27, 2007 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to Big_Rig

Na mezinarodni ridicak si pujcit auto samozrejme lze (ale jak pisou,musi se prokazat i originalni DL tzn. z Cech) ,i kdyz je mozne ze ne u vsech pujcoven...

http://www.thrifty.com/about/generalpolicies.aspx
http://www.dollar.com/about/general_policies.aspx?r=be98e8f61f9b4203b6fb315213b9ac49

a jak to vsichni tady zname-zalezi na koho se padne..
jo a nekde jsem cetl,ze muzou uctovat poplatky navic za mezinarodni...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Tipy a navody Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com