Plny pytel novych NET radii ;)

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Plny pytel novych NET radii ;)
Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pocitace, Elektronika, Internet
Autor Zpráva
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2007 11:32 pm    Předmět: Plny pytel novych NET radii ;) Odpovědět s citátem

Hm, tak tady je velmi zajimavy vyber a clovek pomalu ani nevi, co poslouchat driv. Hlavne zadna komerce a debilni kecy Wink

http://live.goq.cz/

Rozhodne doporucuji *SRANDY KOPEC* jako alternativu uz dlouho stagnujicimu Radiu Humor na ABRadio.
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2007 1:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No pytel je plny a nasmal jsem se hodne ,diky Scoute.
Akorat me zajima? Neda se to nahrat,kdyz to poslouchas?Moznost je tam dat microfon pred reproductor ale to je jak sme nahravali za komunistu.
Neda se to najak dat na Mp3 a pak na Cd? Vsechny ty prehravace a ja mam nejradsi Winamp to nenabizi.Simek a Grosmann,geniusove? AzPete Wink
Buba
Anonymní

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2007 9:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

doufam, ze to nebude moc slozity, ale v nastaveni zvukovky mas neco jako - what U hear.

si s tim pohraj a umozni ti to ulozit zvukovej vystup z vlastniho kompu.
scout66

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2007 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nahrat se to da velmi jednoduse primo do formatu mp3. Existuje na to hned nekolik programu, ve kterych vyberes pouze zdroj nahravky a on uz vsechno uklada do formatu mp3. Jednu dobu jsem tak nahraval i cetbu na pokracovani z Ceskeho rozhlasu. casto jsou na programu i velmi zdarile rozhlasove hry nebo rozhlasove adaptace kniznich predloh. Staci pak jen mit spustene to vybrane radio a v nahravacim programu nastavi cas pro spusteni a ukonceni nahravky Wink
AzPete

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2007 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale jaky program mam pouzit. Zadny ten prehravac so mam...jako Real player,Windows media player anebo Winamp nenahravaji. Rolling Eyes
Buba
Anonymní

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2007 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

treba tenhle

http://www.stahuj.cz/multimedia/radio/percautus-radio/
scout66

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2007 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nekolik nejoblibenejsich:

www.download.com/Audiograbber/3000-2140_4-10262582.html?tag=lst-0-5
www.download.com/Mp3-My-Mp3-Recorder/3000-2140_4-10396920.html?tag=lst-0-8
www.download.com/SoundCapture/3000-2168_4-10117490.html?tag=lst-0-7
AzPete

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2007 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky kluci. Taky jsem hledal na internetu a nasel jsem free recorder,je to Free Hi-Q recorder od Roemer software. Nahrava a prehrava dobre,ted se musim naucit jak to dostat na CD. AzPete Smile http://www.roemersoftware.com/index.html
Buba
Anonymní

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2007 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rado se stalo ;]

btw, kluci???
no, kdybych mela koule, tak se na nich urcite kazdy rano poskrabu, ale takhle si jenom promnu oci ;]]
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2007 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Buba napsal:
rado se stalo ;]

btw, kluci???
no, kdybych mela koule, tak se na nich urcite kazdy rano poskrabu, ale takhle si jenom promnu oci ;]]

Are you jealous? Laughing
scout66

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2007 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pete, jak budes mit napaleno na CD, tak muzem neco vymenit.
Ja mam ted treba asi 10 hodinovej skvost. Od Bohouska Hrabala - Obsluhoval jsem anglickeho krale! Cte Mrkvicka, ale uplne skvele. Nekdy mi ten interpret trochu vadi, protoze me tim svym pojetim trochu uhyba od mych predstav, ale nekdy tomu naopak prida a da do toho neco navic.
Mam toho ted postahovanyho vic, ale kvuli synovi jsem se zameril na takovou tu klasiku pro kluky, kterou jsem hltal jako malej (May, Verne, Foglar, Twain). Ale nasli by se i narocnejsi tituly.
AzPete

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2007 11:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Buba napsal:
rado se stalo ;]

btw, kluci???

No promin ale Buba je v Americe jmeno chlapa.Nechces to zmenit na Baba?
No,to musi byt smutne ze se nemas kde poskrabat..ale kdo hleda tak najde. Wink
Scoute,ja mam dost Ceskeho materialu tak ze se budeme muset nejak domluvit. Na podzim se muzu stavit,vetsinou jedu do Vegas az se ochladi.Jaro uz je skoro pryc. AzPete. Smile
scout66

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2007 11:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Doooobry! Budu se tesit. Kazda navsteva vitana. I kdyz mozna bych te predbehl a zastavil se naopak ja u vas Wink
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: st duben 25, 2007 1:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hmmm Baba ... tak to tedy nevim. Doma tohle slovo pouzivame, kdyz delame "fasku" mleka pro maleho ...
AzPete

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2007 8:49 pm    Předmět: Re: Plny pytel novych NET radii ;) Odpovědět s citátem

scout66 napsal:
Hm, tak tady je velmi zajimavy vyber a clovek pomalu ani nevi, co poslouchat driv. Hlavne zadna komerce a debilni kecy Wink

http://live.goq.cz/

Rozhodne doporucuji *SRANDY KOPEC* jako alternativu uz dlouho stagnujicimu Radiu Humor na ABRadio.

Kdyz jsem si zacinal tesit na radio "srandy kopec" tak prestali vysilat. Posledni byli on line 02 kvetna.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pocitace, Elektronika, Internet Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum - rare free community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic