|
|
| Autor |
Zpráva |
Bibi Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 22, 2005 9:59 am Předmět: Zlegalizovani mamy |
|
|
| Ahoj vsichni, zrovna si zadam o papiry nebot jsem se vdala. Nevite nahodou nekdo kdy si muzu nejdrive zazadat o zlegalizovani mamy ktera je tu jiz 5 let overstay. Jestli to jde hned ted zaroven se mnou a nebo az jak dostanu GC nebo az jak budu obcanem. Diky. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Atlanta-man
Registrace: 17. 01. 2005 Příspěvky: 157
|
Zaslal: pá červenec 22, 2005 6:17 pm Předmět: |
|
|
Bohuzel to nejde takhle vubec...Sponzorovat rodice muzes jen jako ,,obcan,, jenze nemuzes sponzorovat ilegala  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
daska
Registrace: 01. 04. 2005 Příspěvky: 13
|
Zaslal: út červenec 26, 2005 9:32 am Předmět: |
|
|
| Atlanta-man napsal: | Bohuzel to nejde takhle vubec...Sponzorovat rodice muzes jen jako ,,obcan,, jenze nemuzes sponzorovat ilegala  |
Pozadat pro mamu, i kdyz je tady ilegalne muze a staci ji zelena karta, ale trva to nekolik jet. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Atlanta-man
|
Zaslal: út červenec 26, 2005 10:19 am Předmět: |
|
|
daska prosim Te odkud beres tyhle ,,informace,,?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kulishek Moderator
Registrace: 25. 01. 2005 Příspěvky: 252 Bydliště: 33131
|
Zaslal: út červenec 26, 2005 10:20 am Předmět: |
|
|
| S GC zcela urcite nemuze, protoze petici pro rodice muze podat jen US obcan starsi 21 let. Vsechno, co potrebujete vedet, je ve FAQs na www.uscis.gov . |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
daska
|
Zaslal: út červenec 26, 2005 11:02 am Předmět: |
|
|
| Atlanta-man napsal: | daska prosim Te odkud beres tyhle ,,informace,,?  |
Informace jsou ze zivota, ted to delal i jeden muj kamarad. Je ovsem mozne, ze zalezi jaky ma kdo pravniky a jakou cestou to dela. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Atlanta-man
|
Zaslal: út červenec 26, 2005 1:13 pm Předmět: |
|
|
daska no povidej moc mne to zajima.... no te ,,cesty,, podle zakona to nejde.Hod mi kontak na te ,,cesty,, moc mi pomuzes  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
daska
|
Zaslal: út červenec 26, 2005 1:48 pm Předmět: |
|
|
| Atlanta-man napsal: | daska no povidej moc mne to zajima.... no te ,,cesty,, podle zakona to nejde.Hod mi kontak na te ,,cesty,, moc mi pomuzes  |
Muzu se zeptat, ale co te presne zajima?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Atlanta-man
|
Zaslal: út červenec 26, 2005 2:01 pm Předmět: |
|
|
daska no vsechno...popisujes tady moznosti ktere jsou podle spickovych pravniku nemozne...zajima mne ten jeste lepsi pravnik co umi nemozne Proste se chci zlegalizovat  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
daska
|
Zaslal: út červenec 26, 2005 2:26 pm Předmět: |
|
|
| Atlanta-man napsal: | daska no vsechno...popisujes tady moznosti ktere jsou podle spickovych pravniku nemozne...zajima mne ten jeste lepsi pravnik co umi nemozne Proste se chci zlegalizovat  |
Tak to jsme se nepochopili. Ja psala jenom o te moznosti, zadat pro sve rodice. Jestli to dobre chapu, tvuj pripad tohle neni a zadna cesta ted take neexistuje, bohuzel, jen cekat co se stane. Sice muj pripad to neni, ale vsem Vam to preji.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: út červenec 26, 2005 3:43 pm Předmět: Pravnik pro uzivatele chicago-cz je pripraven |
|
|
Pravni poradna pro uzivatele chicago-cz!
Po tom, co jsem s maximalmi spokojenosti vyuzil sluzeb pravnika v pripade meho snatku, chtel bych, aby podobnou moznost pravni rady ci zastoupeni mohlo vyuzit vice lidi, kteri navstevuji toto forum. Je pravdou, ze rada pravniku v USA, kteri se zabyvaji imigracnim pravem, tezi casto z bezvychodne situace svych klientu a uctuji si horentni sumy za ukony, ktere jsou pro ne, znalce imigracniho prava, casto pouze rutinni.
Po dobu, po kterou jsem vyrizoval sve zalezitosti se snatkem, jsem nekolikrat hovoril se svym pravnikem o tom, jestli by nebyl ochoten pomoci ceske komunite v USA prave na tomto foru, ktere je pravdepodobne k otazkama spojenym s imigraci a legalizaci pobytu v USA Cechy a Slovaky jednim z nejtradicnejsich a nejnavstevovanejsich.
1. Pravidelne zodpovezeni dotazu tykajicich se imigracniho prava
Pokud mate jakykoliv dotaz, tykajici se vaseho statutu, vsech duhu viz, otazky kolem snatku, sponzorovani atd., staci zaslat jej do me schranky jako soukromou zpravu. vsechny dosle dotazy protridime a pokusime se na ty nejbeznejsi odpovedet zde v tomto tematu. Pokud pujde o specificke zalezitosti, odpoved muzeme zaslat primo tazateli.
2. Kontaktujte primo pana Grbevskeho.
Pokud jste schopni formulovat svuj dotaz v anglictine, muzete pana Grbevskeho kontaktovat primo na jeho E-mailu:
immigration4830(zavinAC)sbcglobal.net
nebo primo na jeho mobilni telefon:
312-375-6154
Pro ty,kdo ziji v Chicagu ci suburbs, pridavam jeste adresy na obe kancelare, kde firma pusobi:
1. 401 s Milwaukee Ave, Suit 230
Wheeling, IL 60090
Fax#: fax: 847-279-3942
2. 4830 N Cumberland
Suit 11a
Norridge, IL 60706
Fax#: fax: 708-375-6154
V neposledni rade bych chtel zduraznit, ze se nejedna o sluzbu pouze pro lidi zijici v Illinois ci dokonce pouze v Chicagu. Dobrou radu dostanete kamkoliv a pri dnesnich zpusobech komunikace vas firma muze zastupovat, ci vam vyridit potrebnou dokumentaci i na dalku.
DOPORUCUJI UVADET, ZE JSTE KONTAKT ZISKALI NA TOMTO FORU!!! TELEFONICKA I OSOBNI PORADNA A KONZULTACE JE VAM POTOM K DISPOZICI ZDARMA!!!
Pro aktivni uzivatele www.chicago-cz.com je dokonce prislibena zvyhodnena tarifikace pro jednotlive pravni ukony.
Uplne na zaver bych chtel zduraznit, ze NEJDE O ZADNY DRUH BEZPLATNE REKLAMY!
Vsem preju hodne stesti a doufam, ze aspon nekomu tato aktivita pomuze. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Genius75
Registrace: 30. 10. 2005 Příspěvky: 62
|
Zaslal: út květen 08, 2007 3:21 pm Předmět: Re: Pravnik pro uzivatele chicago-cz je pripraven |
|
|
Scoute66 diky za tel. cislo.
Dobre me poradily a zadarmo.
GE.
| scout66 napsal: | Pravni poradna pro uzivatele chicago-cz!
Po tom, co jsem s maximalmi spokojenosti vyuzil sluzeb pravnika v pripade meho snatku, chtel bych, aby podobnou moznost pravni rady ci zastoupeni mohlo vyuzit vice lidi, kteri navstevuji toto forum. Je pravdou, ze rada pravniku v USA, kteri se zabyvaji imigracnim pravem, tezi casto z bezvychodne situace svych klientu a uctuji si horentni sumy za ukony, ktere jsou pro ne, znalce imigracniho prava, casto pouze rutinni.
Po dobu, po kterou jsem vyrizoval sve zalezitosti se snatkem, jsem nekolikrat hovoril se svym pravnikem o tom, jestli by nebyl ochoten pomoci ceske komunite v USA prave na tomto foru, ktere je pravdepodobne k otazkama spojenym s imigraci a legalizaci pobytu v USA Cechy a Slovaky jednim z nejtradicnejsich a nejnavstevovanejsich.
1. Pravidelne zodpovezeni dotazu tykajicich se imigracniho prava
Pokud mate jakykoliv dotaz, tykajici se vaseho statutu, vsech duhu viz, otazky kolem snatku, sponzorovani atd., staci zaslat jej do me schranky jako soukromou zpravu. vsechny dosle dotazy protridime a pokusime se na ty nejbeznejsi odpovedet zde v tomto tematu. Pokud pujde o specificke zalezitosti, odpoved muzeme zaslat primo tazateli.
2. Kontaktujte primo pana Grbevskeho.
Pokud jste schopni formulovat svuj dotaz v anglictine, muzete pana Grbevskeho kontaktovat primo na jeho E-mailu:
immigration4830(zavinAC)sbcglobal.net
nebo primo na jeho mobilni telefon:
312-375-6154
Pro ty,kdo ziji v Chicagu ci suburbs, pridavam jeste adresy na obe kancelare, kde firma pusobi:
1. 401 s Milwaukee Ave, Suit 230
Wheeling, IL 60090
Fax#: fax: 847-279-3942
2. 4830 N Cumberland
Suit 11a
Norridge, IL 60706
Fax#: fax: 708-375-6154
V neposledni rade bych chtel zduraznit, ze se nejedna o sluzbu pouze pro lidi zijici v Illinois ci dokonce pouze v Chicagu. Dobrou radu dostanete kamkoliv a pri dnesnich zpusobech komunikace vas firma muze zastupovat, ci vam vyridit potrebnou dokumentaci i na dalku.
DOPORUCUJI UVADET, ZE JSTE KONTAKT ZISKALI NA TOMTO FORU!!! TELEFONICKA I OSOBNI PORADNA A KONZULTACE JE VAM POTOM K DISPOZICI ZDARMA!!!
Pro aktivni uzivatele www.chicago-cz.com je dokonce prislibena zvyhodnena tarifikace pro jednotlive pravni ukony.
Uplne na zaver bych chtel zduraznit, ze NEJDE O ZADNY DRUH BEZPLATNE REKLAMY!
Vsem preju hodne stesti a doufam, ze aspon nekomu tato aktivita pomuze. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
american chopper
Registrace: 12. 02. 2005 Příspěvky: 283
|
Zaslal: út květen 08, 2007 9:29 pm Předmět: |
|
|
Az ted jsem si vsiml Scoutovy "reklamy".
Ja tohoto borce ted zrovna zamestnavam svymi vecmi taky a muzu jen doporucit.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út květen 08, 2007 11:25 pm Předmět: |
|
|
| american chopper napsal: | Az ted jsem si vsiml Scoutovy "reklamy".
Ja tohoto borce ted zrovna zamestnavam svymi vecmi taky a muzu jen doporucit.. |
Hey chopper, jaktoze tady reklamujes neci reklamu (na nejakeho rusa); minule jsi me za to buzeroval i kdyz to reklama nebyla, jen rada na nekoho kdo me poradil a pomohl.
| american chopper napsal: | american chopper napsal:
Tak to preju obema hodne stesti..snad ta nesmyslna valka brzy skonci..
Pokud jde o Olgu,ber to jako reklamu,zrejme pujde o rusy..nemyslim,ze v tvem pripade potrebujes nejak specializovaneho pravnika.
american chopper
Registrace: 12. 02. 2005
Zaslal: pá duben 06, 2007 1:48 pm Předmět:
|
| Návrat nahoru |
|
 |
american chopper
Registrace: 12. 02. 2005 Příspěvky: 283
|
Zaslal: pá květen 11, 2007 7:02 pm Předmět: |
|
|
| Jo,asi mas pravdu..tohle me nenapadlo,asi stejna situace..omlouvam se ti za to.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|