|
|
| Autor |
Zpráva |
Alebo Bard Anonymní
|
Zaslal: po září 17, 2007 6:16 am Předmět: Poznal sem svět a vím že mu můžeme pomoct |
|
|
First i write Czech english version later sory.
Jmenuju se Alebo Bard sem původem čech s anglo francouzkými kořeny ale vyrůstal sem v USA ve městě Junktown jelikož v tédobě byl v ČR komunismus ale díky mím příbuzným v USA jsem stravil v USA 3 roky (91 - 94) poté sem prožil 8 let klidu a pak to začalo s mím ruským kamarádem a dalšími čtyřmi lidmi sme vyrazili na cestu ČR -- Japonsko bez použití letadlaza ty 2 měsíce sme procestovali vlanou část východní evropy a asie kde jsem setkal s dalšími druhy lidí a kultůr.
Kdybych se zde měl rozepsat o všech svích cestách zabralo by to asi 200 stránek a tak přejdu k jádru věci.
Když sem byl v Dárfůru došlo mi že ať sou lidé odkudkoliv nouze je donutí nse chovat jako zvířata a pak se teprv objevují hrdinové možná si řeknete co je to za hrdiny já gvám to řeknu je to matka co néma co jíst a i tak si k sobě vezme sirotka ve městě zničném válkou ať lidé řžíkaji co chtějí jim může pomoct jen jedine a toje zázrak ale né božsiký ale lidský jko je penicilin benzín matematika a líidská naděje a to je ten zázrka co je udržuje při životě oni nepotřebují vojáky ale chytré lidi apracovité co jim pomohou vybudovat ekonomiku a hlavně zemědělství a zdravotní pomoc tímo tedy vybízím lidi nqa celém světě aby pomohli lidem ve zničené africe a také chci poděkovat lidemz B.O.S. kteří zde už pracují a snaží se jim pomoci doufám že se knašemu snažení přidáte ivi protože toto je věc která stojí nad vším rasismem národními problémi a pobnými věcmi zde umírájí tísíce lidí jak haldem a nemocemi tak ale i v neoficiální válce jako i jinde Dárfůr jen jedno z m,íst kde se tto děje
Alebo Bard |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 1003 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: po září 17, 2007 9:45 am Předmět: |
|
|
Ahoj,
klidne to napis i anglicky, tady bude hodne lidi rozumet.
Delas dobrou vec. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|