Jakej je tvuj status?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Jakej je tvuj status?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Predstavte se nam
Autor Zpráva
american chopper

Registrace: 12. 02. 2005

PříspěvekZaslal: pá duben 06, 2007 1:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kecy Rigu LOL
Read my lips..

Nectes Rigu?
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: pá duben 06, 2007 9:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Marci napsal:
Ja mam 3 mesice starej Lexus a pak Pontiac a reknu vam at se jde lexus vycpat. Auto to neni pohodlny a prijemny jak Pontiac a nejaky assistent parking a bezklicovy pristup a kamera v zadu to nezachrani.
jinak jsem tu legalne nejdriv na pracovni vizum a ted trvalej pobyt

Husty, ja jsem si zrovna koupila auto na vikendy, je to cervenej pontiac grand am GT, sice starej piece of shit z roku 1999, ale teda taky musim rict ze jsem s nim (zatim) maximalne spokojena Smile
Rychlost a razeni je uplne bez chyby!!
Ale co se tyce pohodlnosti, do Lexuse to ma hodne daleko!!!
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá duben 06, 2007 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pontiac Laughing
PONTIAC - Poor Old Nigger Think It's A Cadillac
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: pá duben 06, 2007 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

XxX napsal:

Husty, ja jsem si zrovna koupila auto na vikendy, je to cervenej pontiac grand am GT,

No, taky jsem si chtěl koupit nějaké auto na víkendy. Nějaký pick-up jako F-150 nebo Silverado když dělám kolem baráku, ale žena mi to zakázala, že mi klidně půjčí její mommy-van .... Crying or Very sad Crying or Very sad
XxX

PříspěvekZaslal: pá duben 06, 2007 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pdmlynek napsal:
XxX napsal:

Husty, ja jsem si zrovna koupila auto na vikendy, je to cervenej pontiac grand am GT,

No, taky jsem si chtěl koupit nějaké auto na víkendy. Nějaký pick-up jako F-150 nebo Silverado když dělám kolem baráku, ale žena mi to zakázala, že mi klidně půjčí její mommy-van .... Crying or Very sad Crying or Very sad

Silverado by se mi taky libilo Wink
Marketa_NY

Registrace: 23. 09. 2006

PříspěvekZaslal: pá duben 06, 2007 10:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Toz jsem premejslela,jestli je tohle tema o LEGALITE A ILEGALITE a nebo prodeji a nakupu automobilu ... Rolling Eyes ... hm ... toz auto neprodam,pac zadny nemam .. a nekoupim, pac zadny nechci Laughing

A jinak jsem tu krasne, ale ne zelene Laughing Laughing
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so duben 07, 2007 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

XxX napsal:

RIgu, nikdo to nepochopil ...

No jo, ja mam s tim pochopenim vubec v posledni dobe problemy.

Jinak srovnavat auta jenom podle toho jak jsou pohodlne, je jako srovnavat zenske jenom podle obvodu hrudniku. Kazdy Lexus je urcite pohodlnejsi nez '69 Yenko Camaro nebo originaly od Shelbyho, ale neznamena to, ze jsou to srovnatelne nebo snad dokonce lepsi auta. Pokud Lexus uvede do vyroby ten LF-1 concept, tak budou mit konecne dobre auto z meho pohledu. Ale v konecnem dusledku je to stejne malo dulezite jako to, kdo tu je a kdo tu neni legalne.

Grand Am jako vikendove auto, Karle??? Nedavalo by smysl koupit si neco sportovnejsiho nebo aspon trochu cool??? Nebp opet spatne chapu vyznam pojmu vikendove auto???
XxX

PříspěvekZaslal: so duben 07, 2007 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
XxX napsal:

RIgu, nikdo to nepochopil ...

No jo, ja mam s tim pochopenim vubec v posledni dobe problemy.

Jinak srovnavat auta jenom podle toho jak jsou pohodlne, je jako srovnavat zenske jenom podle obvodu hrudniku. Kazdy Lexus je urcite pohodlnejsi nez '69 Yenko Camaro nebo originaly od Shelbyho, ale neznamena to, ze jsou to srovnatelne nebo snad dokonce lepsi auta. Pokud Lexus uvede do vyroby ten LF-1 concept, tak budou mit konecne dobre auto z meho pohledu. Ale v konecnem dusledku je to stejne malo dulezite jako to, kdo tu je a kdo tu neni legalne.

Grand Am jako vikendove auto, Karle??? Nedavalo by smysl koupit si neco sportovnejsiho nebo aspon trochu cool??? Nebp opet spatne chapu vyznam pojmu vikendove auto???

RIgu, LOL, vikendove auto je starej used piece of crap u kteryho ti nebude vadit kdyz ho odrovnas Wink napriklad jako muj GT V6 hehe Laughing
Big_Rig

PříspěvekZaslal: po duben 09, 2007 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No jo, pro me vikendove auto je spis neco, co lestim kazdy vikend v garazi. Auto, u ktereho mi je jedno jestli ho odrovnam, je to, se kterym jezdim pres tyden Confused
XxX

PříspěvekZaslal: po duben 09, 2007 5:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
No jo, pro me vikendove auto je spis neco, co lestim kazdy vikend v garazi. Auto, u ktereho mi je jedno jestli ho odrovnam, je to, se kterym jezdim pres tyden Confused

Rigu, nelamej si s tim hlavu, kazdej jsme jinej ne Smile Kazdej vidime svet jinak Smile
Ale mas pravdu, o vikendu nam lestej auta mexici v garazi, takze aspon v jednom se shodneme Smile
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: po duben 09, 2007 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marketa_NY napsal:
Toz jsem premejslela,jestli je tohle tema o LEGALITE A ILEGALITE a nebo prodeji a nakupu automobilu ... Rolling Eyes ... hm ... toz auto neprodam,pac zadny nemam .. a nekoupim, pac zadny nechci Laughing

Marketo, tema aut je pouze kulturni vlozka; neco jako ve skole, kdyz deti chteji pauzu a prosi pani ucitelku "zazpivame si prsi prisi, jen se leje ... ano?" Wink
Big_Rig

PříspěvekZaslal: po duben 09, 2007 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cele je to jedna velka vlozka ... Twisted Evil
XxX

PříspěvekZaslal: po duben 09, 2007 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dana_MI napsal:
Marketa_NY napsal:

Marketo, tema aut je pouze kulturni vlozka; neco jako ve skole, kdyz deti chteji pauzu a prosi pani ucitelku "zazpivame si prsi prisi, jen se leje ... ano?" Wink

hehe Dani, tak tohle jsi vystihla presne Wink
No co, zivot se nesmi brat tak vazne, je hezky si nekdy udelat pauzu Laughing
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: po duben 09, 2007 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

XxX napsal:
Dana_MI napsal:
Marketa_NY napsal:

hehe Dani, tak tohle jsi vystihla presne Wink
No co, zivot se nesmi brat tak vazne, je hezky si nekdy udelat pauzu Laughing

Souhlas - o tom to je; nekdy si rikam, ze nebyt tohohle fora a prima lidi na nem, tak uz davno visim na nejblizsim maple tree Evil or Very Mad. No nic, to stejne neni muj styl (pry jsem trooper, tak snad to vydrzi Wink). Show Must Go On. Tak si pustim Russian Pop (mimochodem, velice dobra muzika) a pujdu spat Cool.
Ale sveho Firebirda nedam - Mobe, slysis?! - tohle baby ma jiskru!!!
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po duben 09, 2007 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dana_MI napsal:
.... Mobe, slysis?! - tohle baby ma jiskru!!!

Mob slysi Cool Baby ma pry jiskru Twisted Evil rad bych se projel Twisted Evil
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Predstavte se nam Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com