POHOVOR

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

POHOVOR

Autor Zpráva
clericci
Anonymní

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2007 5:12 pm    Předmět: POHOVOR Odpovědět s citátem

Za dva mesice mam pohovor, mel jsem criminal record, ale muj lawyer pracuje na stazeni, bude to mit nejaky vliv u pohovoru???
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2007 5:38 pm    Předmět: Re: POHOVOR Odpovědět s citátem

clericci napsal:
Za dva mesice mam pohovor, mel jsem criminal record, ale muj lawyer pracuje na stazeni, bude to mit nejaky vliv u pohovoru???

Gratuluji! Very Happy

Ale, vůbec tedy nechápu proč se ptáš lidí zde, kteří neznají Tvojí situaci, nevědí co v Tvé situaci je nebo není podstatného, a neznají zákony státu kde žiješ, jaké jsou nové emigranční zákony, atd. Zeptej se právníka. Na to ten právník je. Jestliže jsi podepsal smlouvu, a jseš jeho klientem, tak všechny tyto otázky on Ti může, i musí, odpovědět. Právník Ti má sloužit stejně jako by Ti sloužil instalatér. Představ si že kdyby jsi chtěl si zařídit novou koupelnu, a zde by jses ptal: “Můj instalatér chce zavést někde 5/8-palcové měděnou trubku, ale já myslím že by měl použít ½-palcové Schedule 40 PVC trubky; zdá se mi to divné; co si o tom myslíte vy?” Zeptej se jeho; on to zná, on ví co je potřeba dělat. Já, Ty, nebo kdokoliv zde Ti nemůže poradit tak jak on. Brát si legální rady z internetu je veliká chyba.
Anonymní

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2007 9:08 pm    Předmět: Re: POHOVOR Odpovědět s citátem

pdmlynek napsal:
clericci napsal:

Gratuluji! Very Happy

Ale, vůbec tedy nechápu proč se ptáš lidí zde, kteří neznají Tvojí situaci, nevědí co v Tvé situaci je nebo není podstatného, a neznají zákony státu kde žiješ, jaké jsou nové emigranční zákony, atd. Zeptej se právníka. Na to ten právník je. Jestliže jsi podepsal smlouvu, a jseš jeho klientem, tak všechny tyto otázky on Ti může, i musí, odpovědět. Právník Ti má sloužit stejně jako by Ti sloužil instalatér. Představ si že kdyby jsi chtěl si zařídit novou koupelnu, a zde by jses ptal: “Můj instalatér chce zavést někde 5/8-palcové měděnou trubku, ale já myslím že by měl použít ½-palcové Schedule 40 PVC trubky; zdá se mi to divné; co si o tom myslíte vy?” Zeptej se jeho; on to zná, on ví co je potřeba dělat. Já, Ty, nebo kdokoliv zde Ti nemůže poradit tak jak on. Brát si legální rady z internetu je veliká chyba.

Chyba to neni, je to mnohem levnejsi Twisted Evil
Ne vzdycky ma pravnik pravdu Sad , takze je lepsi mit i nazor od nekoho jineho.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pomoc SOS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com