|
|
| Autor |
Zpráva |
clericci Anonymní
|
Zaslal: po duben 23, 2007 5:12 pm Předmět: POHOVOR |
|
|
| Za dva mesice mam pohovor, mel jsem criminal record, ale muj lawyer pracuje na stazeni, bude to mit nejaky vliv u pohovoru??? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1404 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: po duben 23, 2007 5:38 pm Předmět: Re: POHOVOR |
|
|
| clericci napsal: | | Za dva mesice mam pohovor, mel jsem criminal record, ale muj lawyer pracuje na stazeni, bude to mit nejaky vliv u pohovoru??? |
Gratuluji!
Ale, vůbec tedy nechápu proč se ptáš lidí zde, kteří neznají Tvojí situaci, nevědí co v Tvé situaci je nebo není podstatného, a neznají zákony státu kde žiješ, jaké jsou nové emigranční zákony, atd. Zeptej se právníka. Na to ten právník je. Jestliže jsi podepsal smlouvu, a jseš jeho klientem, tak všechny tyto otázky on Ti může, i musí, odpovědět. Právník Ti má sloužit stejně jako by Ti sloužil instalatér. Představ si že kdyby jsi chtěl si zařídit novou koupelnu, a zde by jses ptal: “Můj instalatér chce zavést někde 5/8-palcové měděnou trubku, ale já myslím že by měl použít ½-palcové Schedule 40 PVC trubky; zdá se mi to divné; co si o tom myslíte vy?” Zeptej se jeho; on to zná, on ví co je potřeba dělat. Já, Ty, nebo kdokoliv zde Ti nemůže poradit tak jak on. Brát si legální rady z internetu je veliká chyba. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po duben 23, 2007 9:08 pm Předmět: Re: POHOVOR |
|
|
| pdmlynek napsal: | | clericci napsal: | | Za dva mesice mam pohovor, mel jsem criminal record, ale muj lawyer pracuje na stazeni, bude to mit nejaky vliv u pohovoru??? |
Gratuluji!
Ale, vůbec tedy nechápu proč se ptáš lidí zde, kteří neznají Tvojí situaci, nevědí co v Tvé situaci je nebo není podstatného, a neznají zákony státu kde žiješ, jaké jsou nové emigranční zákony, atd. Zeptej se právníka. Na to ten právník je. Jestliže jsi podepsal smlouvu, a jseš jeho klientem, tak všechny tyto otázky on Ti může, i musí, odpovědět. Právník Ti má sloužit stejně jako by Ti sloužil instalatér. Představ si že kdyby jsi chtěl si zařídit novou koupelnu, a zde by jses ptal: “Můj instalatér chce zavést někde 5/8-palcové měděnou trubku, ale já myslím že by měl použít ½-palcové Schedule 40 PVC trubky; zdá se mi to divné; co si o tom myslíte vy?” Zeptej se jeho; on to zná, on ví co je potřeba dělat. Já, Ty, nebo kdokoliv zde Ti nemůže poradit tak jak on. Brát si legální rady z internetu je veliká chyba. |
Chyba to neni, je to mnohem levnejsi
Ne vzdycky ma pravnik pravdu , takze je lepsi mit i nazor od nekoho jineho. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|