Dotaz pro zajimavost

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Dotaz pro zajimavost

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zelena karta
Autor Zpráva
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2007 11:25 am    Předmět: Dotaz pro zajimavost Odpovědět s citátem

Setkala jsem se s pripadem,kdy jeden nas znamy,ktery pred nedavnem byval na stejnem miste jako my si vzal americanku,ale v Cr byl soudne trestany a v celostatnim patrani(soudni zatykac myslim)respektive pred spravedlnosti utekl do USA.Tento clovicek doufal,ze si bude moci vyridit GC po snatku s americankou.Vim,ze mel akorat strach z toho,ze se dela nejaky backround i v CR.Bohuzel jsem se jiz nedozvedela zaver tohoto pribehu,protoze se pred nedavnem prestehovali jinam a nemame na ne zadny kontakt(mimochodem to byli oba skveli lide).Takze by me zajimalo asi jak to pro ne mohlo dopadnout?Ma nekdo zkusenosti s tim,zda vubec mel (nebo ma) nejakou sanci uspet?
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2007 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jasne ze si skontroluju tvuj backround v CR. A to nejen na GC ale i na urcite mista kdyz hledas zamestnani.
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2007 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bullshit, pokud nejsi hledan Interpolem a nedaval jsi nikdy otisky prstu v CR tak americka strana to nezjisti. V Cr kdyz zadas o Immigrant visa tak musis mit VZRT ale kdyz zadas v USA tak to USA strana nevyzaduje z CR.
BUCKETHEAD

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2007 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Americka ambasada nema pravo zjistovat osobni udaje po ceskych uradech, vzdy musi zadatel pokud neni a jak jsem psal hledan Interpolem pozadat sam a osobne na danem uradu. To by spousta cechu co se zlegalizovaly v US, nidky nemeli narok na GC a znam jich spousta, co GC maji.
Proto US ambasada v Praze pokazde vyzaduje po zadateli VZRT predem.
Zdar Bucky
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2007 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BUCKETHEAD napsal:
Bullshit, pokud nejsi hledan Interpolem a nedaval jsi nikdy otisky prstu v CR tak americka strana to nezjisti. V Cr kdyz zadas o Immigrant visa tak musis mit VZRT ale kdyz zadas v USA tak to USA strana nevyzaduje z CR.

Nemam s tim skusenosti, ale z toho co rikas tak kdyz je nekdo v CR souden trestany tak mu neberou otisky prstu?

Tak to tu budeme mit o jednoho kriminalnika navic. Nastesti jenom do te doby nez bude muset utect do Mexica.
BUCKETHEAD

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2007 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslel jsem tim, kdyz jsi hledam Interpolem. Samozrejme zalezi co si provedl.Pokud jsi hledan interpolem, tak ani otisky nemusis dat a FBI v USA to maji v systemu. Pokud zijes v USA a ozenis se, tak US urady zajima jestli nemas zaznam v USA a nevyzaduji VZRT z Cech.
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2007 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky vsem za info,zajimalo mne to jen pro zajimavost.Jinak neni to spatny clovek,udelal v CR krok vedle podle toho co nam rikal ,kdyz byl jeste mlady a jsou oba jedni z nej clovicku co jsem v Americe potkala,tak mne prave zajimalo,jestli se jim to podari dotahnout do konce,kdyz uz na ne nemame soucasny kontakt,abychom se zeptali.Pamatuji si,ze z tohoto mel prave strach,protoze nekde vycetli,ze Imigracni urad dela backround check z Ceska,tak nevim.
BUCKETHEAD

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2007 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud zadas v CR tak ano! Very Happy
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2007 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zajimave ze tak nahle zmyzeli bez jakehokoliv kontaktu. Treba jsou jiz v Mexiku. Twisted Evil
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zelena karta Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com