|
|
| Autor |
Zpráva |
meppovic
Registrace: 21. 05. 2006 Příspěvky: 76 Bydliště: Prazska liska podsita
|
Zaslal: so srpen 05, 2006 12:13 am Předmět: Zalozeni uctu |
|
|
| Mam takovej dojem, ze zel ani v us to nejde, ale presto se zeptam kdyby nahodou, nevite nahodou o bance v us kde by umoznili zalozeni uctu na dalku ( z CZ )s tim, ze vlastne nic nepotrebuji jen kartu do bankomatu ( tudiz neco mezinarodniho) dikes |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1404 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: so srpen 05, 2006 9:24 am Předmět: |
|
|
Nevím přesně co řešíš. Máš účet u nějaké banky v ČR? Máš kartu? Jestliže ano, tak by jsi ji mohl použít jak na Václaváku tak někde na Aljašce nebo v Jížní Africe nebo v Japonsku.
Jo, existují různé sítě. Vytáhni si svojí kartu. Na druhé straně karty, ke spodku, jsou různé znaky sítí které je Tvá banka částí. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne srpen 06, 2006 10:42 am Předmět: |
|
|
| pdmlynek napsal: | Nevím přesně co řešíš. Máš účet u nějaké banky v ČR? Máš kartu? Jestliže ano, tak by jsi ji mohl použít jak na Václaváku tak někde na Aljašce nebo v Jížní Africe nebo v Japonsku.
Jo, existují různé sítě. Vytáhni si svojí kartu. Na druhé straně karty, ke spodku, jsou různé znaky sítí které je Tvá banka částí. |
Asi sem se spatne ci neuplne vyjadril, ja potrebuji us ucet kvuli Ebay respektive PayPalu kde jsem v soucasne chvili celkem limitovan ( mohu jen neco )a na full registraci potrebuji us ucet a us kreditku,sit je mi vicemene jedno, pac tu v cz vetsina bankomatu bere vsechny hlavni. Sice i tu mi banka muze vydat nejakou Visu , klidne i mezinarodni problem je v tom, ze to vydava ceska banka a to PayPal odmitne prijmout. Proto potrebuji ciste us ucet a kreditku. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
meppovic
|
Zaslal: ne srpen 06, 2006 10:43 am Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | pdmlynek napsal: | Nevím přesně co řešíš. Máš účet u nějaké banky v ČR? Máš kartu? Jestliže ano, tak by jsi ji mohl použít jak na Václaváku tak někde na Aljašce nebo v Jížní Africe nebo v Japonsku.
Asi sem se spatne ci neuplne vyjadril, ja potrebuji us ucet kvuli Ebay respektive PayPalu kde jsem v soucasne chvili celkem limitovan ( mohu jen neco )a na full registraci potrebuji us ucet a us kreditku,sit je mi vicemene jedno, pac tu v cz vetsina bankomatu bere vsechny hlavni. Sice i tu mi banka muze vydat nejakou Visu , klidne i mezinarodni problem je v tom, ze to vydava ceska banka a to PayPal odmitne prijmout. Proto potrebuji ciste us ucet a kreditku. |
Tak me to vyhodilo nez sem dopsal, jinak predchozi prispevek odemne.. :-] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kulishek Moderator
Registrace: 25. 01. 2005 Příspěvky: 252 Bydliště: 33131
|
Zaslal: po srpen 07, 2006 2:10 am Předmět: |
|
|
Pokud vim, tak Paypal/Ebay problem se tradicne resil zalozenim bankovniho konta v Nemecku (prip. Rakousku), ktere ma plnou podporu jak pro Paypal, tak pro Ebay.
Jinak podle firem poskytujicich mail forwarding se da US adresa pridat jako “secondary billing address” i na non-US kartu. V jednom novinovem clanku se taky psalo, ze AmEx eviduje “alternative shipping address” vc. zahranicni. Tezko rict, jestli by to pomohlo s online verifikaci, ale treba na tom neco bude.
K zalozeni US uctu na dalku pak radi agentura JPP budto velkou banku se *S*P*A*M* servisem pro mezinarodni klientelu (HSBC) nebo brokerage account v kombinaci s checking (eTrade).
Nejake prakticke info k eTrade a Paypalu se pravdepodobne najdou tady: http://www.talkgold.com/forum/showthread.php?t=68495&page=1 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
meppovic
|
Zaslal: st srpen 09, 2006 2:56 pm Předmět: |
|
|
mno ja to nakonec dneska vyresil tim nemeckem, jen sem sem hodil dotaz pac sem to mel daleko, respektive pres pul republiky, tak jestli nahodou nekdo neni vice osviceny..  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|