|
|
| Autor |
Zpráva |
Sugarbunny2007
Registrace: 14. 02. 2007 Příspěvky: 21
|
Zaslal: so březen 31, 2007 6:45 pm Předmět: Cruise na B2 visa |
|
|
AHoj,
Prosim o radu.
Jsem v USA na turisticka viza,a chceme jet s pritelem na dovcu mimo USA nebo na cruise.Je pravda,ze bych znovu dostala novou karticku I-94?Jak je to s cruises?Mate nekdo zkusenosti jet na cruise s turis.vizem?Predem diky! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so březen 31, 2007 10:09 pm Předmět: |
|
|
| Pokud mas porad platne vstupni viza, tak kdyz se vracis je to jak kdyz jsi sem jela po prve. Musis projit INS controlou a dostat nove pobytove viza I94, anebo te taky muzou vratit. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 436 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: ne duben 01, 2007 6:48 am Předmět: Re: Cruise na B2 visa |
|
|
| Sugarbunny2007 napsal: | AHoj,
Prosim o radu.
Jsem v USA na turisticka viza,a chceme jet s pritelem na dovcu mimo USA nebo na cruise.Je pravda,ze bych znovu dostala novou karticku I-94?Jak je to s cruises?Mate nekdo zkusenosti jet na cruise s turis.vizem?Predem diky! |
POKUD MAS PLATNE VIZUM TAK S CRUISEM JE TO V POHODE.
Polovina lidi na cruisu jsou cizinci. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Sugarbunny2007
|
Zaslal: ne duben 01, 2007 1:39 pm Předmět: |
|
|
diky za odpovedi!
Jeste jen, je to teda ok ikdyz jedes s cruise treba az do Mexica?Mate nekdo pls jeste vlastni zkusenosti?DIky! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po duben 02, 2007 8:32 am Předmět: |
|
|
| Na cruise muzes jet bez problemu, kdekoliv i mexico, tvoje otazka by spis mela byt dostanu se spatky do USA? Teda jestli chces prijet zpet. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dykon Anonymní
|
Zaslal: čt duben 05, 2007 4:26 am Předmět: |
|
|
| jezis proc by se nemela dostat zpatky...jestli ze mam penize, zpatecni letenku a platne visum neni problem, nestraste tu nikoho |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt duben 05, 2007 8:15 am Předmět: |
|
|
| Dykon napsal: | | jezis proc by se nemela dostat zpatky...jestli ze mam penize, zpatecni letenku a platne visum neni problem, nestraste tu nikoho |
Od kdy je to 100% jistota? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dykon Anonymní
|
Zaslal: čt duben 05, 2007 9:04 am Předmět: |
|
|
| no jistota neni nikde v nicem 100 %,ale je jasny ze kdyz jedes in & out do usa 4 x do roka, ze se te budou vyptavat ne...ale kdyz jedes fakt jen na dovolenou nebo na navstevu 2x do roka do usa, nikdo si te nevsimne, krome tech otazek, mate zpatecni letenku atd... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 499 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: čt duben 05, 2007 4:29 pm Předmět: |
|
|
Dykone,
Ty jsi ale optimista. Asi nemas paru o emigracnim  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marci Anonymní
|
Zaslal: čt duben 05, 2007 4:41 pm Předmět: |
|
|
| imigracni neni problem pokud mas vsechno v poradku, to cesti urednici mne minule nastvali, kdyz jedes zpatky do CR tak se na tebe mraci v CR a v USA se usmejou a reknou vitejte. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Sugarbunny2007
|
Zaslal: čt duben 05, 2007 6:46 pm Předmět: |
|
|
Diky za vsechny prispevky.
Dozvedela jsem,ze i na cruise po tobe chteji pak vyplnit I-94, a o to mi prave slo.Vim,ze bych se zpatky dostala,ale slo mi spise o I-94. Takze radeji cruise vynecham,diky vsem anyway! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá duben 06, 2007 5:54 am Předmět: |
|
|
| BUCKETHEAD napsal: | Dykone,
sem optimista, ale je pravda co sem napsal ze si te nevsimnou kdyz jedes na dovolenou!!!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá duben 06, 2007 6:16 am Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | BUCKETHEAD napsal: | Dykone,
sem optimista, ale je pravda co sem napsal ze si te nevsimnou kdyz jedes na dovolenou!!!!!! |
Prave proto, takovych lidi jsem na "pracovni" dovolenou jezdi hromady a "nikdo o tom nevi"  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá duben 06, 2007 9:29 am Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | Anonymous napsal: | | BUCKETHEAD napsal: | Dykone,
Prave proto, takovych lidi jsem na "pracovni" dovolenou jezdi hromady a "nikdo o tom nevi"  |
aha, to bude asi tim...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|