Prazdroj je nejchutnější pivo dovážené do USA :)

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Prazdroj je nejchutnější pivo dovážené do USA :)
Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: st duben 04, 2007 8:43 pm    Předmět: Prazdroj je nejchutnější pivo dovážené do USA :) Odpovědět s citátem

Plzeň, 4. 4. 2007

Plzeňský Pilsner Urquell má nejlepší chuť ze všech piv importovaných do USA. Vyhodnotil to prestižní americký Beverage Testing Institute (BTI), který provádí nezávislé hodnocení piva, vína a lihovin pro spotřebitele. Plzeňský ležák dostal na odborném panelu rekordní počet bodů z deseti vzorků, řekl Jerald O'Kennard, ředitel Světového pivního šampionátu a šéf testovacích programů BTI Chicago.

"Soutěže v Chicagu jsou organizované renomovanými institucemi. Jejich metodiku už převzalo Německo," řekl výkonný ředitel Českého svazu pivovarů a sladoven Jan Veselý. Do USA míří ročně 18 až 20 milionů hektolitrů dovážených prestižních značek Heineken, Becks, Corona, ale také Pilsner Urquell, přičemž výroba piva tam předloni přesáhla 232 milionů hl.

"Za špičková piva, vyrobená a lahvovaná přímo u výrobce, jsou Američané ochotni zaplatit jakoukoli cenu," řekl Veselý. Cena je kolem čtyř dolarů (přes 85 korun) za třetinku. Za unikátní produkty, například piva s podpisem sládka, je to až trojnásobek.

To, co dodal pan Vesely o cene Prazdroje, me uprimne pobavilo Laughing
Naposledy jsem se tak zasmal, kdyz jsem cetl ten pribeh o tom teenagerovi, co vydelal na burze a komoditach nekolik milionu dolaru a nevi, jak se sem prestehovat Laughing Laughing Laughing
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt duben 05, 2007 5:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeden nikdy nevi - treba tady na foru je teenager, ktery vydelal miliony a treba se najde american, ktery zaplati 4 bucky za flasku piva. Potrebujes nekoho flaknout necim po hlave a jedine, co je poruce, je ctyrdolarove pivo ...
scout66

PříspěvekZaslal: čt duben 05, 2007 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasne Rigu, ja jen ze americane vetsinou tahaji ty krabice domacich produktu a na dovozova piva by se mohli akorat tak z vysoka..... A i kdyby, tak ctyrdolarovou tretinku budes v obchode hledat zatracene dlouho Smile
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: čt duben 05, 2007 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
...a treba se najde american, ktery zaplati 4 bucky za flasku piva. ...

No, záleží jestli jde o pivo koupený v obchodě nebo v hospodě. 4 USD za pivo se mi zdá hodně drahé v obchodě, ale docela levné v hospodě.
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt duben 05, 2007 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sarkasmus, ironie, humor neco jako Karluv Lexus ... Question Question Question
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: čt duben 05, 2007 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:

Karle, neplet muj drahej Lexus mezi chlast OK Wink
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: čt duben 05, 2007 11:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Muj nazor byl, je a zustane nezmenen = americke pivo nejde pit. Neni to totiz pivo, ale smes jecmene, chmelu a buhvi ceho jeste. Nazor zmenim ho pouze v pripade, ze se Americane pivo varit nauci (i zazraky se deji Wink).
Nic ve zlem.
american chopper

Registrace: 12. 02. 2005

PříspěvekZaslal: pá duben 06, 2007 2:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:

Pises Rigu moc slozite,tohle nepobrala..

..pokud jde o tu cenu piva,scout nepsal,ze jde o obchod a jak pise mlynek,na hospodu to je cena primerena..
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: pá duben 06, 2007 7:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dana_MI napsal:

Muj nazor byl, je a zustane nezmenen = americke pivo nejde pit. Neni to totiz pivo, ale smes jecmene, chmelu a buhvi ceho jeste.

Q: Why is American beer like making love in a canoe?
A: Because it’s fucking close to water.

Dana_MI napsal:

Nazor zmenim ho pouze v pripade, ze se Americane pivo varit nauci (i zazraky se deji Wink).

Můžeme se hádat které pivo je lepší, ale ve skutečnosti lidi mají pít pivo na které si zvykli. Jde o acquired taste.

Já osobně piju pivo podle toho co jím, jakou mám náladu, jak jsem utahaný, jaká je teplota a období, s kým jsem, atd. Někdy mi sedne Plzeň, ale jindy mám chuť na Stelu, jindy na Dos Equis, jindy na Coronu, jindy na Guiness, jindy na Krieg, jindy na Sapporo, jindy na Winter Wheat od Sam Adams. Nejlíp mi chutná Duvel, ale nemohl bych ho pít často.

Jo, taky jsem pil Coors, a Budweiser, a Miller, a Old Mil, ale to bylo když jsem byl na vysoké, a měl jsem zájem mít srandu s holkami Smile než abych si pivo vychutnal. Když jsem měli parties tak to stejně nikdo moc nepoznal; proč bych platil ohromné prachy za sud Hoegaardena, když sud Millera stačí?

Naposledy co jsem musel pít Coors je když tcháně nás na týden navštívila, vypila mi Heinekeny a Leinenkugely, a pak je nahradila plechovkami Coorsem, a myslela si že to moc nepoznám. Rolling Eyes Smile
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá duben 06, 2007 8:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz dopijes opravdove pivo a vyplachnes flasku vodu tak vznikne americke pivo. To rikam vsem americanum a skoro tomu verim. Laughing
scout66

PříspěvekZaslal: pá duben 06, 2007 11:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to proste jiny druh piva, to americke. Mne to uz nevadi. Vim, co od toho cekat, kdyz to kupuju. Stejne uz pivo skoro nepiju.
Sam Adams je ale taky pivo varene v USA a je to pro mne lahudka. Nikdo se ani nesnazi ty mistni vytvory srovnavat s dovozem. Nakonec i cenove je dobry pivo oproti te americke kvantite jednoznacne rozliseno, takze vsechno je vlastne OK a vy si vsichni vyberte to, co vam nejvic chutna a vyhovuje. A vazte si toho, ze mate na vyber. Vsude ve svete to rozhodne nejde!
salaska

Registrace: 27. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá duben 06, 2007 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi mam zkazenou chut, ale kdyz si dobre vyberes, tak i to americke se da pit.
Viz Fat Tire, 312 nebo PBR pro labuzniky Laughing
Henek

Registrace: 12. 03. 2005

PříspěvekZaslal: pá duben 06, 2007 2:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejprodavanejsi pivo na svete je BUD......
ceske pivo muze byt nejlepsi ale co stoho kdyz ho nikdo nekupuje!
Buba
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá duben 06, 2007 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Henek napsal:
Nejprodavanejsi pivo na svete je BUD......
ceske pivo muze byt nejlepsi ale co stoho kdyz ho nikdo nekupuje!

to mi pripomnelo stejnou logiku jako mel jeden muj americkej kamos co prohlasil, ze nejvetsi liquor store na celym svete je prave v americe...
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: pá duben 06, 2007 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pdmlynek napsal:
Můžeme se hádat které pivo je lepší, ale ve skutečnosti lidi mají pít pivo na které si zvykli. Jde o acquired taste. ...

Mlynku, hadat se vubec nemusime Wink. A navic v tomhle mas pravdu - vsechno je relativni; proste podle toto a toho cloveka je tohle pivo lepsi, i kdyz pro toho druheho to muze byt brecka.
Jedina vec, jak by to snad slo porovnat je, srovnat dojmy z piva Americanu, co byli v Cechach a Cechu, co byli v Americe (myslim ted turisty).
Ale jsem rada, ze jsou moje poznamky brany s humorem (protoze ja je i tak myslim) Laughing.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com