|
|
| Autor |
Zpráva |
Vojta Anonymní
|
Zaslal: ne duben 15, 2007 4:03 am Předmět: Chci do Statu na prazdniny |
|
|
Ahojte!
Napisu vam tu svuj pribeh a poprosim vas o odpoved tak ctete. V americe uz jsem jednou byl a sice v NYC na jazykovem pobytu, bylo to celkem drahe, jak jiste tusite. Uz je to ale delsi doba a po americe se mi styska, navic bych si chtel privydelat nejake penize.
otazka:
Myslite si, ze je mozne s turistickym vizem, zpatecni letenkou a "par drobnyma" v kapse priletet do NYC, chodit na nejake kurzy anglictiny pro pristehovalce (pry toto existuje a moc to nestoji), najit si nekde praci (nacerno) vydelat nejake penizky za par tydnu... pak drobatko pocestovat a vratit se zpatky?
Je moje predstava o takovych dejme tomu 2 stravenych mesic v USA realna?
Diky za vase cenne nazory |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 519 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: ne duben 15, 2007 8:55 am Předmět: |
|
|
Cau,
Tak jedine ve "fairy Tail"
Kup letenku do Londyna ci Dublinu najdi si pres Cechy praci a pak let domu. Letenka ti vyjde na 2000-3000 kc a kdyz nenajdes praci tak te to moc stat nebude.
Rad bych ti pomohl ale 2 mesice? To je unreal man.
Uz jen to, kdo te zamestna na dva mesice a ubytuje.
Mozna pri trochu stesti a znamych jestli mas, tak nejaka sance je.
Studenti jezdi na leto ale to je tak 4 mesice, a to jeste ten student musi byt lucky aby prijel dome v + a ne v -.
Zdar bucky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: po duben 16, 2007 12:37 am Předmět: |
|
|
| Souhlas. 2 mesice je nerealna doba na "studium+nelegalni prace+cestovani+profit". Asi je to spis nejkratsi doba na to jak pokryt vydelanymi penezi vsechny naklady. O cestovani a usetrenych penezich nemuze byt ani rec. A to uz vubec nemluvim o NYC! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|