|
|
| Autor |
Zpráva |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 620 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: čt duben 19, 2007 7:29 pm Předmět: |
|
|
| XxX napsal: | Teda ani se mi nechce cist ty blaboly co tu nekteri napsali, takze jsem vetsinou skoncila po prvni vete cteni. Nektery lidi to s tema *S*P*A*M* teda totalne dokopali. Nejakej korejskej narcistickej zakomplexovanej magor tam udela masakr, a nekteri z vas tu idiotsky zacnou rozepisovat jeho sexualni a nesexualni zivot bla bla bla, jakoby ty obeti byli jen kluci a kdovi cosi A jeste z toho udelate debatu o sexu, kam tohle speje...
Fakt nekteri z vas to asi nemaji v palici srovnany....
R.I.P. VA tech victims |
Clovek nikdy nevi co by ten Koreanec udelal kdy by mel nekoho kdo by o neho stal. Dobry sex by ho urcite uklidnil a byl by urcite mene zakomplexovany.
A Ty jses dneska taky trosku predrazdena XxX jak si tak ctu tve prispevky? Ty jses proti valce,agresi nasilnosti.Nebo si Te pletu s nekym jinym..?AZPete.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: čt duben 19, 2007 8:43 pm Předmět: |
|
|
| AzPete napsal: | | XxX napsal: | Teda ani se mi nechce cist ty blaboly co tu nekteri napsali, takze jsem vetsinou skoncila po prvni vete cteni. Nektery lidi to s tema *S*P*A*M* teda totalne dokopali. Nejakej korejskej narcistickej zakomplexovanej magor tam udela masakr, a nekteri z vas tu idiotsky zacnou rozepisovat jeho sexualni a nesexualni zivot bla bla bla, jakoby ty obeti byli jen kluci a kdovi cosi A jeste z toho udelate debatu o sexu, kam tohle speje...
Fakt nekteri z vas to asi nemaji v palici srovnany....
R.I.P. VA tech victims |
Clovek nikdy nevi co by ten Koreanec udelal kdy by mel nekoho kdo by o neho stal. Dobry sex by ho urcite uklidnil a byl by urcite mene zakomplexovany.
A Ty jses dneska taky trosku predrazdena XxX jak si tak ctu tve prispevky? Ty jses proti valce,agresi nasilnosti.Nebo si Te pletu s nekym jinym..?AZPete.  |
Ne pete, to jsi me jen spatne pochopil.
Chtelo by to nejakej respekt pro obeti,
ne debatu a blby kecy ze "strilel kvuli holce a sexu".....
Co se v tomhle svete deje je hrozna tragedie.
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 1003 Bydliště: Chicago
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |