|
|
| Autor |
Zpráva |
Pisk Anonymní
|
Zaslal: čt únor 16, 2006 1:57 pm Předmět: auto leasing v CR |
|
|
Prosim nekoho,hlavne pany ,zda-li nevedi,jak to chodi v CR ohledne auta na leasing.Popripadne,zda-li nema nekdo web adresu na leasingove spolecnosti,kde bych si mohla prostudovat vsechny mozne detaily.
Chtela bych koupit mym rodicum auto,ale aby bylo na jejich jmeno a ja byla ten platce splatek.
Dekuji predem.
P.S. pripadne prihlouple otazky neberu absolutne v potaz . |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
Registrace: 20. 01. 2005 Příspěvky: 404
|
Zaslal: čt únor 16, 2006 1:59 pm Předmět: Re: auto leasing v CR |
|
|
| Pisk napsal: | Prosim nekoho,hlavne pany ,zda-li nevedi,jak to chodi v CR ohledne auta na leasing.Popripadne,zda-li nema nekdo web adresu na leasingove spolecnosti,kde bych si mohla prostudovat vsechny mozne detaily.
Chtela bych koupit mym rodicum auto,ale aby bylo na jejich jmeno a ja byla ten platce splatek.
Dekuji predem.
Zapomnela jsem se zaregistrovat,tak jsem musela zvolit jine uzivatelske jmeno,abych tento dotaz nemusela psat 2x...dik za pochopeni.Nekdy jsou hold zenske zenske  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
Registrace: 31. 01. 2005 Příspěvky: 270 Bydliště: Tennessee
|
Zaslal: čt únor 16, 2006 3:04 pm Předmět: |
|
|
Tak nebud pritroubla a podivej se na ty ceske stranky sama je tam lizacky kolik chces jen si vybrat a nebyt leniva .gif) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
Registrace: 17. 11. 2005 Příspěvky: 334
|
Zaslal: čt únor 16, 2006 3:46 pm Předmět: Re: auto leasing v CR |
|
|
| Piskle napsal: | | Pisk napsal: | Prosim nekoho,hlavne pany ,zda-li nevedi,jak to chodi v CR ohledne auta na leasing.Popripadne,zda-li nema nekdo web adresu na leasingove spolecnosti,kde bych si mohla prostudovat vsechny mozne detaily.
Dekuji predem.
Zapomnela jsem se zaregistrovat,tak jsem musela zvolit jine uzivatelske jmeno,abych tento dotaz nemusela psat 2x...dik za pochopeni.Nekdy jsou hold zenske zenske  |
Zdravím tě, blonďatá samičko !
1) Chceš kupovat auto nový a nebo ojetý?
2) Přemýšlíš o nějaké konkrétní značce a nebo je pro tebe směrodatná co nejvýhodnější finanční nabídka v rámci nějaké dealerské akce?
Ad 1) Obecně platí, že kupovat ojeté či mírně jeté auto prostřednictvím leasingu je očividně mnohem méně výhodné než lízovat auto nové.
Mimo to - kupovat ojeté auto v ČR je velká sázka do loterie, člověk musí opravdu postupovat obezřetně (např. nějakým, byť relativně velkým a vstřícně se tvářícím autobazarům - jako je třeba AAA Auto - je lepší se obloukem vyhnout).
Ad 2)Zimní povánoční období patří mezi ty období, kdy se jednotlivý prodejci nových aut předháněj v různých akčních slevách, cenách, výbavách ( nevím přesně jak k dnešnímu dni, ale např. ještě minulý týden dealeři Hyundai nabízeli u vybraných modelů při leasingu 0% akontaci, jinde nabízeli při relativně nízké akontaci 0 (nulové) navýšení apod.
Pokud bys kupovala auto nové, pak lze obecně konstatovat, že téměř každý autorizovaný prodejce nabízí koncernové finanční produkty, které v drtivé většině případů bývají i nejvýhodnější (Škoda Auto má Škofin, u Renaultu a Dacie je to Renault leasing apod.) Můžeš si samozřejmě najít vlastní leasingovou společnost, ale ta nebude (určitě např.u výše uvedených značek) výhodnější (jedině snad v tom případě, že bys byla ty nebo tvoji rodiče u této leas.spol. v důsledku předcházející bezproblémové spolupráce osvědčeným klientem).
Pokud bys ale i přes to rozhodla pro variantu individuální volby leas.společnosti, tak bych ti doporučoval nejen na základě mých osobních zkušeností se některým firmám vyhnout (např. CCB leasing).
Zdraví ExMeD  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
|
Zaslal: čt únor 16, 2006 6:42 pm Předmět: |
|
|
| Pepino73 napsal: | Tak nebud pritroubla a podivej se na ty ceske stranky sama je tam lizacky kolik chces jen si vybrat a nebyt leniva .gif) |
Ty si vazne kreten,to svet nevidel.O me lenosti nemluv,nemam cas litat po internetu jako treba ty...ty chytraku!Muzes napsat neco inteligentnejsiho,co by mi pomohlo?Jestli ne,tak nepis radeji nic...ty
Prisla jsem sem pro radu a pomoc,ne cist Tvoje dementni zvasty!Uz to chapes?
Naposledy upravil Piskle dne čt únor 16, 2006 6:57 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
|
Zaslal: čt únor 16, 2006 6:55 pm Předmět: |
|
|
ExMeD...tak Tobe mohu alespon podekovat za rozsahlou radu.Vis,ono si tu par jedincu mysli,ze jsou chytri a ostatni jen lini a tupi.Jenze ja opravdu nemam cas litat po netu,sedet u nej hodiny a premyslet co by bylo nejvyhodnejsi pro me rodice(teda spise hledat web adresy dealeru)..Nechci se mych rodicu moc vyptavat,ma to byt prekvapeni.
Jinak o znacce.Chtela bych pro ne asi klasiku.Ceske auto.Nejakou tu FELICII.Uz kvuli opravam,kdyby nahodou.A jestli bych vybrala nove ci ojete?Prave proto potrebuji vice detailu,abych vedela na co mam a na co ne.Nejsem milionarka,takze se musim pidit po vysi paymentu a zaludnosti leasingu.
Ja uz take nekupuji zde auta ojeta,ale nova.A ne proto,abych vypadala jako nekdo,ale diky predeslym zkusenostem s ojetinama a opravama jsem vzdala koupe ojetin.
No nic,dekuji pekne a prosim jeste o nejake web linky. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
american chopper
Registrace: 12. 02. 2005 Příspěvky: 283
|
Zaslal: čt únor 16, 2006 10:06 pm Předmět: |
|
|
Piskle,urcite jim kup nove auto..pokud to vemu z lidske stranky,vune noveho auta a prvni cesta z prodejny je nezapomenutelna.Ostatni vyhody ti uz popsal excell..
Jen takova malickost,auto musi vzit na sebe rodice,tezko leasingovka v cechach bude akceptovat tve prijmy tady,ale jestli tohle mas vyresene,jako bych nic nenapsal  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
|
Zaslal: pá únor 17, 2006 6:56 am Předmět: |
|
|
| Piskle napsal: | | Pepino73 napsal: | Tak nebud pritroubla a podivej se na ty ceske stranky sama je tam lizacky kolik chces jen si vybrat a nebyt leniva .gif) |
Ty si vazne kreten,to svet nevidel.O me lenosti nemluv,nemam cas litat po internetu jako treba ty...ty chytraku!Muzes napsat neco inteligentnejsiho,co by mi pomohlo?Jestli ne,tak nepis radeji nic...ty
Prisla jsem sem pro radu a pomoc,ne cist Tvoje dementni zvasty!Uz to chapes? |
nebud tak ustepacna...jen jsem reagoval na to,ze kdybys otevrela jakoukoliv stranku tak tam mas nabidek na leasing mraky.Tak je obcas dobre si neco precist sam ! A jinak az budes mit v hlave to co ja tak potom muzes neco psat o kretenech a podobne.... (to si nechej doma pro stareho pokud ti to trpi)  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
|
Zaslal: pá únor 17, 2006 7:27 am Předmět: |
|
|
| american chopper napsal: | Piskle,urcite jim kup nove auto..pokud to vemu z lidske stranky,vune noveho auta a prvni cesta z prodejny je nezapomenutelna.Ostatni vyhody ti uz popsal excell..
Jen takova malickost,auto musi vzit na sebe rodice,tezko leasingovka v cechach bude akceptovat tve prijmy tady,ale jestli tohle mas vyresene,jako bych nic nenapsal  |
American....kazda rada,ktera stoji za to je pro me velka pomoc.Uz jsem vyresila splatky.Budu posilat nasim na jejich konto penize z meho a oni budou platit sami.Tak toto je vyresene.Jeste sehnat auticko,good dealera a hotovo.Chci pro svoje rodice udelat neco,co by jim udelalo radost a zaroven timto podekovat za vse,co pro me kdy udelali.
Proto me vylevy pepina73 nasraly!!!!Moji rodice meli cely zivot ho*no,tak chci pro ne alespon nejakou radost.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
|
Zaslal: pá únor 17, 2006 7:30 am Předmět: |
|
|
| Pepino73 napsal: | | Piskle napsal: | | Pepino73 napsal: | Tak nebud pritroubla a podivej se na ty ceske stranky sama je tam lizacky kolik chces jen si vybrat a nebyt leniva .gif) |
Prisla jsem sem pro radu a pomoc,ne cist Tvoje dementni zvasty!Uz to chapes? |
nebud tak ustepacna...jen jsem reagoval na to,ze kdybys otevrela jakoukoliv stranku tak tam mas nabidek na leasing mraky.Tak je obcas dobre si neco precist sam ! A jinak az budes mit v hlave to co ja tak potom muzes neco psat o kretenech a podobne.... (to si nechej doma pro stareho pokud ti to trpi)  |
Pepo....nejsem ustepacna,ale nasral si me.To,jakym zpusobem jsi mi odepsal,to byla velka urazka!
A co ty mas v hlave me absolutne nezajima,ale co ja vim,ze ja to mam v me hlave v poradku.To si pis
P.S. nemam stareho...mam manzela.Starym se muzes nazyvat ty  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
|
Zaslal: pá únor 17, 2006 7:33 am Předmět: |
|
|
pepino...kdyz jsi tak strasne chytry,jak to pozoruji,tak nebud tak nesmely a hod mi sem nejake ty webovky na dealery.
Tak a ted se ukaz!Vzdyt je to preci hracka.
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
|
Zaslal: pá únor 17, 2006 10:38 am Předmět: |
|
|
hele upiskana nic ti hazet nebudu na to jsem moc drr ale jak to tady ctu a pozoruju tak nemam nekdy naladu ani na to odpovidat protoze kazdy ma svuj nazor svoji zkusenost a zazitky a potom dochazi k hadkam. Ale jedno ti reknu pokud cches koupit nekomu neco takoveho jak jsi se tady zminovala jako auto rodicum a felici tak to pozbirej svojich par susnu a kup to hotove!!! tech 100000kc na tu ojetou felicii snad budes mit ne????? a myslim ze i na novou fabii bys nekde vysmatrala tech 240000 co??? protoze kdyz si spocitas jakykoliv leasing tak to preplatis o takove penize az des... No ale pokud jses na tom financne spatne tak ti doporucuji ten leasing. Z vlastni zkusenosti jsem mel 2 auta na leasing jedno nove jdno jete a reknu ze i kdybych nekdy v zivote si musel kuopovat nove auto a mel ho vzit na leasing tak radej budu jezdit na kolobezce TOD MUJ NAZOR!!!!!!!!!! Good luck |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
Registrace: 17. 11. 2005 Příspěvky: 334
|
Zaslal: pá únor 17, 2006 11:38 am Předmět: |
|
|
| Piskle napsal: | ExMeD...tak Tobe mohu alespon podekovat za rozsahlou radu.Vis,ono si tu par jedincu mysli,ze jsou chytri a ostatni jen lini a tupi.Jenze ja opravdu nemam cas litat po netu,sedet u nej hodiny a premyslet co by bylo nejvyhodnejsi pro me rodice(teda spise hledat web adresy dealeru)..Nechci se mych rodicu moc vyptavat,ma to byt prekvapeni.
Jinak o znacce.Chtela bych pro ne asi klasiku.Ceske auto.Nejakou tu FELICII.Uz kvuli opravam,kdyby nahodou.A jestli bych vybrala nove ci ojete?Prave proto potrebuji vice detailu,abych vedela na co mam a na co ne.Nejsem milionarka,takze se musim pidit po vysi paymentu a zaludnosti leasingu.
Ja uz take nekupuji zde auta ojeta,ale nova.A ne proto,abych vypadala jako nekdo,ale diky predeslym zkusenostem s ojetinama a opravama jsem vzdala koupe ojetin.
No nic,dekuji pekne a prosim jeste o nejake web linky. |
Zdravím, Pískle,
vykašli se na Pepína 73, možná, že to není špatnej kluk, ale je rejpavej jako rýč šílenýho zahradníka.
Já mám pro tebe a vůbec pro správný ženský pochopení.
Teď zpět k tebou nadhozenýmu tématu:
Uvažuješ rozumně, pro tvé rodiče je v současné době v českých podmínkách, pro český silnice český auto rozumná investice. Servis a náhr.díly vycházejí nejpřijatelněji z pohledu financí i dostupnosti.
Na Felicii zapomeň, už se nevyrábí, má svou dobu slávy dávno za sebou. Z toho vyplývá, že se dá sehnat pouze jako ojetina, i když při troše štěstí docela slušná a za rozumný peníz. V součastnosti jsou bazary zahlceny Feldama cca 10 let starýma v cenové relaci cca 50-60 tis. korun, ale aby to auto bylo jakž takž spolehlivé a jezdilo tak, jak má, bude dříve nebo později vyžadovat nějakou tu investici.
Ovšem jako rozumná varianta se nabízí Škoda Fabia, jejíž cenové rozpětí se pohybuje cca od 225.000 Kč za nové. Solidní jetá Fabia sehnat cca tak od 120.000 Kč. Pokud bys chtěla líznout trochu jetou, tak ale jen pouze prověřený vůz nejlépe u autorizovaného dealera, který prodává zároveň i nové vozy. Zejména jen a pouze tam (pokud se nechceš s kamarádem automechanikem trmácet po bazarech) seženeš prověřený vůz se servisní knížkou a jasnou historií a solidní zárukou. Většinou je totiž takový vůz dán do komisního prodeje původním a zpravidla prvním majitelem. Z takovejch dealerů mne teď napadá v pražském regionu "Auto Jarov".
Ale co naděláš, jak už výše naznačil A.C., nový auto je prostě nový auto. Koncern Škoda-Auto nabízí prostřednictvím své dealerské sítě nejlepší servisní pokrytí, na druhou stranu - i když mívaj i nějaké dealerské prodejní akce - tak nějakých závratných slev či extra nabídek se u nich nedočkáš (proč taky, vždyť na českým trhu prodaj zdaleka nejvíc vozů).
Nejvíc se ale dozvíš, když zadáš do vyhledávače tuto webadresu: www.skoda-auto.cz. Tam máš v podstatě všechny potřebné informace, které tě napadnou a máš třam i kromě jinýho i odkazy na jednotlivý dealery. Filozofií Škody-Auto je mít max.pokrytí v ČR a např v Praze máš v podstatě v každý městský části jednoho i více oficiálních dealerů. To svádí k tomu, že prostě zajdeš k tomu nejbližšímu - ale to nedělej.
Toto téma jsem konzultoval s několika známýma, co se pohybujou v automobilový brandži - nebo prostě maj zkušenosti se Škodovkama coby jako zákazníci, a dostal jsem dva prověřený tipy: Z hlediska kvality, ceny náhr. dílů a profesionálního pochopení zákazníkových potřeb patří mezi nejlepší (v Praze) Tukas, naopak mezi ty míň solidní patří Porsche Inter Auto Praha. Sice hodně lidí směřuje právě tam (to víš, Češi chtěj mít samolepku nebo podklad SPZ s nápisem Porsche ), ale osobně znám 3 lidi, co si tam kupovali auto (2 škodovku, 1 audinu) a vždycky byl někde nějakej problém.
Ještě k tý Fabii:
Je to vůbec bezkonkurenčně nejprodávanější auto na českém trhu vůbec a má ve své třídě velmi dobré jízdní vlastnosti (bodejť by ne, podvozek je koncernovej VW-Audi). Není to sice žádná žhavá novinka a nepočítaje semtam nějakej decentní facelift se vyrábí v nezměněné podobě již nějakou dobu, ale vydží i nějaké to tvrdší zacházení. Policie ČR přechází v souč.době na Fabie kombi, a většina bezpečnostních agentur je má v provozu 24 hodin 7 dní v týdnu a ty auta jezděj v podstatě bez poruchy. Není tam sice moc místa, při jízdě na zadních sedačkách není komfort zrovna závratnej, ale pro dva lidi je dostačující.
Takže: nezapomeň si najet na www.skoda-auto.cz a budeš moudřejší.
Zdraví ExMeD  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
|
Zaslal: pá únor 17, 2006 7:46 pm Předmět: |
|
|
ExMeD...vidis,ted se ukazalo,ze jsem jenom blba zenska.Samosebou jsem mela na mysli FABII.No,ale napsala jsem FELICII.Takze co jsem zjistila ja.V zadnem pripade nebudu transferovat penize z meho uctu na jejich.BLBOST.Za to si berou dost $ za poplatky,prevod a tak dale.Muj kamarad mi poradil neco jineho.Vzpomnela jsem si na nej,takze toto mam vyresene.
Jinak...moc dekuji za pomoc.Tento prispevek me usvedcil o tom,ze skodovka je proste skodovka a tim to zvadlo.Mam opravdu malo casu litat po netu a hledat a hledat.Nekdy tu pisu i tak nesrozumitelne,ze to nema ani hlavu a ani patu.Ale ja nechodim pouze do prace.Ja se staram doma o vse.Pocinaje bilama a konceje snad i opravou strechy (blbej priklad).
Jinak pro PEPU....pepo,ja nemam tolik v hotovosti.Nejsem milionar a nejsem tu sama.Do (_I_) uz to pochopis?Nedelej ze me debila a neurazej me.Nejvic me nasere,kdyz se tu na neco zeptam,protoze zrovna v teto oblasti nemam zadne zkusenosti(jsem tady skoro 8 let) a nevim,jak to v CR chodi.Uz chapes?Snad je toto forum od toho,aby se tu clovek zeptal a ne od toho,aby me tu nekdo urazel.
Potrebovala jsem poradit.Je to snad nejaky zlocin?Chci to nejlepsi pro me rodice,kteri maji jenom me a 2 vnoucata.Nemaji jinak nikoho jineho.Snad se uz trosku zamyslis a napises mi tu neco prijemnejsiho.Predem diky.
Vis,mam svoje rodice rada a vim,ze jim udelam radost.Kdyz uz jsem jim vzala jejich 2 vnoucata a odesla tak daleko.TAK NEJAK ASI  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Genius75
Registrace: 30. 10. 2005 Příspěvky: 62
|
Zaslal: so únor 18, 2006 4:28 am Předmět: |
|
|
http://www.penize.cz/produkty/financni-leasing/
Bohuzel necetl jsem celou historii tehle diskuze, ale pokud by ti to pomohlo a chtela bys si srovnat leasing tak tady ta adresa by ti mohla pomoc. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|