|
|
| Autor |
Zpráva |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: po květen 07, 2007 10:47 pm Předmět: |
|
|
Hej Pete,
tak najed na Radio Humor
www.abradio.cz/radio/humor
Ta skladba je tam velice podobna a jede 24/7. Muj problem je ten, ze ho uz posloucham dost dlouho a oni se tam moc nestaraji o stavbu programu. Takze pokud poslouchas v pravidelne casy, hodne veci se ti zacne po par mesicich opakovat a dost to otravuje. Jenze ja to posloucham kolikrat v aute i nekolik hodin v kuse, takze najit pak pro mne jako posluchace nove a nove kousky nebude asi zase tak jednoduche
BTW, jestli chces Simka a Grossmana, muzu ti poslat komplet jejich povidek. Mozna bych nekde v kompu nasel i Navstevni dny, ale u tech si uz nejsem tak jistej. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 490 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: út květen 08, 2007 7:38 pm Předmět: |
|
|
| scout66 napsal: | Hej Pete,
tak najed na Radio Humor
Ta skladba je tam velice podobna a jede 24/7. Muj problem je ten, ze ho uz posloucham dost dlouho a oni se tam moc nestaraji o stavbu programu. Takze pokud poslouchas v pravidelne casy, hodne veci se ti zacne po par mesicich opakovat a dost to otravuje. Jenze ja to posloucham kolikrat v aute i nekolik hodin v kuse, takze najit pak pro mne jako posluchace nove a nove kousky nebude asi zase tak jednoduche
BTW, jestli chces Simka a Grossmana, muzu ti poslat komplet jejich povidek. Mozna bych nekde v kompu nasel i Navstevni dny, ale u tech si uz nejsem tak jistej. |
Scoute diky za tip. Uz jsem najel na to nove radio. Hrozne jsem se zasmal Pitkinovy. Ja jsem ho vubec neznal.
Samo, ze Simka a Grosmanna by jsi me udelal radost. Jejich povidky byly tech par veci kterym jsme se mohli zasmat za komunistu kdyz jsem byljeste na stredni skole. Jak ten cas leti.Do Venezuely se nechces podivat? AzPete.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 545 Bydliště: Canada
|
Zaslal: út květen 08, 2007 9:35 pm Předmět: |
|
|
| AzPete napsal: | | scout66 napsal: | Hej Pete,
tak najed na Radio Humor
Scoute diky za tip. Uz jsem najel na to nove radio. Hrozne jsem se zasmal Pitkinovy. Ja jsem ho vubec neznal.
Samo, ze Simka a Grosmanna by jsi me udelal radost. Jejich povidky byly tech par veci kterym jsme se mohli zasmat za komunistu kdyz jsem byljeste na stredni skole. Jak ten cas leti.Do Venezuely se nechces podivat? AzPete.  |
Simek a Grosman byli take moji "zamilovani" komici. Tady prikladam jednu jejich stranku. Bohuzel jsou to jenom povidky.
http://www.volny.cz/sigrosada/povidky/index.htm |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 490 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: út květen 08, 2007 10:30 pm Předmět: |
|
|
Rumburaku, to je fajn. Velice dobry link, neco jako apetizer.Je tam toho dost tak bych mel prezit nez se ze scoutem nejak domluvim. AzPete.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st květen 09, 2007 7:13 am Předmět: Simkovi povidky |
|
|
Take dekuji Rumburakovi za zaslane povidky. Mnohe z nich uz jsem necetl pres 20 let. Moje oblibena byla PRVNI JIZDA TRAMVAJI.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|