VCR

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

VCR

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pocitace, Elektronika, Internet
Autor Zpráva
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po leden 01, 2007 9:30 pm    Předmět: VCR Odpovědět s citátem

Chci si koupit VCR ktere prehraje Evropske kazety zde v USA. Mel jsem Samsung a uz nikdy vice ...
Thanks
Anonymní

PříspěvekZaslal: po leden 01, 2007 9:45 pm    Předmět: Re: VCR Odpovědět s citátem

Mob napsal:
Chci si koupit VCR ktere prehraje Evropske kazety zde v USA. Mel jsem Samsung a uz nikdy vice ...
Thanks

O USA nic nevim, ale zde v Kanade zadne VCR Evropske kazety neprehraje. Kdyz me je nekdo z rodiny sem poslal, tak jsem si je musel nechat prehrat na kanadsky "kmitocet" a stalo to spousty penez.
Nekdo zde psal, ze je lepsi uz kupovat DVD.
Nikl

Registrace: 30. 12. 2006

PříspěvekZaslal: po leden 01, 2007 9:48 pm    Předmět: Re: VCR Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Mob napsal:
Thanks

O USA nic nevim, ale zde v Kanade zadne VCR Evropske kazety neprehraje. Kdyz me je nekdo z rodiny sem poslal, tak jsem si je musel nechat prehrat na kanadsky "kmitocet" a stalo to spousty penez.
Nekdo zde psal, ze je lepsi uz kupovat DVD.

Nebyl to anonym, byl to Nikl, jen se "trouba" Smile zapomel prihlasit.
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: po leden 01, 2007 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale jo, chce to hledat trochu po netu a narazite na prehravace, ktere prehraji Evropu i Ameriku; jen je potreba pozorne sledovat specifikace. A je to skoro jedno, jestli mate VCR nebo DVD (jasne, videokazety pomalu konci), protoze tady je format videa NTSC a Evropa ma PAL; u DVD k tomu jeste narazite na jiny region (1=Severni Amerika, 2=Evropa, Japonsko atd.).
Takze kdyz budete mit cesky prehravac, musite k tomu mit jeste televizi, ktera podporuje PAL vstup a nebo konvertor signalu, ktery prevede PAL vystup z prehravace na NTSC video vstup u televize.
Budete-li mit treba home theater (hodne z nich podporuje PAL i NTSC), tak u DVD narazite na "wrong region" ... pokud tedy prehravac neni "region free" ... i ty se nechaji sehnat. No, ten region se sice necha odbourat, ale je otazka, nakolik je to legalni ...
Takze jsem osobne dospela k nazoru, ze casem (az tedy vyraji ve Sportce nebo podobne) by asi bylo nejvyhodnejsi si poridit VCR/DVD recorder (samozrejme region free), ktery podporuje vsechny normy (a je tedy pouzitelny v podstate vsude). Da se sehnat, ale kdyz jsem ho posledne videla, stal okolo $300-400 a to je docela dost. Ale svoje starsi VCR z Cech si muzu v pohode prevest na DVD (a video format si muzu vybrat, takze bez problemu muzu sestre poslat i pr. DVD z oslavy narozenin), podle potreby opatrit treba i titulky atd. A nemusim nikomu platit.
Perlicka nakonec; pokud se nekdo zaradoval, ze na ceskem prehravaci prehraje Japonske video, tak ho zklamu - ma sice stejny region jako Evropa, ale v Japonsku je NTSC Laughing
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: út leden 02, 2007 8:34 am    Předmět: Re: VCR Odpovědět s citátem

Mob napsal:
Chci si koupit VCR ktere prehraje Evropske kazety zde v USA.

Nejsi jediný s tímto problémem. V normálním obchodě na to nenarazíš, ale v New Yorku je dost obchodů s elektronikou které se přesně na toto specializují. Najdi si jejich stránky, prohlídni si je, a obědnej si to přes net.
Mob

PříspěvekZaslal: út leden 02, 2007 11:18 pm    Předmět: Re: VCR Odpovědět s citátem

pdmlynek napsal:
Mob napsal:

Nejsi jediný s tímto problémem. V normálním obchodě na to nenarazíš, ale v New Yorku je dost obchodů s elektronikou které se přesně na toto specializují. Najdi si jejich stránky, prohlídni si je, a obědnej si to přes net.

par jsem jich nasel, ale nektere nepodporuji to jine ono, myslel jsem ze se tu najde nekdo kdo doma neco takoveho ma a doporuci presnou znacku ...
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: út únor 20, 2007 9:05 pm    Předmět: Re: VCR Odpovědět s citátem

Mob napsal:
pdmlynek napsal:
Mob napsal:

par jsem jich nasel, ale nektere nepodporuji to jine ono, myslel jsem ze se tu najde nekdo kdo doma neco takoveho ma a doporuci presnou znacku ...

Ahoj Soprano. Uz leta pouzivam Aiwa HV-MX-100u prehrava a nahrava ve vsech svetovych formatech. Kdyz si to zapnes na DVD recorder muzes si nahrat stare Ceske VHS v NTSC nebo PAl na NTSC nebo PAl DVD.Je to velka masina ale taky se da opravit. Nevim jestli ji jeste vyrabeji Tahle informace te ale bude stat. AzPete. Cool
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: út únor 20, 2007 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeste to porad vyrabeji. Tady je link:http://www.welectronics.com/VCR/AIWAMX100.Shtml

A tady ho rentuji ale neni to levne $85 na den.:http://www.mmvideosystems.com/video_equipment_rental/equipment_detail/AIWA_HV-MX100.html
Mob

PříspěvekZaslal: út únor 20, 2007 10:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Az Pete,
Omlouvam ti tvoji Samotu u Lesa Cool
Dekuji za link!!
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pocitace, Elektronika, Internet Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com