|
|
| Autor |
Zpráva |
Piskle
Registrace: 20. 01. 2005 Příspěvky: 391
|
Zaslal: pá říjen 07, 2005 9:22 pm Předmět: |
|
|
Tak ja tez tak trosku.....
Pohlavi: zena
Znameni: blizenec
Vek: uz mi lasko neni 20 let.....hm..ani 25(ach jo)
Vzdelani: vysokoskolske(za komousu to bylo jeste easy)
Jazyky: cestina,slovenstina,anglictina(konecne velmi slusna),jeste zbytek nemciny a ciganstina...csss jsem ze severu Cech
Zamestnani: otrok
Stav: vdana..jiz 20 let za JEDNOHO a toho sameho CHLAPA...hruuuuuza!!!!
Zajmy: mam hrooozne rada zvirata.
A taky ledni hokej.Hlavne Domcu Haska..staryho pardala.Jeste bojova umeni....rana,facka..mozek na zdi
Literatura: nejradeji ctu nervaky...napr.stav konta v bance.Po precteni volam 911
Hudba:klavirni koncerty..od Cajkovskeho.Jinak nic vic,pac mi doma hrajou na nervy vlastni deti a o manzelovi ani nemluvim
Postava:
Vyska: na strop nedosahnu
Vaha: dietu jeste nepotrebuji
Barva oci: kocici
Barva vlasu: no,tady se nechlubim.Nesnasim blbe vtipy o blondynach
Povaha:
Jsem cholerik,realista(za to vdecim manzelovi)a extrovert.
Kourim,ale jsem 99.99999% abstinent.Kdyby nebyly Vanoce a Novy Rok,tak jsem 100% abstak.
Co mam:
Hezky dum(nezalezi jestli je hezky,proste mam),2 deti,2 psy(labradora a nemeckeho ovcaka),nekolik kocicek a 1 manzela.Pokud ho brzo neprerazim.
Co hledam:
Dosti casto sama sebe a jednu malou,skromnou mistnost,protoze uz ani na tom hajzlu(pardon) nemam klid
Co mi nevoni:
Zehleni,zehleni a jeste jednou zehleni.Ale jeste do nedavna jsem zehlila i spodary.Ten uz ne,tez zehlim jenom prusery
Uchylky:
Asi porad to uklizeni.Luxuju,lestim,vytiram,zametam kazdy den.365 dni v roce.Jsem asi blazen,ale kdyz ja miluju nablejskano.Jo a jeste k uchylkam.Nejvetsi uchylka je asi to,ze pracuju.
Tak asi tak nejak zhruba o me osobe.
Prosim pripadne dotazy adresujte na lamparnu.
S pozdravem Piskle |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 977 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: so říjen 08, 2005 2:03 am Předmět: |
|
|
Ja myslel ze kdyz hodim pradlo do susicky, ze se pak nemusi zehlit .gif) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
|
Zaslal: so říjen 08, 2005 7:41 am Předmět: |
|
|
| miro napsal: |
No jo Miro,ale ja jsem desna puntickarka a jeste k tomu ze stare skoly...vazne
A jeste k tomu mam vecne narvanou pracku,to znamena i susicku(tim padem se to pradlo proste ususi tak,ze je zmuchlane) a kdyz vidim spoustu lidi,co maji na sobe zmuchlane dziny a triko,jako kdyz to vytahli krave z huby,tak radeji zehlim i kdyz to nenavidim  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
|
Zaslal: so říjen 08, 2005 2:04 pm Předmět: |
|
|
Jo a vubec...nerozcilujte me...delam za manzela online traffic school.Pac on je jenom chlap
Pripadne dovetky neberu v potaz  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: so říjen 29, 2005 1:21 pm Předmět: |
|
|
| Piskle napsal: | [ jeste k tomu ze stare skoly...vazne
... a kdyz vidim spoustu lidi,co maji na sobe zmuchlane dziny a triko,jako kdyz to vytahli krave z huby,tak radeji zehlim i kdyz to nenavidim  |
PRESNE PRESNE JA TAKY ZEHLIM JA JSEM ZVYKLA Z DOMOVA  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
dusanmann Anonymní
|
Zaslal: so leden 21, 2006 4:43 am Předmět: ahoj |
|
|
zdravim piskle,
cetl jsem tvuj prispevek a jenom musim rict,ze te to jen cti.klobouk dolu.je to od karlovejch puvodnich stranek po dvou letech jedinej prispevek.ale jeste jednou :stara skola(jak ty rikas) ale cenena. :)tak zehli,zehli... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tetagaba
Registrace: 02. 03. 2006 Příspěvky: 5 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: čt březen 09, 2006 9:09 pm Předmět: |
|
|
| Piskle napsal: | | miro napsal: |
No jo Miro,ale ja jsem desna puntickarka a jeste k tomu ze stare skoly...vazne
A jeste k tomu mam vecne narvanou pracku,to znamena i susicku(tim padem se to pradlo proste ususi tak,ze je zmuchlane) a kdyz vidim spoustu lidi,co maji na sobe zmuchlane dziny a triko,jako kdyz to vytahli krave z huby,tak radeji zehlim i kdyz to nenavidim  |
ja vylozene cucim, ses prvni blizenec o kterem vim ze je puntickar, se mi ani nechce verit vim co rikam, taky sem dvetvare )) a susicka je zatim v usa to jedine co vylozene obdivuji, protoze ja taky zehlim s takovou oblibou, ze vetsinou asi tak mesic taham jednotlive oblibene kousky veci z hromady a kazde rano zehlim jen to co nutne potrebuju ... no co uz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 516 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: ne duben 15, 2007 7:43 pm Předmět: |
|
|
| miro napsal: |
Pradlo se povesi na snuru a nemusi se zehlit..a take lepe voni. Susicky taky zerou hodne elektriny. Pouzivam jen kdyz prsi,coz je v Arizone skoro nikdy. AzPete.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dana_MI
Registrace: 26. 12. 2006 Příspěvky: 479 Bydliště: Michigan, Algonac
|
Zaslal: ne duben 15, 2007 8:56 pm Předmět: |
|
|
No tak ja s zehlenim skoncila svym prichodem do Ameriky . Ale ne uplne, neco se proste zehlit musi (kosile, halenky a tak). A nebo kdyz byl Eric jeste mimimo, tak to take, jasne, to jsem zehlila jak diva.
Ale jinak treba tricka vubec nezehlim; mozna je to tim, ze tu susicku neplnim uplne a pradlo vesim na raminka hned jeste horke. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1252 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: po duben 16, 2007 7:28 am Předmět: |
|
|
| Dana_MI napsal: |
A nebo kdyz byl Eric jeste mimimo, tak to take, jasne, to jsem zehlila jak diva.
|
Promiň, ale nechápu. Proč by někdo žehlil pro miminka? Miminka jsou snad poslední lidi které by zajímalo jestli nosí zmuchlané oblečení nebo ne. Možná tak aby vypadali pěkně na fotkách? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dana_MI
Registrace: 26. 12. 2006 Příspěvky: 479 Bydliště: Michigan, Algonac
|
Zaslal: po duben 16, 2007 10:08 am Předmět: |
|
|
| pdmlynek napsal: | | Dana_MI napsal: |
A nebo kdyz byl Eric jeste mimimo, tak to take, jasne, to jsem zehlila jak diva.
|
Promiň, ale nechápu. Proč by někdo žehlil pro miminka? Miminka jsou snad poslední lidi které by zajímalo jestli nosí zmuchlané oblečení nebo ne. Možná tak aby vypadali pěkně na fotkách? | Ne, to jsem zehlila kvuli bakteriim - nevim, jestli je to povera ci co, ale proste jsem chtela mit pro Erica vsechno absolutne ciste (a ta vysoka teplota preci bakterie nici). Tak jsem aspon byla vychovana . |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: po duben 16, 2007 11:14 am Předmět: |
|
|
Pozor. Vysoce "sterilni" prostredi muze detem paradoxne uskodit. Na bakterie je treba si zvykat od malicka  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1252 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: po duben 16, 2007 11:31 am Předmět: |
|
|
| Dana_MI napsal: | Ne, to jsem zehlila kvuli bakteriim - nevim, jestli je to povera ci co, ale proste jsem chtela mit pro Erica vsechno absolutne ciste (a ta vysoka teplota preci bakterie nici). Tak jsem aspon byla vychovana . |
A já jsem považoval Američanky za moc choulostiví! Asi jiná kultůra.
Moje děcka když byli mimina, a plazili se všedu, tak strkávali vše do pusy. Těch bakterií co si našli, nebo co jsme přenesli z venku na oblečení nebo na pokožce bych řekl bylo daleko víc než ty bakterie co přežili vřící vodu v pračce a vysokou teplotu v sušičce a co by jsme pak museli pozabíjet horkou žehličkou... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|